Om MIFApladen

MIFApladen er en familieejet virksomhed, der tilbyder massive træplader i mange forskellige træsorter - selvfølgelig i højeste kvalitet.

MIFApladen blev startet af Flemming Nielsen i 2003, da han mente, at private ligesom professionelle håndværkere skulle kunne købe massive træplader til hjemmet i den bedste kvalitet. Siden starten har virksomheden udviklet form og varesortiment, men vi har alle dage været for alle slags kunder. Sådan bliver det ved med at være, og vi håber på at kunne udvide vores sortiment yderligere efter vores kunders behov.

MIFApladen tilbyder i dag en lang række produkter i et bredt udvalg af træsorter. På siden kan du finde alt lige fra færdige køkkener til vindueskarme. Fælles for alle vores produkter er, at de kan tilpasses efter dine behov. Vores veluddannede og imødekommende personale står altid klar til at finde den bedste løsning for dig.

I 2007 lancerede vi et reolsystem i træ, som er tegnet af møbelarkitekt Hans Thyge Raunkjær. Reolsystemet består af kasser, som samles ved hjælp af trædyvler.
Samme år skiftede vi navn til HOMEWORKS, som vi var kendt under de næste otte år. Men vores kunder forbandt stadig vores kvalitet og service med navnet MIFApladen, og derfor gik vi i 2015 tilbage til vores oprindelige navn.

I 2019 tog næste generation over i spidsen for familievirksomheden, MIFApladen, da Mette Pilgård overtog kasketten som direktør.

Før MIFApladen / Manden bag MIFApladen


Historien bag MIFApladen starter længe før virksomheden blev startet i 2003. I 1976 startede Flemming Nielsen sin egen tømrerforretning som bare 20-årig. Efter at være flyttet til Vinderup, hvor han udvidede tømrervirksomheden ad flere omgange, kastede Flemming sig i 1981 over limtræsbranchen. Basen var stadig Vinderup, og herfra voksede limtræsfabrikken VTI Vinderup Træindustri til i dag at være en af Europas største.

I 2005 modtog virksomheden Kong Frederik IX's hæderspris for fabrikkens eksportsucces. Flemming Nielsen er stadig bestyrelsesformand i VTI, men har også kastet sig over andre projekter. Senest firmaet Pladsmangel der udlejer opbevaringsrum til private og produktionsplads til nystartede virksomheder.

I 2003 besluttede Flemming Nielsen, at det også skulle være muligt for private at købe VTI Vinderup Træindustris kvalitetsplader - men den historie kender du…


Bord og bænk i fyr. Bordet er behandlet med sort olie og bænkene er malet hvide.

 

Kontorpersonale hos MIFApladen:

Charlotte Pedersen

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden juni 2021, hvor jeg arbejder på kontoret. Mine primære arbejdsopgaver er ordrebehandling, planlægning af fragtruter og kundeservice på telefon og mail. Jeg har erfaring med kundeservice og ordrebehandling fra trykkeri og den grafiske branche.

Hos MIFApladen kan jeg rigtig godt lide kontakten til kunderne på telefon, mail, eller hvis de kommer forbi kontoret. I jobbet fungerer jeg som bindeled mellem kunderne og produktionen. Jeg synes, det er spændende at være en del af processen og opleve det flow, der er fra den første kontakt med kunden til det færdige produkt er klar til levering.

Jeg bor i Holstebro sammen med min mand og vores 2 børn. Fritiden bruger jeg på hus og have og hyggeligt samvær med familie og venner. Derudover kan jeg godt lide at gå en masse ture ude i naturen, når jeg har fri.


Mette Pilgård - MIFApladenMette Pilgård

Jeg har været hos MIFApladen siden juni 2007. Jeg er i dag direktør.

I flere år sad jeg alene på kontoret, hvilket har givet mig et godt kendskab til alt, hvad der rører sig i virksomheden. Derfor er det også svært at lægge arbejdet fra sig, og når jeg holder fri, er jeg nok altid lidt på arbejde alligevel.

Jeg har fået træet ind med modermælken, da Flemming, som startede firmaet, er min far. Så træ har altid været en stor del af mit liv. Ligesom min far er jeg perfektionist, og jeg giver ikke op før jeg er helt tilfreds med resultatet. Det afspejler sig også i min fritid, hvor jeg godt kan lide at udfordre mig selv i køkkenet. Ligesom MIFApladen har jeg base i Vinderup, hvor jeg bor sammen med min mand Helge. Her nyder jeg at gå i naturen med mine veninder eller tage til den nærmeste storby for at shoppe.

