Tapasbrætter i træ


Et tapasbræt er en fantastisk opfindelse og uundværlig i den moderne familie. Vi har tapasbrætter i mange forskellige størrelser så du kan finde en til lige præcis den type tapas og servering du kan lide.

MIFApladens tapasbrætter har i begge ender en 15 grader skrå kant, hvilket gør dem nemme at løfte fra bordet og samtidig elegante og smukke. Før brug skal tapasbrættet olieres med en neutral olie (fx rapsolie). De tåler ikke maskinopvask.

Søg på træsort, længde, bredde og tykkelse i den grå menu. Skal du bruge andre størrelser er du altid velkommen til at kontakte os - de kan også bestilles via vores beregningsmodul til træplader efter mål.

At bruge træ i indretningen er meget populært og godt for miljøet. Vi har lavet en serie af produkter vi kalder "upcycled by MIFApladen" - det er en serie af produkter hvor vi genbruger vores trærester og tilfører dem værdi ved at lave dem til forskellige produkter - bla tapasbrætter, skærebrætter og bakker.


 

Elegante og enkle tapasbrætter i træ

Hvad er bedre end at hygge med gode venner og familie mens der nydes en lækker tapas-anretning - selve serveringen og anretningen er en stor del af et lækkert måltid mad og hygge. I Danmark har vi altid elsket at hygge og spise sammen - og der er tapas blevet utrolig populært de senere år... Et tapasmåltid bliver meget mere lækkert, hvis det er anrettet på smukke og enkle tapasbrætter - vi har udviklet en serie af elegante og enkle tapasbrætter i massivt træ. Samtidig med lækkert mad får du også naturen med ind på boret. Tapasbrætterne fåes i eg og er 18 eller 27mm tykkee. Længderne fåes i intervaller fra 250mm og op til 600mm som standard. I enderne er kanterne 15 grader skrå, så du let og enkelt kan løfte dit tapasbræt uden at det går ud over designet og arealet der kan anrettes på.

Vil du gerne spise af et smørrebræt i træ er vores tapasbrætter også meget anvendelige til det formål, og du vælger blot den størrelse der passer dig bedst.

 

Serveringsfad i træ

Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan bruge vores tapasbrætter til - er nemlig også super anvendelige som serveringsfade til kager, brød og pålæg m.m. Elsker du at bage og anrette små kager er vores tapasbrætter også super anvendelige til servering af kager - du vælger blot den eller de størrelser der passer til dine ønsker til servering. Skal I sidde mange ved bordet kan det skabe utrolig god stemning med forskellige små anretninger på forskellige størrelser serveringsfade.

Mangler du et fad/plads til dine krydderier og olier i køkkenet kan vi også anbefale vores tapasbrætter. Det bliver pludselig meget mere elegant og praktisk med madlavningen når de krydderier og olier du bruger mest står på et lækkert fad i træ - og er lige ved hånden.

pin