Vores vision


Vi kunne aldrig finde på at springe over, hvor gærdet er lavest. Alligevel er alt i MIFApladen bygget op omkring et princip om enkelthed.


Det skal være enkelt for folk at få natur og kvalitet ind i hjemmet. Det træ, vores møbler er lavet af, har stået i naturen i generationer, og derfor er det vigtigt for os at lave møbler i en kvalitet og i et design, der også kan stå i folks hjem i generationer. Derfor betyder det også meget for os, at vores produkters vej fra skoven er så enkel og bæredygtig som mulig.

Vi er en virksomhed for dem, der ikke vil have hvad som helst stående i deres hjem. Hos os skal det være enkelt at designe og skabe noget unikt, lige meget om du er privatperson eller professionel. Det skal være nemt for handymanden at få et kvalitetsprodukt, som han kan arbejde videre med, ligesom det skal være nemt for ham med ti tommelfingre, men med en god ide.

Vi sætter en stolthed i, at kunne tilbyde kunderne det, som de ikke kan få andre steder. Både når det gælder vores produkter og den service, vi tilbyder. Der er meget tillid i nethandel, og det er vigtigt for os, at vores kunder ikke føler sig tabt på noget tidspunkt i købsprocessen. Vi vil gerne have, at kunderne kan mærke de samme ærlige vestjyske handelsprincipper, som vi selv synes er vigtige. Vores kunder skal føle, at de ser os i øjnene, når de handler med os, selvom vi befinder os på den anden side af en computerskærm.

 

Udsnit af køkken i massiv egetræ - mange smarte detaljer

 

pin