Køkkenbordplader i standardmål


Her finder du alle vores forskellige køkkenbordplader i vores standardmål, som er bordplader til køkkener, vi har savet til i forskellige længder og bredder. Herefter har køkkenbordpladerne fået de helt klassiske skarpe kanter og en pæn pudset overflade. Du kan sortere i de forskellige køkkenbordplader i menuen, hvor du også kan vælge hvilken træsort du kunne tænke dig.

Skal du bruge andre mål på en køkkenbordplade, som du ikke kan finde her på siden i vores standardmål, kan du nederst på siden læse mere om, hvordan du bestiller din køkkenbordplade efter mål.


 

Køkkenbordplade efter mål beregner billede

Køb køkkenbordplader efter mål


Har du brug for nogle helt andre mål på din køkkenbordplade, end de standardmål du finder her på siden, så kan du bestille dine køkkenbordplader efter mål her med vores online beregner.

Her har du nemlig mulighed for, selv at indtaste dine helt præcie mål og tilvælge om du ønsker specielle kantprofiler, indhak, hjørner og meget mere.

Du kan også bestille overfladebehandling med olie af din køkkenbordplade, såfremt du ønsker dette. Du skal altid oliebehandle din køkkenbordplade inden du tager den i brug, ellers vil køkkenbordpladen revne eller slå sig. 

Tilvælger du oliebehandling, tilbyder vi at oliebehandle med 3 forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. Du kan klikke på billederne nedenunder, for at se forskellige eksempler på overfladebehandling af køkkenbordplader. 

Knap køkkenbordplader efter mål


Køb køkkenbordplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til køkkenbordplader i standardmål


Overfladebehandling af køkkenbordplader

Når du køber køkkenbordplader hos MIFApladen, leveres køkkenbordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine køkkenbordplader. Klik på den enkelte træsort nedenunder for at se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på køkkenbordpladerne. Du skal altid overfladebehandle din køkkenbordpladen inden montering, da køkkenbordpladen ellers vil slå sig og lave revner.


27mm og 40mm køkkenbordplader i standardmål

Vi har forskellige tykkelser af vores bordplader til køkkener, men her på siden har vi valgt kun at vise vores bordplader i 27mm og 40mm tykkelse, da det er vores anbefaling, at du som minimum bruger en 27mm tyk køkkenbordplade som køkkenbordplade. Det kræver også en af disse tykkelser, hvis du f.eks. skal have underlimet en vask eller kogeplade. Køkkenbordpladerne er lavet i massivt limtræ på egne maskiner i egen produktion, udfra forskellige råplader som vi selv importerer. Det gør, at vi kan levere køkkenbordplader i vores standardmål til rigtige fornuftige priser. Alle vores træsorter er limet sammen af træstave og er fingersamlet i enderne.

Vi underlimer også køkkenvaske i køkkenbordplader

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78

pin