Køkkenbordplader i træ


Køkkenbordplader i træ står godt til stort set alle slags køkkenelementer, og med vores brede udvalg af træsorter og muligheder for træpleje, kan du helt sikkert finde den rigtige løsning. Herunder finder du træbordplader til køkkener i forskellige længder, bredder og tykkelser. Er du i gang med projekt ”nyt køkken”, eller trænger køkkenet bare til en lille opdatering, så er du landet det helt rette sted.

Et valg af træbordplade til dit køkken er en af de helt store beslutninger du skal træffe om dit nye køkken, og det er vigtigt både at tage stilling til rengøring og vedligeholdelse, men også, hvor modstandsdygtig køkkenbordpladen er over for slid. En træbordplade til køkkenet er måske ikke det mest oplagte valg, hvis du går efter noget yderst praktisk, men med den rette pleje, behøver det slet ikke være noget problem. En køkkenbordplade i træ udstråler noget eksklusivt. Det giver noget varme til rummet, og eftersom køkkenlågerne typisk er i neutrale farver som sort og hvid, så bidrager en træbordplade til en kontrast af noget nordisk og naturligt. Herudover har undersøgelser bl.a. vist, at køkkenbordplader i træ er de mest hygiejniske overflader at lave mad på. Det kan du læse mere om her. Der er altså rigtig mange ting at tage stilling til, når man er i gang med at indrette nyt køkken, og det kan være svært at vælge imellem de mange muligheder. Vores råd er, at du skal gå med din mavefornemmelse og det, der føles mest rigtigt for dig. Praktisk eller ej, så skal du se på og arbejde i dit køkken i mange år fremover, og det er derfor i høj grad også vigtigt, at du kan lide, hvad du ser.


Køkkenbordplader efter mål

Køkkenbordplader efter mål


Prøv vores online beregner, og lav selv din egen køkkenbordplade efter dine helt egne mål. Her kan du nemlig selv være designeren, og har mulighed for at indtaste dine egne mål og vælge imellem alle vores forskellige træsorter.

Du kan også tilvælge forskellige kantprofiler, indhak, hjørner, fas og tap på køkkenbordpladen.

Når du selv laver din egen køkkenbordplade i træ efter mål, kan du altid følge med i hvordan din bordplade kommer til at se ud i det lille preview, som ændrer sig løbende, alt efter hvilke mål og du indtaster i online beregneren.

Her kan du også tilvælge overfladebehandling med olie, så olierer vi bordpladen for dig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal beregne en pris for dig på din bordplade til køkkenet, eller hvis du ønsker flere køkkenbordplader efter mål.

Se mere knap køkkenbordplader efter mål


Oliebehandling af træbordplader til køkken

Massive køkkenbordplader er fremstillet af ubehandlet massivt træ, og derfor skal bordpladerne behandles med træpleje inden du tager bordpladen i brug. Hos MIFapladen tilbyder vi 3 forskellige slags oliebehandlinger, som hver skaber det udtryk, du ønsker på din køkkenbordplade. Vi behandler med: naturolie, hvid olie og sort olie. 

Bestiller du en ny køkkenbordplade i træ hos MIFApladen igennem vores online beregner, så kan du tilvælge oliebehandling af din bordplade.

Vi behandler altid på oversiden og undersiden samt på alle kanter og hjørner, og kan behandle din køkkenbordplade med 1 eller 2 gange olie. 

Du kan se eksempler på, hvordan vi har behandlet forskellige træsorter med vores oliebehandlinger her på vores hjemmeside. 


Se mere grøn knap oliebehandling


Oliebehandling af køkkenbordplader i træ


Kantprofiler på køkkenbordplader
Vi laver også kantprofiler

Når du bestiller en ny træbordplade til dit køkken, kan du næsten selv bestemme hvilken kantprofil, du ønsker på din bordplade når du bestiller hos MIFApladen.

Vores køkkenbordplader i standardmål leveres med de klasiske skarpe kanter, men ønsker du en anden kantprofil, kan du tilvælge denne ved at bestille din køkkenbordplade efter mål her

Du kan bestille 9 forskellige kantprofiler : 

  • Halvrunding
  • Helrunding
  • 2x2mm fas og 1x2 mm fas
  • 9,5mm og 2mm tap
  • 15 grader skå kantprofil
  • Og meget mere...


