Køkkenbordplader i træ - lige som du ønsker


Køkkenbordplader i træ står godt til stort set alle slags køkkenelementer, og med vores brede udvalg af træsorter og muligheder for træpleje, kan du helt sikkert finde den rigtige løsning på din nye køkkenbordplade. Herunder finder du køkkenbordplader i træ i forskellige længder, bredder og tykkelser. Er du i gang med projekt ”nyt køkken”, eller trænger køkkenet bare til en lille opdatering, så er du landet det helt rette sted.

Her kan du købe køkkenbordplader efter mål, hvor du selv kan beregne prisen med vores online beregner, og selv designe din køkkenbordplade med kantprofiler, hjørneafrundinger og meget mere. Du kan også købe køkkenbordplader i et hav af forskellige længder i vores standardmål eller som en gør-det-selv løsning.


Køkkenbordplade efter mål beregner billede


Køkkenbordplader i træ efter mål


Med vores beregner kan du selv lave din egen køkkenbordplade efter dine egne mål. Her kan du nemlig selv være designeren, og har mulighed for at indtaste dine egne mål og vælge imellem alle vores forskellige træsorter.

Du kan også tilvælge forskellige kantprofiler, indhak, hjørner, fas og tap på køkkenbordpladen.

Når du laver din egen køkkenbordplade i træ efter mål, kan du følge med i, hvordan din køkkenbordplade kommer til at se ud i det lille preview, som ændrer sig løbende, alt efter hvilke mål og du indtaster.

I beregneren kan du tilvælge overfladebehandling med olie, så olierer vi køkkenbordpladen for dig.

Se mere knap køkkenbordplader efter mål


Køb køkkenbordplader i disse træsorter


Vi tilbyder oliebehandling af dine træplader

Oliebehandling af køkkenbordplader


Vores køkkenbordplader er fremstillet af ubehandlet massivt træ, og derfor skal køkkenbordpladerne behandles med træpleje inden du tager køkkenbordpladen i brug. Bestiller du en ny køkkenbordplade i træ hos MIFApladen med vores online beregner, så kan du tilvælge oliebehandling af din bordplade.

Vi tilbyder 3 forskellige slags oliebehandlinger med: naturolie, hvid olie og sort olie og 
altid på oversiden og undersiden samt på alle kanter og hjørner.

Ny kantprofil 5mm fas og 45 grader skrå

Køkkenbordplader med kantprofiler


Når du bestiller en køkkenbordplade i træ til dit køkken, kan du tilvælge forskellige kantprofiler på din køkkenbordplade når du bestiller online hos MIFApladen.

Vores køkkenbordplader i standardmål leveres med de klasiske skarpe kanter, men ønsker du en anden kantprofil, kan du tilvælge denne ved at bestille din køkkenbordplade efter mål her

Læs mere om hvilke forskellige kantprofiler vi tilbyder på alle vores køkkenbordplader.


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til køkkenbordplader i træ


 

Hvorfor købe køkkenbordplader i træ hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader i træ er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din køkkenbordplade til i egen produktion, så snart du har bestilt din køkkenbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køkkenbordplader i træ i standardmål


Køkkenbordplader i standardmål


Hos MIFApladen kan du købe et stort udvalg af forskellige køkkenbordplader i standardmål, som er de helt klassiske køkkenbordplader i træ med skarpe pudsede kanter samt en pæn pudset overflade. På denne side finder du alle vores standard bordplader til køkkener i træ, i et hav af forskellige mål, træsorter og i 27mm og 40mm tykkelse.

Grøn knap køkkenbordplader i standardmål

Billige gør-det-selv køkkenbordplader


Billige "Gør-det-selv" køkkenbordplader


Er du på udkig efter en billig køkkenbordplade i træ, så er vores gør-det-selv løsninger en billigere løsning end vores andre køkkenbordplader. Det er nemlig køkkenbordplader, der ikke er fræset pænt i kanterne, men som dog er pudset pæne på overfladen. På denne måde kan du nemlig få en billig bordplade til køkkenet, som du selv kan skære til, og forme som du vil.

