Tapasbrætter i træ


 

Et tapasbræt er en fantastisk opfindelse og uundværlig i den moderne familie. Vi har tapasbrætter i mange forskellige størrelser så du kan finde en til lige præcis den type tapas og servering du kan lide.

MIFApladens tapasbrætter har i begge ender en 15 grader skrå kant, hvilket gør dem nemme at løfte fra bordet og samtidig elegante og smukke. Før brug skal tapasbrættet olieres med en neutral olie (fx rapsolie). De tåler ikke maskinopvask.

Søg på træsort, længde, bredde og tykkelse i den grå menu. Skal du bruge andre størrelser er du altid velkommen til at kontakte os - de kan også bestilles via vores beregningsmodul til træplader efter mål.

At bruge træ i indretningen er meget populært og godt for miljøet. Vi har lavet en serie af produkter vi kalder "upcycled by MIFApladen" - det er en serie af produkter, hvor vi genbruger vores trærester og tilfører dem værdi ved at lave dem til forskellige produkter - bla tapasbrætter, skærebrætter og bakker. Ved at købe disse produkter er du med til at værne om miljøet.


 
pin