Skærebrætter i træ


 

Vores skærebrætter er perfekte til at tage med ud til havebordet eller til grillen. Skærebrætterne har en rille, der fanger safter fra kød eller frugt, og har håndtag på undersiden, så skærebrættet er nemt at løfte af køkkenbordet. På den måde slipper du for svineri, hvis du skal have det med ud af køkkenet.

Skærebrætterne fås i to standard-størrelser, men hvis du skal bruge et skærebræt i en bestemt størrelse, kan vi helt sikkert hjælpe dig mod et mindre tillæg i prisen. Skærebrætterne fås i alle vores træsorter.

At bruge træ i indretningen er meget populært og godt for miljøet. Vi har lavet en serie af produkter vi kalder "upcycled by MIFApladen" - det er en serie af produkter, hvor vi genbruger vores trærester og tilfører dem værdi ved at lave dem til forskellige produkter - bla tapasbrætter, skærebrætter og bakker. Ved at købe disse produkter er du med til at værne om miljøet.

Massivt træ er det mest hygiejniske materiale til madlavning, da undersøgelser viser, at træets overflade på en naturlig måde modvirker bakterier. Det kan du læse mere om her.


 
pin