Bordplader i træ efter mål


Her kan du skabe din drømmebordplade ved at kombinere din yndlingstræsort med din ønskede størrelse, tykkelse, kanter, hjørner og udskæringer. Vi fremstiller altid en bordplade nøjagtigt efter dine mål, ønsker og behov. På den måde kan du skabe netop den bordplade, der ikke bare er det naturlige samlingspunkt i hjemmet, men som også passer præcist til resten af boligens indretning. Ingen boligdrømme er ens, og derfor er vores priser også forskellige alt efter hvilken bordplade du ønsker. 

Prisen på din nye bordplade efter mål beregner du ved at udfylde felterne i beregningsmodulet nedenfor. Her kan du tilpasse din bordplade og samtidig følge med i, hvordan bordpladen til sidst kommer til at se ud på det lille preview øverst. 


Beregn prisen på din bordplade efter mål her:

 


Illustration af bordplade:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplade:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små bordplader efter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige bordpladestørrelser her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores bordplader efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.


Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Bestil en vareprøve

Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge? Bestil en vareprøve og få træet mellem hænderne, inden du beslutter dig. Se alle vareprøver her.

131


Tilbehør til bordplader på mål

 

Hvorfor købe bordplader efter mål hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores massive bordplader efter mål er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil på alle bordplader efter mål.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores bordplader efter mål til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer hurtig levering på bordplader efter mål.

Anbefalet træplejeprodukter til bordplader

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til bordplader på mål

Hvorfor ikke købe nye bordben til din bordplade efter mål? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til vores træprodukter


Køkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

Bordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og bordpladesamlinger.

Bordpladen er fremstillet på specialmål i 40mm ask lys.

Bordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

 

Barbord i massivt træ - kan leveres i mange træsorterBarbord med "reoler" som ben - praktisk opbevaring
Køkken i eg med smarte detaljerKøkken i eg med smart ø i forgrunden. Skuffer på den ene side og hylder på den anden side

 

Bænk i fyr behandlet med sort olie - kan leveres i mange træsorterBænk (med FRAMES) i fyr - behandlet med Junckers Rustikolie, sort
Køkken i massiv eggetræKøkken i massiv egetræ. Smart detalje i en lille lejlighed - klik her og se hvad det er
Entreopstilling i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestangEntremøbel (lavet med vores reolsystem i træ) i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestang
Udsnit af køkken i massivt egetræUdsnit af køkken i eg - er specialfremstillet til kunde

  

Køkken i massiv eg - specialfremstilles efter kundens ønskerKøkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kunde

Smarte røde bukke i fyrretræSmarte bordbukke i fyr - her er de malet røde som blikfang

Elegant spisebord i massiv askElegant spisebord i ask lys - kan leveres i mange træsorter
Praktisk mobil ø i egetræMobil ø i egetræ (lavet med vores reolsystem i træ) - med god opbevaringsplads

  

Udsnit af sofabord lavet af HOME-BOXE i eg.Udsnit af sofabord - lavet med vores reolsystem i træ i eg på hjul
HOME-BOX brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaringReol brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaring

Udsnit af reol / rumdeler lavet af HOME-BOXE i forskellige træsorter og behandlingerUdsnit af reol / rumdeler lavet med vores reolsystem i træ - forskellige træsorter og behandlinger
Spisebord med firkantede træbordbenSpisebord i fyr med smarte firkantede træbordben - kan leveres i mange træsorter

 

Lille praktisk sofabordBellevuebænk brugt som lille praktisk sofabord i et sommerhus

Robust sofabord i massiv egRobust sofabord i massivt egetræ - kan fåes i andre træsorter

Indretning af børneværelse med HOME-BOXEIndretning af børneværelse med vores reolsystem i træ
Køkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kundeKøkken i massiv eg - alle køkkener specialfremstilles ud fra kundens ønsker


Køb bordplader i disse træsorter


MIFApladen fremstiller bordplader efter mål

MIFApladen er til alle os, der elsker træ – men det er altid dig, der er designeren. Boligindretningen er nemlig noget, der betyder meget for langt de fleste, og derfor er det også ofte forbundet med en lang række overvejelser, når den helt rette bordplade skal findes. Leder du efter den perfekte bordplade, kan du med fordel kigge hos os. Et hjem er fyldt med møbler, men det er i virkeligheden nok bordpladen, der går igen flest gange i boligen. I køkkenet samler bordpladen eksempelvis familien om et godt måltid, mens den i kontoret danner fundament for det gode arbejde. I stuen inviterer den til mange gode stunder, og i børneværelset inspirerer den til både leg og læring. Hos MIFApladen vejleder vi dig i hele processen fra tanke til færdigt produkt, og vores store ekspertise og erfaring er din garanti for et kvalitetsprodukt, der er lidt udover det sædvanlige.

Vi tilbyder altid et eksklusivt udvalg af forskellige bordplader i diverse træsorter, hvis udseender og egenskaber er noget helt specielt. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken træsort der tiltaler dig mest, kan du læse mere om de mange varianter af træ ved at klikke her. Vi fører eksempelvis alt fra ask og birk til bøg og eg, og vi har derfor med stor sandsynlighed et udseende, der passer netop til din boligsmag. På denne side kan du blandt andet se, hvordan træsorterne ser ud i deres naturlige tilstand, ligesom du naturligvis også kan blive klogere på, hvordan træet ser ud, når det er blevet behandlet med et udvalg af vores kvalitetsbehandlinger. Ovenfor kan du også se nogle små billeder af de forskellige træsorter, vi har i sortimentet - du kan klikke på billederne og læse mere om det enkelte materiale.

Leder du efter bordplader i specialmål?

Når det kommer til valg af bordplade til hjemmet, er en bordplade i eg ofte et populært valg. Egetræ er nemlig en flot og holdbar træsort, som har en særlig smuk åretegning. Du kan eksempelvis vælge at behandle bordpladen med hvid olie, så bordpladen fremstår mere lys. Vælger du derimod en naturolie, bliver pladen mere mørk og gylden. Endelig tilbyder vi en sort olie, som giver pladen et meget mørkt udseende – den sorte olie er ikke heldækkende, og derfor ser du åretegningen gennem olien, og det brune fra egetræet træder rigtig flot igennem.

Bordplader i træ er i disse år utrolig populære i indretningen, og det forstår vi godt. Træbordplader får nemlig naturen med indendørs, hvilket giver et særlig smukt liv til indretningen. Vores bordplader i træ er velegnet til ethvert rum og til et hvert behov, og har du ikke allerede fundet bordbenene til din nye plade, er vi naturligvis også behjælpelige hermed. Se vores store udvalg af bordben, og find ben i præcis den stil, der fuldender dit bord.

Vi tilbyder mange vidt forskellige træsorter, der alle har forskellige udseender og egenskaber. Hvis du endnu ikke har bestemt dig for en træsort, kan du læse om træsorterne og se, hvordan de ser ud i deres naturlige tilstand, og når de er blevet behandlet med et udvalg af vores træbehandling. Selvom vi hos MIFApladen aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, kan det ikke ses på vores priser. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at bo godt, og derfor kan du altid handle en bordplade til en særlig fordelagtig pris hos os. Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af bordplader, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning omkring bordplader.

pin