Runde bordplader


Med en rund bordplade kan man virkelig skabe et unikt samlingspunkt i hjemmet. De runde bordplader egner sig fantastisk som det lille eller store spisebord i køkkenet eller som sofabord - og bordet er uundværligt som samlingspunkt til en spilleaften. Her på siden har vi samlet nogle af vores mest populære runde bordplade størrelser, så du har noget at vælge din runde bordplade ud fra. Har du brug for en anden diameter, kan det selvfølgelig også fås - så skal du blot designe dit eget bord på vores side med bordplader efter målDe runde bordplader kan købes i tykkelserne 18mm, 27mm og 40mm - og i alle vores træsorter. Alle vores runde bordplader er lavet i massiv træ, og du kan vælge imellem 7 forskellige træsorter. Vi har også pladediameter på helt op til ø1200mm. 

Skal bordpladen have en halvmåne-form, så den kan stå op mod en væg eller lignende, er dette selvfølgelig også muligt. Så skal du blot bestille bordpladen på siden med træplader på målHar du brug for hjælp til at beregne prisen på din runde bordplade, er du altid velkommen til at kontakte os.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Køb runde bordplader på mål


Hos MIFApladen kan du bestille din bordplade på dine egne mål. Med vores online bordplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores bordplader i med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie. 

Knap bordplader efter mål


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Tilbehør til runde bordplader


Skal du bruge en rund bordplade? 

Så kan du her på siden bestille en rund bordplade i 100% massivt træ med pladediameter fra ø50cm til ø120 cm. Alle vores runde bordplader er lavet i kortstav pånær bordpladerne i fyrretræ som er lavet med gennemgående stave. Stavene i vores hårde træsorter er ca 40mm brede og længderne svinger mellem 160mm og 400mm - i fyrretræ er stavene ca 45mm brede og med gennemgående. Vores runde bordplader er alle ubehandlet, men ønsker du f.eks. at få overfladebehandlet din bordplade, skal du benytte vores online prisberegner her - hvor du kan indtaste mål og kanter m.m. - så får du netop din runde bordplade som du have tænkt dig. 


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Sådan kan du benytte en rund bordplade 

De runde bordplader er igen ved at være populære i de danske hjem. De giver flere muligheder, for at man kan se hinanden hele tiden, så en rund bordplade er perfekt til f.eks. spiseborde i køkkenet eller i spisestuen, hvor de indbyder til mere hygge end f.eks. almindelige spiseborde hvor man ikke kan se ansiget på personen ved siden af dig. Så er det i øvrigt også perfekt til en hyggeligt spilleaften, til fondue eller tapas. Mulighederne for at benytte en rund bordplade er altså mange. Du kan også selv bestemme, hvilken træsort du gerne vil have lavet en rund bordplade i. Det giver dig muligheden for at matche dine andre møbler i farver og design som du selv bestemmer. Du kan f.eks. bestille din bordplade i 7 forskellige træsorter hos MIFApladen, hvor du kan vælge imellem: ask lys, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød. Du kan også vælge at oliebehandle din runde bordplade, for at gøre bordpladen lysere eller mørkere. Vi anbefaler altid, at man oliebehandler sin runde bordplade, inden man tager den i brug, så bordpladen bliver afvisende overfor f.eks. vand, smuds og snavs. 

pin