Inspiration til borde i træ


Lige meget om det kommer til at stå i spisestuen, køkkenet, konferencelokalet eller i hjemmebaren bliver bordet et samlingspunkt. Derfor er det også vigtigt, at bordet har de egenskaber, der er brug for.

Hos MIFApladen kan du skabe præcis det bord, der lever op til dine krav. I vores udvalg finder du spiseborde, sofaborde, skriveborde, bar-arrangementer osv. - mulighederne er mange. Vi har et stort udvalg i bordben, som du kan se eksempler på herunder til inspiration.

Under hvert billede står der, hvilken træsort bordet er lavet af, samt hvilken behandling træet har fået. Der står også, hvilke bordben der er brugt til at fuldende møblet.

Finder du ikke den størrelse eller træsort, du søger, er du velkommen til at tage kontakt til os. Send os en mail eller ring til os, og så finder vi sammen ud af, om vi kan levere det, du ønsker.

Vores udvalg af standard-borde finder du her.

 

Sofabord med FRAMES - i eg behandlet med hvid olieSofabordet på billedet er lavet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med FRAMES som ben.
Køb bordplader efter mål her.
Køb bordben her.
Køb olie her.
Sofabord lavet af BOXE og med en røgfarvet akrylplade på toppenSofabordet på billedet er lavet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Bordet er sammensat af 2 "reoler" og monteret med hjul under. Ovenpå er lagt en røgfarvet akrylplade. Hvis du ønsker træoverflade kan vi lave bordet som en "reol", så du ungår samling under - send os blot en mail for nærmere info.
Køb reolsystemet her.
Køb hjul her.
Køb olie her.

 

Lille og diskret sofabord lavet af en BOX og med små støtteben underLille diskret sofabord, som er en lille reol i fyr der måler 177,5x1065x355mm og har 2 smarte rum til opbevaring. Reol og ben er behandet med Junckers rustikolie, sort.
Køb reolsystemet her.
Køb små støtteben her.
Køb olie her.
Sofabord i eg behandlet med hvid olie - benene er FRAMESSofabord i eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordets længde er lavet i specialmål, så det passer med sofaernes længde. Bordet er med FRAMES som ben.
Køb bordplader på mål her.
Køb bordben her.
Køb olie her.

 

Bord i eg med skrå koniske bordbenSpisebord i eg med skrå koniske bordben.
Bord i eg med skrå koniske bordbenNærbillede af bord i eg med skrå koniske bordben.

 

Bord i ask lys med FRAMES som bordbenBordet på billedet er lavet i ask lys og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med FRAMES som ben. Læg også mærke til de smarte sorte små reoler på væggen. De er også i ask lys og behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Køb borde her.
Køb olie her.
Spisebord og bænke i fyrSættet på billedet er lavet i fyr. Bordet er med firkantede træbordben 80x80mm og behandlet med Junckers rustikolie, sort. Bænkene er med FRAMES og malet med hvid maling. Giver en super flot kontrast.
Køb træbænke her.
Køb borde her.
Køb olie her.

 

Barbord med BOXE som ben - giver en rigtig god effekt og mulighed for opbevaringBarbordet på billedet er lavet i akacie mørk og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Som ben er brugt reoler fra vores reolsystem, som giver en god effekt i enderne og med mulighed for lidt opbevaring. Perfekt som ekstra siddeplads i køkkenet.
Akacie mørk er desværre udgået, men opstillingen kan fortsat leveres i andre træsorter.
Køb reolsystemet her.
Køb bordplader efter mål her.
Køb olie her.
Bord i fyr med firkantede massive træbordbenBord i fyr behandlet med lud og Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med firkantede træbordben.
Køb borde her.
Køb olie her.

 

Bord i eg med U-benBord i eg med U-ben. Bordet fremstår på billedet ubehandlet. Vi anbefaler at bordet behandles før brug.
Køb borde her.
Sofabord i fyr behandlet med sort olieSofabord i fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort. Bordet er med bellevue-samling.
Køb borde her.
Køb træbænke her (bordet på billedet er en bænk af hensyn til højden).
Køb olie her.

 

Skrivebord i fyr - pladen er lavet på mål så den passer ind mellem de 2 væggeSkrivebord i fyr og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. I højre side er der brugt en reol som bordben og som samtidig giver lidt ekstra opbevaring. I venstre side er brugt FRAME som bordben. Pladens længde er lavet i specialmål så den passer præcis mellem de 2 vægge.
Køb reolen her.
Køb bordplader efter mål her.
Køb bordben her (bla FRAMES).
Køb olie her.
Kontoropstilling - se de smarte reoler i baggrunden og rumdeleren i forgrundenKontoropstilling i akacie mørk og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Skillerummet i forgrunden er bygget af reoler i ask lys og behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Akacie mørk er desværre udgået, men opstillingen kan fortsat leveres i andre træsorter.
Køb reolerne her.
Køb bordplader efter mål her.
Køb bordben her.
Køb olie her.

 

pin