Gør-det-selv træplader


Vores "gør-det-selv-plader" er den mest “rå” løsning. Her kommer træpladerne med nogle faste mål, som gør-det-selv-manden kan arbejde ud fra. Hvis du har brug for en træplade på bestemte mål eller en plade med tilpassede kanter og udskårne hjørner, kan du til gengæld Beregn prisen på træplader efter mål og købe dem her.

Da "gør-det-selv-pladerne" er på rå mål, har pladerne heller ikke en pæn, fræset kant ligesom vores andre plader. Vores plader i fyrretræ vil derudover have “takkede” ender, da de ikke er savet til i enderne efter limning. Alle pladerne er dog pudset pæne på overfladen og forsvarligt pakket ind ved forsendelse.

Bemærk, at pladerne godt kan afvige en smule +/- fra de angivne mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i den grå menu.


 

Træplader efter mål beregner billede

Køb træplader efter mål


Hos MIFApladen kan du bestille din træplade efter dine egne mål. Med vores online træplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores træplader med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie. 

Knap træplader efter mål


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Tilbehør til træplader


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.

pin