Vinduesplader efter mål


Når man skal bruge nye vinduesplader, og går med overvejelser om at udskifte de gamle vinduesplader, så kan du hos MIFApladen selv være designeren. Det betyder nemlig noget for boligindretningen, at ens vinduesplader ser godt ud og giver et perfekt sammenspil med resten af indretningen i boligen. Derfor vil der også være en lang række overvejelser, når du skal finde de helt perfekte vinduesplader. Hos MIFApladen kan du skabe dine helt egne vinduesplader efter mål, og kombinere målene med en af vores mange træsorter som du kan vælge imellem. Du kan også tilvælge tap, fas, hjørner og kanter, så vinduespladen får det helt rigtige og udtryk. For at gøre vinduespladen endnu præcis til at matche indretningen, kan du også tilvælge vores overfladebehandling med lys olie, hvid olie, eller mørk olie.

Prisen på din vinduesplade efter mål, beregner du ved at indtaste dine mål i beregningsmodulet nedenfor. Her kan du følge med i, hvordan din vinduesplader kommer til at se ud til i et vores preview. 

Beregn prisen på vinduesplader efter mål her:


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google
Vores mest solgte vinduesplader i standardmål

54Boligindretningen skal matche vinduespladerne

Når det kommer til et valg af nye vinduesplader i hjemmet, så er træ igen blevet et populært valg, og bruges i dag i rigtigt mange forskellige typer af huse. Det vigtigt, at vinduespladerne matcher boligindretningen, og derfor har vi et eksklusivt udvalg af massive vinduesplader i træ, som du selv kan designe, som du vil i alle vores forskellige træsorter. Egetræ er ofte det mest populære valg til vinduesplader, og det forstår vi godt, da det giver et naturligt look i vindueskarmen. Egetræ er også en yderst holdbar træsort, som har smukke åretegninger i træet, og som også passer ind de fleste steder i boligindretningen. Man kan også vælge at oliebehandle vinduespladen, med flere forskellige typer af olie, for at enten gøre vinduespladen mere lys, mørk eller sort.

Derfor har vi gjort det nemt for dig, når du skal bruge nye vinduesplader. Hos MIFApladen fremstiller vi nemlig vores vinduesplader efter mål, som du gerne vil have det. Vi tilbyder også rigtigt mange forskellige træsorter at vælge imellem, som har de helt rigtige egenskaber og udseende. Så kan du nemlig få dine vinduesplader, præcis som du vil have det - og matche resten af din boligindretning. På den måde kan du nemt selv designe din vinduesplade efter dine egne mål og ønsker, og selv være designeren. Når du bestiller dine vinduesplader efter mål hos MIFApladen, producerer vi din bestilling efter ordre, i egen produktion ud fra vores råplader som vi selv importerer. Vi går heller ikke på kompromis med kvaliteten, og det kan ikke ses på vores vinduesplader, da vi ikke synes, at det skal være dyrt at købe nye vinduesplader. Derfor har vi altid rigtigt gode priser, når du bestiller vinduesplader efter mål hos MIFApladen. Har du spørgsmål til vores vinduesplader, er du altid velkommen til at kontakte os.