Gør-det-selv køkkenbordplader


Billige bordplader til dit køkken kan du købe her hos MIFApladen. Her finder du et kæmpe udvalg af billige køkkenbordplader i træ til rigtige fornuftige priser, i alle vores forskellige træsorter, bredder, længder og tykkelser. Bordpladerne på denne side er nemlig vores gør-det-selv løsning, hvor køkkenbordpladerne er skåret til i bestemte mål, og ikke fræset til med pæne kanter. Dog har vi pudset overfladerne pæne, og pakker naturligtvis vores pladerne pænt ind inden vi sender bordpladen til dig.

Vores gør-det-selv bordplader til køkkenet, kan vi som udgangspunkt hurtig levere fra uge til uge. Så det er blot et bestille din køkkenbordplade online i vores webshop, så er det nemlig både nemt og hurtig at få lavet en billig køkkenbordplade. 


 

Køkkenbordplade efter mål beregner billede

Køb køkkenbordplader efter mål


Hos MIFApladen kan du bestille din køkkenbordplade efter egne mål. Med vores online bordplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores køkkenbordplader i med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie.

Knap køkkenbordplader efter mål


Køb køkkenbordplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til gør-det-selv køkkenbordplader


Underlimning af køkkenvaske

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78

Overfladebehandling af køkkenbordplader

Når du køber køkkenbordplader hos MIFApladen, leveres køkkenbordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine køkkenbordplader. Klik på den enkelte træsort nedenunder for at se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på køkkenbordpladerne. Du skal altid overfladebehandle din køkkenbordpladen inden montering, da køkkenbordpladen ellers vil slå sig og lave revner.Slip for gør-det-selv køkkenbordplader

Hos MIFApladen har vi speciale i køkkenbordplader i træ, og leverer hver uge i hele landet komplette løsninger, det lige er til at montere på køkkenskabene og køkkenelementerne. Ønsker du ikke at gøre det selv, men er på udkig efter en komplet løsning på en ny køkkenbordplade? Så kontakt MIFApladen også sørger vi for, at lave en komplet bordpladeløsning til dit køkken. Her leverer vi alt lige fra underlimning af køkkenvaske fra en af vores mange køkkenvaske, overfladebehandlinger med oliebehandling, bordpladesamlinger og skurelister. Så er din nye bordplade nemlig lige til at montere.

Vi mener heller ikke, at det skal være dyrt at få en ny køkkenbordplade i træ. Derfor kan du altid være sikker på, at du hos MIFApladen får nogle af de billigste priser på vores køkkenbordplader i træ. Det kan du se på vores priser, som er yderst fornuftige i forhold til andre leverandører. Vi skærer nemlig selv vores køkkenbordplader til i egen produktion og på egne maskiner, udfra råplader som vi selv importerer.

Gør-det-selv køkkenbordplader i 8 forskellige træsorter

Hos MIFApladen har vi et kæmpe udvalg af forskellige bordplader til køkkener, som vi kan levere i 8 forskellige træsorter. Klik på billederne af den enkelte træsort ovenover, for at se alle de forskellige køkkenbordplader i de enkelte træsorter.
Du kan læse mere omkring de enkelte træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød. Hvor du kan få mere inspiration og se forskellige eksempler på vores træsorter.

pin