Grøn knap kantprofiler


Bordplade med underlimet Blanco Vask


Bordplader med underlimet vask


Hos MIFApladen tilbyder vi også, at du kan købe en komplet køkkenbordplade i træ med underlimet køkkenvask, hvor vi skærer ud til vasken og underlimer vasken. Du kan bestille en underlimet bordplade med vask, hvis du bestiller en køkkenvask i vores store udvalg her. Her finder du køkkenvaske fra f.eks. Blanco, Eico og mange flere. 

Ønsker du denne løsning, skal du kontakte os med ønsker omkring, hvordan din køkkenbordplade skal se, ud samt hvilken vask du ønsker. 

Du skal være opmærksom på, at vi kun underlimer vaske i vores køkkenbordplader, som er bestilt hos os.

Se mere grøn knap underlimet vask

Køkken i massivt træ


Køkkener i træ 


Skal du ikke kun bruge en ny køkkenbordplade, men er også på udkig efter en helt ny køkkenløsning i træ? Så tilbyder vi individuelle køkkenløsninger, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker. 

Alle vores køkkener produceres efter ordrer på egen fabrik, men vi kan stadigvæk tilbyde hurtig levering. Vi tager gerne en snak om, hvordan din køkkenskabe og køkkenlåger skal se ud, og hvordan din køkkenopstilling skal laves. 

Du kan læse mere her omkring vores køkkener i massivt træ, og se eksempler på flere forskellige køkkenløsninger vi har lavet igennem tiden.

Se mere grøn knap køkken i massivt træ


Køkkenbordplader i træ i standardmål


Køkkenbordplader i standardmål


Hos MIFApladen kan du købe et stort udvalg af forskellige køkkenbordplader i standardmål, som er de helt klassiske træbordplader med skarpekanter og en pæn pudset overflade. 

Her finder du alle vores standard bordplader til køkkener i træ, i et hav af forskellige mål og træsorter og i 27mm og 40mm tykkelse.

Du kan vælge imellem 8 forskellige træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Grøn knap køkkenbordplader i standardmål

Billige gør-det-selv køkkenbordplader


Billige gør-det-selv køkkenbordplader


Er du på udkig efter en billig køkkenbordplade i træ, så er vores gør-det-selv løsninger en billigere løsning end vores andre køkkenbordplader. Det er nemlig bordplader, der ikke er fræset pænt i kanterne, men som dog er pudset pæne på overfladen. 

På denne måde kan du nemlig få en billig bordplade til køkkenet, som du selv kan skære til, som du vil.

Se vores store udvalg af billige gør-det-selv bordplader her. 

Grøn knap billige køkkenbordplader


Få inspiration til din køkkenbordplade i træ

Her kan du se nogle af de mange forskellige køkkenbordplader, som vi har leveret til vores kunder, og få inspiration til hvordan andre kunder har valgt at få lavet deres nye køkkenbordplade hos MIFApladen. Nogle af bordpladerne er specialtilpasset bordplader, som er bestilt med vores online beregner, mens andre bordplader er bestilt igennem vores kundeservice ud fra tegninger, som kunderne selv har sendt ind til os. Alle bordpladerne som du ser på billederne, er lavet på vores egen fabrik på vores egen maskiner, udfra råplader som vi køber ind hos vores leverandører. 

Køkkenbordplade i 27mm massiv bøgetræKøkkenbordplader i 27mm bøg leveret fra MIFApladen med indbygget kogeplade i et vinkelkøkken.
Køkkenbordplade med udskæringer i valnødKøkkenbordplade i mahogni med specialudskæringer foretaget hos MIFApladen. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade med brosamling i egetræKøkkenbordplader i eg behandlet med naturolie. Brosamlingen er vores populære bellevue-samling. Køkkenet er fra IKEA og greb er fra byRavn.
Bordplade på vaskeø i 40mm asketræ lysBordplade og gavle i denne vaskeø er fremstillet af vores massive bordplader i 40mm ask lys.

