Køkkenbordplader i standardmål


Her finder du alle vores forskellige køkkenbordplader i vores standardmål, som er bordplader til køkkener, vi har savet til i forskellige længder og bredder. Herefter har bordpladerne fået de helt klassiske skarpe kanter og en pæn pudset overflade. Du kan sortere i få de forskellige bordplader i menuen, og se de 8 forskellige træsorter i vores standardmål her: Ask lys, Birk, Bøg, Eg, Fyr, Kirsebær, Mahogni og Valnød.

Har du brug for nogle helt andre mål, end de mål du finder her på siden, så kan du bestille dine køkkenbordplader efter mål her. Her har du nemlig mulighed for, selv at indtaste dine mål og tilvælge kantprofiler, indhak, hjørner og meget mere. Du kan også bestille oliebehandling af din bordplade, såfremt du ønsker dette. 


 

Køkkenbordplader efter specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din køkkenbordplade på specialmål.


Køkkenbordplader i andre træsorter

Billede af køkkenbordplade i ask lysAsk lys

Se mere grøn knap ask lys

Køkkenbordplade i massiv birketræBirk

Se mere grøn knap birk

Køkkenbordplade i massiv bøgetræBøg

Se mere grøn knap bøg

Køkkenbordplade i egetræEg

Se mere grøn knap egetræ

Køkkenbordplade i fyrretræFyr

Se mere grøn knap fyrretræ

Køkkenbordplade i kirsebærKirsebær

Se mere grøn knap kirsebærtræ

Køkkenbordplade i mahogniMahogni

Se mere grøn knap mahognitræ

Køkkenbordplade i valnødValnød

Se mere grøn knap valnøddetræHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

27mm og 40mm massive køkkenbordplader


Vi har forskellige tykkelser af vores bordplader til køkkener, men her på siden har vi valgt kun at vise vores bordplader i 27mm og 40mm tykkelse, da det er vores anbefaling, at du som minimum bruger en 27mm tyk bordplade som køkkenbordplade. Det kræver også en af disse tykkelser, hvis du f.eks. skal have underlimet en vask eller kogeplade. Bordpladerne er lavet i massivt limtræ på egne maskiner i egen produktion, udfra forskellige råplader som vi selv importerer. Det gør, at vi kan levere køkkenbordplader i vores standardmål til rigtige fornuftige priser. Alle vores træsorter er limet sammen af korte stave, lige bortset fra vores fyrretræ som er med gennemgående stave i hele bordpladens længde.

Køkkenbordplader med underlimet køkkenvask

Ønsker du en helt speciel bordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.