Bordplader i træ efter mål


Her kan du skabe din drømmebordplade ved at kombinere din yndlingstræsort med din ønskede størrelse, tykkelse, kanter, hjørner og udskæringer. Vi fremstiller altid en bordplade nøjagtigt efter dine mål, ønsker og behov. På den måde kan du skabe netop den bordplade, der ikke bare er det naturlige samlingspunkt i hjemmet, men som også passer præcist til resten af boligens indretning. Ingen boligdrømme er ens, og derfor er vores priser også forskellige alt efter hvilken bordplade du ønsker. 

Prisen på din nye bordplade efter mål beregner du ved at udfylde felterne i beregningsmodulet nedenfor. Her kan du tilpasse din bordplade og samtidig følge med i, hvordan pladen til sidst kommer til at se ud på det lille preview øverst. 

Beregn prisen på din bordplade efter mål her: 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra GoogleTilbehør til bordplader på mål


Køb bordplader i disse træsorter


MIFApladen fremstiller bordplader efter mål

MIFApladen er til alle os, der elsker træ – men det er altid dig, der er designeren. Boligindretningen er nemlig noget, der betyder meget for langt de fleste, og derfor er det også ofte forbundet med en lang række overvejelser, når den helt rette bordplade skal findes. Leder du efter den perfekte bordplade, kan du med fordel kigge hos os. Et hjem er fyldt med møbler, men det er i virkeligheden nok bordpladen, der går igen flest gange i boligen. I køkkenet samler bordpladen eksempelvis familien om et godt måltid, mens den i kontoret danner fundament for det gode arbejde. I stuen inviterer den til mange gode stunder, og i børneværelset inspirerer den til både leg og læring. Hos MIFApladen vejleder vi dig i hele processen fra tanke til færdigt produkt, og vores store ekspertise og erfaring er din garanti for et kvalitetsprodukt, der er lidt udover det sædvanlige.

Vi tilbyder altid et eksklusivt udvalg af forskellige bordplader i diverse træsorter, hvis udseender og egenskaber er noget helt specielt. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken træsort der tiltaler dig mest, kan du læse mere om de mange varianter af træ ved at klikke her. Vi fører eksempelvis alt fra ask og birk til bøg og eg, og vi har derfor med stor sandsynlighed et udseende, der passer netop til din boligsmag. På denne side kan du blandt andet se, hvordan træsorterne ser ud i deres naturlige tilstand, ligesom du naturligvis også kan blive klogere på, hvordan træet ser ud, når det er blevet behandlet med et udvalg af vores kvalitetsbehandlinger. Ovenfor kan du også se nogle små billeder af de forskellige træsorter, vi har i sortimentet - du kan klikke på billederne og læse mere om det enkelte materiale.


Leder du efter bordplader i specialmål?

Når det kommer til valg af bordplade til hjemmet, er en bordplade i eg ofte et populært valg. Egetræ er nemlig en flot og holdbar træsort, som har en særlig smuk åretegning. Du kan eksempelvis vælge at behandle bordpladen med hvid olie, så bordpladen fremstår mere lys. Vælger du derimod en naturolie, bliver pladen mere mørk og gylden. Endelig tilbyder vi en sort olie, som giver pladen et meget mørkt udseende – den sorte olie er ikke heldækkende, og derfor ser du åretegningen gennem olien, og det brune fra egetræet træder rigtig flot igennem.

Bordplader i træ er i disse år utrolig populære i indretningen, og det forstår vi godt. Træbordplader får nemlig naturen med indendørs, hvilket giver et særlig smukt liv til indretningen. Vores bordplader i træ er velegnet til ethvert rum og til et hvert behov, og har du ikke allerede fundet bordbenene til din nye plade, er vi naturligvis også behjælpelige hermed. Se vores store udvalg af bordben, og find ben i præcis den stil, der fuldender dit bord.

Vi tilbyder mange vidt forskellige træsorter, der alle har forskellige udseender og egenskaber. Hvis du endnu ikke har bestemt dig for en træsort, kan du læse om træsorterne og se, hvordan de ser ud i deres naturlige tilstand, og når de er blevet behandlet med et udvalg af vores træbehandling. Selvom vi hos MIFApladen aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, kan det ikke ses på vores priser. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at bo godt, og derfor kan du altid handle en bordplade til en særlig fordelagtig pris hos os. Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af bordplader, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning omkring bordplader.