 

Vinduesbundstykke i samme stil som bordpladeVinduesbundstykke fremstillet i massivt eg ligesom køkkenbordpladen - giver et fantastisk samspil i rummet!
Køkkenbordplade i mahogni med naturolieKøkkenbordplade i mahogni - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i 27mm egetræ med hvid olieKøkkenbordplader i 27mm eg fra MIFApladen. Bordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Køkkenbordplade i 40mm lys askBordpladen er fremstillet af 40mm ask lys købt hos MIFApladen.

 

Køkkenbordplade behandlet med Guardian hvid olie
Smuk køkkenbordplade i 27mm ask lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Rundingen i enden giver bordpladen en smuk og elegant afrunding.
Komplet køkken i fyrretræ Køkkenet her er fremstillet af fyrretræ. Bordplade og "gavl" er først ludbehandlet og dernæst hvidolieret. Det sorte er behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Køkkenbordplade samlet i vinkel i egetræBordplader i egetræ samlet i vinkel med bordpladesamlebeslag.
Køkkenbordplade med tap til vindues i egetræKøkkenbordplade i massiv egetræ, hvor bordpladen går helt ud i vinduerne.

Mest købte træbordplader til køkken i standardmål


65

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 

Køb køkkenbordplader i træ online hos MIFApladen.dk

Hos MIFApladen skræddersyr vi din nye køkkenbordplade præcis efter de mål, der passer til dit nye køkken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til valg af bordplade, levering, montering og ikke mindst fremtidig behandling og pleje af din nye træbordplade. Så skynd dig i gang med at vælge, hvordan din nye bordplade skal se ud – vi glæder os til at hjælpe dig! Du kan tilmeld bestille din egen køkkenbordplade i træ online hos MIFApladen med vores online beregner, eller du kan bestille en af vores mange køkkenbordplader i standardmål med skarpe kanter. 

Massive træbordplader til køkken 27mm og 40mm

Leder du efter den perfekte løsning til din nye bordplade til køkkenet i træ, så er vores massive træbordplader til køkkener i 27mm og 40mm tykkelse, de helt perfekte og bæredygtige løsninger. Vi har hundredevis af forskellige massive bordplader til dit køkken, så du kan få den helt rigtige bordplade til den helt rigtige pris. Alle vores bordplader i lavet i massivt træ med korte stave i bredde på ca. 40mm og i blandede stavlængder fra 160mm til 400mm. Bestiller du i fyrretræ får du dog en køkkenbordplade med gennemgående stave i hele bordpladens længde.

Alle stavene er fingerlimet i samlingerne, som gør køkkenbordpladen yderst massiv og holdbar. Vi anbefalder altid, at du bestiller en køkkenbordplade i mindst 27mm tykt træ, da en mindre tykkelse ikke ville kunne klare f.eks. underlimning af køkkenvaske og til dagligt brug. Skal du være helt sikker på, at få en holdbar bordplade anbefaler vi, at du bestiller i vores 40mm tykkelser, da denne tykkelse giver dig en utrolig kraftig bordplade, men samtidigt får et utroligt flot og massivt look.

Vælg den helt rigtige træbordplade til dit køkken

Hos MIFApladen har vi et kæmpe stort udvalg af flotte køkkenbordplader i træ. Vi har alle slags bordplader lige fra: Ask lys, Birk, Bøg, Eg, Fyr, Kirsebær, Mahogni og Valnød.  Det første du skal gøre, er at beslutte dig for, om du vil have en mørk eller lys træsort til dit køkken. Herefter skal du vælge mere specifikt, hvilken type træ du kan lide. En egetræsbordplade er ofte meget populær, da egetræ er en smukt og meget holdbar træsort. På siden her finder du køkkenbordplader i forskellige længder, bredder og tykkelser, men vi specialtilpasser også din vare præcis efter dine behov. Se bl.a. muligheder og beregn priser på dette her

For at sikre den pæneste overgang fra bordplade til væg eller køkkenelementer, kan du købe skurelister i vores mest populære træsorter. Med skurelisterne skjuler du eventuelle revner mellem bordplade og væg og forhindrer, at madrester eller væske falder ned bag køkkenbordpladen.