Populære møbler og interiør i træ


På denne side har vi samlet et overblik over vores mest populære møbler og interiør i træ. Læs om de forskellige produkter nedenfor, og få et indblik i indretningsmulighederne med vores populære møbler i træ.

MIFApladens populære træmøbler kan benyttes i alle typer af rum i boligen eller virksomheden. Indret stuen, køkkenet, soveværelset, badeværelset, børneværelset, kontoret eller entréen med møbler i massivt træ – det skaber en rød tråd i boligindretningen. Træmøbler har den fordel, at de har en lang holdbarhed og træmøbler er nemme at vedligeholde med overfladebehandlinger.

Få inspiration til vores mest populære møbler nedenfor.

Bænke


En af MIFApladens populære produktkategorier er bænke i træ. En bænk er et multifunktionelt møbel, der kan benyttes i flere typer af rum. Indsæt din træbænk i entréen, som pyntegenstand i stuen eller brug den som siddeplads i køkkenet. Ligesom med flere af MIFApladens produkter har du mulighed for at designe din egen træbænk med hensyn til størrelse, træsort og ben.

Vi tilbyder børnebænke til de mindste familiemedlemmer. Disse bænke er perfekte til kreativ leg og udfoldelse på børneværelset eller i institutionen. MIFApladens børnebænke har en solid konstruktion, så bænken tåler slid og dagligt brug.

Alle MIFApladens træbænke er fremstillet ud fra gamle snedkertraditioner med fokus på de små detaljer, solide materialer og høj funktionalitet. Vi står gerne til rådighed for at vejlede og rådgive dig i valget af din næste træbænk.

122
Bænk i fyrretræ med FRAMES-ben. Behandlet med sort olie.

 

Bellevuebænk i egetræ - står flot i entre
120

 


Borde


En stor del af MIFApladens populære møbler er borde i massivt træ. Vi tilbyder forskellige typer af borde i træ i flere træsorter, størrelser, designs og overfladebehandlinger. Dertil har vi et bredt udvalg af forskellige bordben.

Et bord i massivt træ kan benyttes til flere formål, eksempelvis som sofabord, spisebord, arbejdsbord, skrivebord, natbord eller pyntebord. Hos MIFApladen har du mulighed for at designe dit eget personlige træbord. Vælg mellem forskellige træbordplader, bordben, størrelser, kantprofiler og overfladebehandlinger. Du kan selv beregne prisen på din træbordplade online.

Vi anbefaler at overfladebehandle dine træborde og træbordplader for at beskytte mod slid og brug. En overfladebehandling tilfører træbordet en ny solid overfladestruktur og farvenuance. Du kan overfladebehandle dine træborde med olie, sæbe eller lud.

MIFApladen har et bredt udvalg af bordben i forskellige materialer, farver og størrelser. Bordbenene er et vigtigt designelement til et bord, som fuldender designudtrykket. Dertil har du også mulighed for at vælge mellem forskellige kantprofiler til træbordpladen, så du kan skabe et unikt træbord til hjemmet eller virksomheden.

Hos MIFApladen er vi eksperter i at lave skræddersyede og individuelle designløsninger til kunderne. Vores træborde er fremstillet ud fra gode håndværksmæssige traditioner og færdigbehandlet med håndkraft af vores dygtige medarbejdere.

Spisebord i naturolieret egetræ med smukke sorte 3-delte bordben
123

 

124
Spisebord i fyrretræ behandlet med sort olie - super smukt

 


Reolsystemer


Flere af MIFApladens reolsystemer i træ er populære blandt vores kunder. Et reolsystem har mange anvendelsesmuligheder i boligen. Vores reolsystemer er et funktionelt møbel til opbevaring af bøger, brugskunst, vaser og lysestager m.v. Vi tilbyder reolsystemer i flere typer af designs, træsorter og størrelser.

MIFApladens reolsystemer er fremstillet af massivt træ. Reolerne i træ er samlet efter en særlig håndværksmæssig teknik kun med træsøm, som skaber en solid samling og konstruktion af møblet. Reolsystemerne kan både fungere som rumdelere eller som et møbel, der står op ad en væg. Du kan selv designe og skræddersy dit reolsystem ud fra egne behov og ønsker med hensyn til antal rum, størrelser, træsort og overfladebehandling. Vores medarbejdere hjælper gerne med gode råd og vejledning til din individuelle designløsning med vores reolsystemer.

Vi forhandler også forskellige væghylder i massivt træ. En af vores andre væghylder fås med sortmalet aluminiumsstel og dette møbel kan også fungere som et reolsystem. Dette møbel har et minimalistisk design, og passer derfor ind i de fleste typer af boligindretninger.

125
Reolsystem i sort aluminium med 2 hylder i egetræ

 

Reolvæg opbygget af MIFApladens reoler i træ - lad fantasien få frit løb
126

 


Skærebrætter, tapasbrætter og træbakker


Vi har flere interiørprodukter, der er perfekte i boligindretningen eller som gaveidé. MIFApladen tilbyder skærebrætter, tapasbrætter og bakker i massivt træ. Brug disse træprodukter til dig selv eller som værtindegaver.

Solide skærebrætter i massivt træ
MIFApladens skærebrætter i massivt træ er funktionelle i køkken i forbindelse med madlavningen. Skærebrætterne er fremstillet med en rende til væske fra kød og grøntsager. Det massive træ medvirker til så de er solide og kan tåle slid og dagligt brug i madlavningen. Et skærebræt i træ er desuden et godt valg hygiejnemæssigt, da træ har en bakteriedræbende effekt. Vælg mellem forskellige træsorter og størrelser til dit skærebræt.

Smukke tapasbrætter til flere formål
Hos MIFApladen kan du vælge mellem et udvalg af forskellige tapasbrætter, som har flere anvendelsesmuligheder. De er perfekte til servering af små forretter, tapas og desserter. Brætterne kan også benyttes som en del af borddækningen, hvor du kan sætte bordpynt og lys på tapasbrætterne. Vælg mellem forskellige længder og bredder til dine tapasbrætter, så du kan få nogle, der passer til netop dine behov og ønsker.

Bæredygtige bakker i genbrugstræ
Vi tilbyder også forskellige runde bakker i massivt træ. Brug bakkerne til servering af mad og drikkevarer eller anvend dem som en pyntegenstand i boligindretningen. Alle bakker har en tykkelse på 40 mm, og de fås i forskellige træsorter og bredder. Vores træbakker er bæredygtige, da de er fremstillet af resttræ fra MIFApladens produktion. Ved køb af vores træbakker er du med til at passe på miljøet og værne om naturens dyrebare ressourcer. Bakkerne har et minimalistisk og nordisk design, så de passer ind i alle indretningsstile.

Skærebræt og bakke i massivt egetræ
Tapasbrætter og bakke i egetræ - flot motiv på væggen

 

127

 

Rund bakke i egetræ - perfekt til krydderier og olier i køkkenet
Rund bakke i egetræ - perfekt til servering af kaffe på sengen


pin