Grøn knap billige køkkenbordplader


Skal vi skære ud og underlime køkkenvasken?

Vi tilbyder at skære ud til køkkenvaske og underlimer køkkenvaske, som er bestil hos MIFApladen. Vi har et stort udvalg af køkkenvaske fra mærker som: Blanco, Eico og Franke mfl. Se vores sortiment af køkkenvaske her.

78


Overfladebehandling af køkkenbordplader

Når du køber køkkenbordplader hos MIFApladen, leveres køkkenbordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine køkkenbordplader. Klik på den enkelte træsort nedenunder for at se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på køkkenbordpladerne. Du skal altid overfladebehandle din køkkenbordpladen inden montering, da køkkenbordpladen ellers vil slå sig og lave revner.


Køb oliebehandling til køkkenbordplader

Du skal overfladebehandle din køkkenbordplade i træ inden du tager køkkenbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter, som kan anvendes til alle vores køkkenbordplader i træ.

98


Få inspiration til din køkkenbordplade i træ

Her kan du se nogle af de mange forskellige køkkenbordplader i træ, som vi har leveret til vores kunder, og få inspiration til hvordan andre kunder har valgt at få lavet deres nye køkkenbordplade i træ hos MIFApladen. Nogle af køkkenbordpladerne er specialtilpasset køkkenbordplader, som er bestilt med vores online beregner, mens andre køkkenbordplader er bestilt igennem vores kundeservice ud fra tegninger, som kunderne selv har sendt ind til os. Alle køkkenbordpladerne som du ser på billederne.

Køkkenbordplade i 27mm massiv bøgetræKøkkenbordplader i 27mm bøg leveret fra MIFApladen med indbygget kogeplade i et vinkelkøkken.

Køkkenbordplade med udskæringer i valnødKøkkenbordplade i mahogni med specialudskæringer foretaget hos MIFApladen. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

Køkkenbordplade med brosamling i egetræKøkkenbordplader i eg behandlet med naturolie. Brosamlingen er vores populære bellevue-samling. Køkkenet er fra IKEA og greb er fra byRavn.
Bordplade på vaskeø i 40mm asketræ lysKøkkenbordplade og gavle i denne vaskeø er fremstillet af vores massive bordplader i 40mm ask lys.
Vinduesbundstykke i samme stil som bordpladeVinduesbundstykke fremstillet i massivt eg ligesom køkkenbordpladen - giver et fantastisk samspil i rummet!

Køkkenbordplade i mahogni med naturolieKøkkenbordplade i mahogni - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i 27mm egetræ med hvid olieKøkkenbordplader i 27mm egetræ fra MIFApladen. Bordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Køkkenbordplade i 40mm lys askKøkkenbordpladen er fremstillet af 40mm ask lys købt hos MIFApladen.

 

Køkkenbordplade behandlet med Guardian hvid olieSmuk køkkenbordplade i 27mm ask lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Rundingen i enden giver bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Komplet køkken i fyrretræ Køkkenet her er fremstillet af fyrretræ. Køkkenbordplade og "gavl" er først ludbehandlet og dernæst hvidolieret. Det sorte er behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Køkkenbordplade samlet i vinkel i egetræKøkkenbordplader i egetræ samlet i vinkel med bordpladesamlebeslag.
Køkkenbordplade med tap til vindues i egetræKøkkenbordplade i massiv egetræ, hvor bordpladen går helt ud i vinduerne.

