Bordplader i træ efter mål


MIFApladen er til alle os, der elsker træ – men det er altid dig, der er designeren. Boligindretningen er nemlig noget, der betyder meget for langt de fleste, og derfor er det også ofte forbundet med en lang række overvejelser, når den helt rette bordplade skal findes. Leder du efter den perfekte bordplade, kan du med fordel kigge hos os. Her kan du skabe din drømmebordplade ved at kombinere din yndlingstræsort med din ønskede størrelse, tykkelse, kanter, hjørner og udskæringer.
Vi fremstiller altid en bordplade nøjagtigt efter dine mål, ønsker og behov. På den måde kan du skabe netop den bordplade, der ikke bare er det naturlige samlingspunkt i hjemmet, men som også passer præcist til resten af boligens indretning. Ingen boligdrømme er ens, og derfor er vores priser også forskellige alt efter hvilken bordplade du ønsker.

Prisen på din nye bordplade efter mål beregner du ved at udfylde felterne i beregningsmodulet nedenfor. Her kan du tilpasse din bordplade og samtidig følge med i, hvordan pladen til sidst kommer til at se ud på det lille preview øverst. 


Beregn prisen på din bordplade efter mål her:Vores mest solgte bordplader i standardmål


53

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 MIFApladen fremstiller altid bordplader efter dine mål

Et hjem er fyldt med møbler, men det er i virkeligheden nok bordpladen, der går igen flest gange i boligen. I køkkenet samler bordpladen eksempelvis familien om et godt måltid, mens den i kontoret danner fundament for det gode arbejde. I stuen inviterer den til mange gode stunder, og i børneværelset inspirerer den til både leg og læring. Hos MIFApladen vejleder vi dig i hele processen fra tanke til færdigt produkt, og vores store ekspertise og erfaring er din garanti for et kvalitetsprodukt, der er lidt udover det sædvanlige.

Vi tilbyder altid et eksklusivt udvalg af forskellige bordplader i diverse træsorter, hvis udseender og egenskaber er noget helt specielt. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken træsort der tiltaler dig mest, kan du læse mere om de mange varianter af træ ved at klikke her. Vi fører eksempelvis alt fra ask og birk til bøg og eg, og vi har derfor med stor sandsynlighed et udseende, der passer netop til din boligsmag. På denne side kan du blandt andet se, hvordan træsorterne ser ud i deres naturlige tilstand, ligesom du naturligvis også kan blive klogere på, hvordan træet ser ud, når det er blevet behandlet med et udvalg af vores kvalitetsbehandlinger. Ovenfor kan du også se nogle små billeder af de forskellige træsorter, vi har i sortimentet - du kan klikke på billederne og læse mere om det enkelte materiale.

Leder du efter bordplader i specialmål?

Når det kommer til valg af bordplade til hjemmet, er en bordplade i eg ofte et populært valg. Egetræ er nemlig en flot og holdbar træsort, som har en særlig smuk åretegning. Du kan eksempelvis vælge at behandle bordpladen med hvid olie, så bordpladen fremstår mere lys. Vælger du derimod en naturolie, bliver pladen mere mørk og gylden. Endelig tilbyder vi en sort olie, som giver pladen et meget mørkt udseende – den sorte olie er ikke heldækkende, og derfor ser du åretegningen gennem olien, og det brune fra egetræet træder rigtig flot igennem.

Bordplader i træ er i disse år utrolig populære i indretningen, og det forstår vi godt. Træbordplader får nemlig naturen med indendørs, hvilket giver et særlig smukt liv til indretningen. Vores bordplader i træ er velegnet til ethvert rum og til et hvert behov, og har du ikke allerede fundet bordbenene til din nye plade, er vi naturligvis også behjælpelige hermed. Se vores store udvalg af bordben, og find ben i præcis den stil, der fuldender dit bord.

Vi tilbyder mange vidt forskellige træsorter, der alle har forskellige udseender og egenskaber. Hvis du endnu ikke har bestemt dig for en træsort, kan du læse om træsorterne og se, hvordan de ser ud i deres naturlige tilstand, og når de er blevet behandlet med et udvalg af vores træbehandling. Selvom vi hos MIFApladen aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, kan det ikke ses på vores priser. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at bo godt, og derfor kan du altid handle en bordplade til en særlig fordelagtig pris hos os. Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af bordplader, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning omkring bordplader.