Vinduesplader efter mål


Hos MIFApladen kan du skabe dine helt egne vinduesplader efter mål, og kombinere målene med en af vores mange træsorter, som du kan vælge imellem.
Prisen på din vinduesplade efter mål, beregner du ved at indtaste dine mål i beregningsmodulet nedenfor. Her kan du følge med i, hvordan din vinduesplader kommer til at se ud til i et vores preview. 
Du kan også tilvælge tap, fas, hjørner og kanter, så vinduespladen får det helt rigtige og udtryk.

For at gøre vinduespladen endnu mere præcis til at matche indretningen, kan du også tilvælge vores overfladebehandling med natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Indtast dine mål på dine vinduesplader i beregneren nedenunder og beregn selv prisen på vores vinduesplader.Beregn prisen på vinduesplader efter mål her:Illustration af vinduesplade:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små massive vinduesplader i træ efter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige pladestørrelser til vinduesplader her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores vinduesplader efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vores vinduesplader

77


 

Hvorfor købe vinduesplader efter mål hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader efter mål er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.


Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores vinduesplader til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din vinduesplade. Det sikrer hurtig levering på alle vinduesplader efter mål.

Køb vinduesplader i disse træsorter


Boligindretningen skal matche vinduespladerne

Når man skal bruge nye vinduesplader, og går med overvejelser om at udskifte de gamle vinduesplader, så kan du hos MIFApladen selv være designeren. Det betyder nemlig noget for boligindretningen, at ens vinduesplader ser godt ud og giver et perfekt sammenspil med resten af indretningen i boligen. Derfor vil der også være en lang række overvejelser, når du skal finde de helt perfekte vinduesplader. Når det kommer til et valg af nye vinduesplader i hjemmet, så er træ igen blevet et populært valg, og bruges i dag i rigtigt mange forskellige typer af huse. Det vigtigt, at vinduespladerne matcher boligindretningen, og derfor har vi et eksklusivt udvalg af massive vinduesplader i træ, som du selv kan designe, som du vil i alle vores forskellige træsorter. Egetræ er ofte det mest populære valg til vinduesplader, og det forstår vi godt, da det giver et naturligt look i vindueskarmen. Egetræ er også en yderst holdbar træsort, som har smukke åretegninger i træet, og som også passer ind de fleste steder i boligindretningen. Man kan også vælge at oliebehandle vinduespladen, med flere forskellige typer af olie, for at enten gøre vinduespladen mere lys, mørk eller sort.

Bestilt nemt dine vinduesplader på mål

Derfor har vi gjort det nemt for dig, når du skal bruge nye vinduesplader. Hos MIFApladen fremstiller vi nemlig vores vinduesplader efter mål, som du gerne vil have det. Vi tilbyder også rigtigt mange forskellige træsorter at vælge imellem, som har de helt rigtige egenskaber og udseende. Så kan du nemlig få dine vinduesplader, præcis som du vil have det - og matche resten af din boligindretning. På den måde kan du nemt selv designe din vinduesplade efter dine egne mål og ønsker, og selv være designeren. Når du bestiller dine vinduesplader efter mål hos MIFApladen, producerer vi din bestilling efter ordre, i egen produktion ud fra vores råplader som vi selv importerer. Vi går heller ikke på kompromis med kvaliteten, og det kan ikke ses på vores vinduesplader, da vi ikke synes, at det skal være dyrt at købe nye vinduesplader. Derfor har vi altid rigtigt gode priser, når du bestiller vinduesplader efter mål hos MIFApladen. Har du spørgsmål til vores vinduesplader, er du altid velkommen til at kontakte os.

pin