Borde i træ


Her på siden finder du et bredt udvalg af borde til mange formål. Brug filtrene i den grå boks til at finde den stil, træsort og størrelse, der passer ind i dit hjem. Nederst på siden kan du læse lidt mere om borde i træ, og hvilke muligheder der er for selv at sammensætte det. Finder du ikke den størrelse, du søger, tilbyder vi at lave møblerne med andre mål mod et mindre tillæg - kontakt os for at høre mere om muligheder og priser.

Du kan vælge mellem de forskellige typer af borde, træsorter, længder og bredder i den grå menu.


 

Spiseborde i træ

Spisebordet er et af det vigtigste og mest anvendte møbler i hjemmet, og derfor er det et møbel, hvis funktion, materiale og størrelse du nøje skal overveje, før du beslutter dig. Omkring spisebordet spiser vi, snakker og hygger, men i mange hjem er det også blevet et samlingspunkt, hvor man som familie sætter sig og laver børnenes lektier sammen, eller samles omkring et brætspil søndag eftermiddag. Hos MIFApladen finder du de flotteste spiseborde i træ, og du kan vælge lige præcis den størrelse, der passer dig. Behovene er naturligvis meget forskellige alt efter, hvor meget plads du har, og hvor mange mennesker der skal sidde omkring bordet. Uanset hvad, så finder du her på siden et hav af forskellige spiseborde i både egetræ, valnød, ask og mange andre træsorter.

 

Vælg et flot træbord

Er du landet her på siden fordi du ved, at du gerne vil investere i et flot spisebord i fx egetræ? Så forstår vi det godt. Et egetræsbord er utroligt smukt, og så er det faktisk slet ikke så svært at holde pænt. Den rette pleje med de rette produkter holder dit spisebord pænt og praktisk i mange år frem, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, at træet er skrøbeligt eller bliver det med tiden. Træ giver det perfekte underlag til madlavningen, avislæsningen, middagen eller lektierne. Hvis du har svært ved at finde præcis den størrelse du leder efter her, så har du også mulighed for at designe dit helt eget bord. Du kan vælge en spisebordsplade efter standardmål eller egne mål, og så kan du sætte de bordben eller -bukke til, som du bedst kan lide. På denne måde kan du sætte dit helt eget og personlige præg på indretningen, og få et spisebord i træ, som ingen andre har helt magen til.

Køber du dit nye spisebord her hos MIFApladen.dk, så er du sikret et bord og en træsort i højeste kvalitet og et super flot design, som aldrig går af mode, og som holder sig flot og funktionelt i mange år frem - og det er uanset, hvor mange børn, gæster og familiemedlemmer, der bruger bordet til mange forskellige ting. Hvis du vil have god råd og vejledning til, hvordan du plejer din træbordplade på korrekt vis, så kan du med fordele kigge her. Vælger du at få dit nye bord leveret til døren, så kan du se prisen på fragten, når du klikker på din fyldte indkøbskurv. Prisen afhænger nemlig af, hvad der er i kurven. Hos MIFApladen håber vi at kunne opfylde alle dine drømme om dit nye træspisebord, og vi glæder os til at modtage din ordre.

pin