Gør-det-selv køkkenbordplader


Billige bordplader til dit køkken kan du købe her hos MIFApladen til billige priser. Her finder du et kæmpe udvalg af billige køkkenbordplader til rigtige fornuftige priser, i alle vores forskellige træsorter, bredder, længder og tykkelser. Bordpladerne på denne side er nemlig vores gør-det-selv løsning, hvor køkkenbordpladerne er skåret til i bestemte mål, og ikke fræset til med pæne kanter. Dog har vi pudset overfladerne pæne, og pakker naturligtvis vores pladerne pænt ind inden vi sender bordpladen til dig. Vores gør-det-selv bordplader til køkkenet, kan vi som udgangspunkt hurtig levere. Så det er blot et bestille din bordplade online i vores webshop, så er det nemlig både nemt og hurtig at få lavet en billig køkkenbordplade. 


 

Køkkenbordplader efter specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din køkkenbordplade efter mål.


Køkkenbordplader i andre træsorter

Billede af køkkenbordplade i ask lysAsk lys

Se mere grøn knap ask lys

Køkkenbordplade i massiv birketræBirk

Se mere grøn knap birk

Køkkenbordplade i massiv bøgetræBøg

Se mere grøn knap bøg

Køkkenbordplade i egetræEg

Se mere grøn knap egetræ

Køkkenbordplade i fyrretræFyr

Se mere grøn knap fyrretræ

Køkkenbordplade i kirsebærKirsebær

Se mere grøn knap kirsebærtræ

Køkkenbordplade i mahogniMahogni

Se mere grøn knap mahognitræ

Køkkenbordplade i valnødValnød

Se mere grøn knap valnøddetræHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Køkkenbordplader i 8 forskellige træsorter


Hos MIFApladen har vi et kæmpe udvalg af forskellige bordplader til køkkener, som vi kan levere i 8 forskellige træsorter. Vi mener helller ikke, at det skal være dyrt at få lagt en ny bordplade på sit køkkenbord. Det kan du se på vores priser, som er yderst fornuftige i forhold til andre leverandører. Vi skærer nemlig selv vores køkkenbordplader til i egen produktion og på egne maskiner, udfra råplader som vi selv importerer. Du kan læse mere omkring de enkelte træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Slip for gør-det-selv løsninger

Hos MIFApladen har vi speciale i køkkenbordplader i træ, og leverer hver uge i hele landet komplette løsninger, det lige er til at montere på køkkenskabene. Ønsker du ikke at gøre det selv, men er på udkig efter en komplet løsning på en ny køkkenbordplade? Så kontakt MIFApladen også sørger vi for, at lave en komplet bordpladeløsning til dit køkken. Her leverer vi alt lige fra underlimning af køkkenvaske fra en af vores mange køkkenvaske, oliebehandling, bordpladesamlinger og skurelister. Så er din nye bordplade nemlig lige til at montere. Vi mener heller ikke, at det skal være dyrt at få en ny køkkenbordplade i træ. Derfor kan du altid være sikker på, at du hos MIFApladen får nogle af de billigste priser på vores køkkenbordplader i træ.