Montage og tilpasning af NORTO Skov 135 vægbeklædning


Læs montagevejledningen grundigt igennem inden montagen påbegyndes. NORTO Skov 135 kan monteres direkte på en plan væg eller overflade. Start med at opmåle væggen, og brug en sav til at tilskære og tilpasse alle pladerne, så de passer med målene på væggen. Lav også udskæringer til stikkontakter og lignende før pladerne monteres på væggen. Vær forsigtig i tilskæringen af bagpladerne, så endetræsklodserne ikke knækker. Hvis der skal flyttes stikkontakter i forbindelse med montagen, skal du benytte en elektriker for at sikre en korrekt installation.
Pladerne fastmonteres på væggen med 4 skruer i hvert hjørne af pladen som vist på montagetegningen. Efter montage af alle pladerne skal de løse endetræsklodser påsættes henover montageskruerne, hvor bagpladen er synlig. I kanterne kan træklodserne monteres som både halve eller hele efter eget ønske (hvis pladerne er monteret helt ud til en væg kan der kun påsættes løse endetræsklodser). Endetræsklodserne halveres ved at lave en lille rids i overfladen med en lineal og hobbykniv. Knæk derefter klodsen forsigtigt ved at trykke den ned i siderne. De løse endetræsklodser monteres ved at påføre lidt montagelim på bagsiden af klodserne, hvorefter de indsættes direkte på bagpladen.
NORTO Skov 135 kan monteres helt ned til gulvet, til fodlisten eller du kan lade et lille stykke væg være synlig hele vejen rundt om vægdekorationen.

 

Montering af NORTO Skov 135 - step 1
Start med at lave udskæringer til stikkontakter og lignende. Vær forsigtig i tilskæringen, så endetræsklodserne ikke knækker.

 

Montering af NORTO Skov 135 - step 2
Montér en plade ad gangen ved at skrue bagpladen fast til væggen med 4 skruer i hvert hjørne.

 

Montering af NORTO Skov 135 - step 3
Efter montagen af alle pladerne påføres lim på bagsiden af endetræsklodserne og klodserne trykkes fast på bagpladen henover montageskruerne.

 

Montering af NORTO Skov 135 - step 4
Endetræsklodserne sættes fast henover skruerne på bagpladen. Vær opmærksom på at årringene vender opad, så det passer med mønstret på pladerne.

 

Montering af NORTO Skov 135 - step 5
Endetræsklodserne halveres ved at lave et lille rids i overfladen med en hobbykniv og lineal. Knæk derefter klodserne forsigtigt ved at trykke ned i hver side.

 

Montering af NORTO Skov 135 - step 6
Efter korrekt montage af NORTO Skov 135 får du en naturlig og rustik vægdekoration i genbrugstræ.

 

 

 

pin