Vælg den helt rigtige køkkenbordplade i træ

Et valg af bordplade til dit køkken er en af de helt store beslutninger du skal træffe om dit nye køkken, og det er vigtigt både at tage stilling til rengøring og vedligeholdelse, men også, hvor modstandsdygtig køkkenbordpladen er over for slid. En bordplade til køkkenet i træ er måske ikke det mest oplagte valg, hvis du går efter noget yderst praktisk, men med den rette pleje, behøver det slet ikke være noget problem. En køkkenbordplade i træ udstråler noget eksklusivt. Det giver noget varme til rummet, og eftersom køkkenlågerne typisk er i neutrale farver som sort og hvid, så bidrager en køkkenbordplade i træ til en kontrast af noget nordisk og naturligt. Herudover har undersøgelser bl.a. vist, at køkkenbordplader i træ er de mest hygiejniske overflader at lave mad på. Det kan du læse mere om her.

Der er altså rigtig mange ting at tage stilling til, når man er i gang med at indrette nyt køkken, og det kan være svært at vælge imellem de mange muligheder. Vores råd er, at du skal gå med din mavefornemmelse og det, der føles mest rigtigt for dig. Praktisk eller ej, så skal du se på og arbejde i dit køkken i mange år fremover, og det er derfor i høj grad også vigtigt, at du kan lide, hvad du ser.

Hos MIFApladen har vi et kæmpe stort udvalg af flotte køkkenbordplader i træ. Det første du skal gøre, er at beslutte dig for, om du vil have en mørk eller lys træsort til dit køkken. Herefter skal du vælge mere specifikt, hvilken type træ du kan lide. En egetræsbordplade er ofte meget populær, da egetræ er en smukt og meget holdbar træsort. På siden her finder du køkkenbordplader i forskellige længder, bredder og tykkelser, men vi specialtilpasser også din køkkenbordplade præcis efter dine behov. Se bl.a. muligheder og beregn priser på dette her

For at sikre den pæneste overgang fra bordplade til væg eller køkkenelementer, kan du købe skurelister i vores mest populære træsorter. Med skurelisterne skjuler du eventuelle revner mellem bordplade og væg og forhindrer, at madrester eller væske falder ned bag køkkenbordpladen.


Køb køkkenbordplader i træ online hos MIFApladen.dk

Hos MIFApladen skræddersyr vi din nye køkkenbordplade i træ præcis efter de mål, der passer til dit nye køkken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til valg af køkkenbordplade, levering, montering og ikke mindst fremtidig behandling og pleje af din nye køkkenbordplade. Så skynd dig i gang med at vælge, hvordan din nye køkkenbordplade skal se ud – vi glæder os til at hjælpe dig! Du kan tilmeld bestille din egen køkkenbordplade i træ online hos MIFApladen med vores online beregner, eller du kan bestille en af vores mange køkkenbordplader i standardmål med skarpe kanter.

Massive køkkenbordplader i 27mm og 40mm træ

Leder du efter den perfekte løsning til din nye bordplade til køkkenet i træ, så er vores massive bordplader til køkkener i 27mm og 40mm tykkelse, de helt perfekte og bæredygtige løsninger. Vi har hundredevis af forskellige massive køkkenbordplader til dit køkken, så du kan få den helt rigtige køkkenbordplade til den helt rigtige pris. Alle vores køkkenbordplader i lavet i massivt træ med korte stave i bredde på ca. 40mm og i blandede stavlængder fra 160mm til 400mm. Bestiller du i fyrretræ får du dog en køkkenbordplade med gennemgående stave i hele bordpladens længde.

Stavene i træet er fingerlimet i samlingerne, som gør køkkenbordpladen yderst massiv og holdbar. Vi anbefalder altid, at du bestiller en køkkenbordplade i mindst 27mm tykkelse da en mindre tykkelse ikke ville kunne klare f.eks. underlimning af køkkenvaske og til dagligt brug. Skal du være helt sikker på, at få en holdbar køkkenbordplade anbefaler vi, at du bestiller i vores 40mm tykkelser, da denne tykkelse giver dig en utrolig kraftig bordplade, men samtidigt får et utroligt flot og massivt look.

pin