Eva Janke

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden juni 2021, hvor jeg arbejder på kontoret. Mit rigtige navn er Ieva, men her hedder jeg bare Eva. Hos MIFApladen arbejder jeg med specialordrer og køkkener. Jeg er uddannet som træingeniør, og har arbejdet som møbeldesigner i Litauen. Jeg er også uddannet fra kunstskole, så jeg har en god forståelse for former, farver og teksturer. Denne viden kan jeg bruge i mine arbejdsopgaver med specialordrerne og køkkener.

Mine arbejdsopgaver består i at koordinere med kunderne om deres ønsker til køkkener eller en anden specialopgave. Derefter forbereder og udarbejder jeg produktionstegninger til produktionen. Jeg har flere års erfaring i at lave præcise tegninger, da det er vigtigt, at kunderne får det, de søger. Jeg motiveres af udfordringer, ansvar og muligheden for at skabe resultater sammen med andre. MIFApladen er en arbejdsplads, hvor jeg skabe gode resultater for tilfredse kunder og kollegaer.

Jeg har boet i Danmark i 10 år. Min familie og jeg elsker træ. Mine søskende og min mand arbejder også med træ. Det er dejligt at arbejde med nogle, som også har en passion for træ. I min fritid kan jeg lide at være i naturen og være aktiv sammen med min familie.


Flemming Nielsen - MIFApladenFlemming Nielsen

Jeg har arbejdet med træ i over 40 år og føler efterhånden, jeg har et vist kendskab til det. Det var mig, der startede MIFApladen i sin tid, og jeg har været en fast del af virksomheden lige siden. Jeg kan godt lide at træde til rundt omkring i virksomheden og møde de udfordringer, som kommer hen ad vejen. For mig bliver et projekt aldrig færdigt, og jeg bruger meget tid på at videreudvikle tingene og analysere mig frem til endnu bedre løsninger – derfor finder man mig tit dybt begravet i et stort Excel-ark.

Sol og varme giver mig rigtig meget energi, og jeg elsker at sidde og “genoplade” i solens stråler. Mit selvbyggede sommerhus, der selvfølgelig er lavet af træ både inde og ude, er mit yndlingssted at tilbringe en forlænget weekend. Når der er tid til det vel at mærke, og det er der desværre alt for sjældent. Så når tiden er der, og vejret er til det, finder man mig siddende i solen foran sommerhuset med en god bøf på grillen.

Karina Sørensen - MIFApladen

Karina Sørensen

Jeg har været hos MIFApladen siden august 2018 og arbejder med marketing. Jeg blev færdiguddannet inden for design, forretningsudvikling og marketing i 2017. Hos MIFApladen får jeg lov til at arbejde med en masse spændende. Jeg skriver bl.a. tekster til sociale medier, hjemmesiden, nyhedsbreve m.m. Jeg fordyber mig, når jeg skal formidle om vores designprodukter i et levende og fængende sprog. Derudover arbejder jeg med fotografering og styling af produkterne, når vi skal have nye produkt- eller inspirationsbilleder, hvor jeg elsker at eksperimentere med forskellige indretningsmiljøer. Jeg bruger min viden om design, kommunikation og træ, når jeg skal markedsføre vores træprodukter. Min far er nemlig tømrer, så jeg har altid haft et kendskab og interesse for træ.
 
Jeg kommer oprindeligt fra Esbjerg, men bor nu i en lille by uden for Struer sammen med min mand, Klaus. Jeg er faldet godt til i Nordvestjylland, hvor jeg nyder fritiden sammen med venner, familie og min kæreste. Jeg kan godt lide gå- og cykelture i naturen, at gå til koncerter og lave små kreative projekter.

-
-
-

 

 


Produktionspersonale hos MIFApladen:

Kenneth Marquart

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden august 2021, hvor jeg arbejder som produktionsleder. Jeg er oprindeligt uddannet maskinsnedker, og har 8-10 års erfaring inden for andre fag også. I juni 2021 blev jeg færdiguddannet som produktionsteknolog.

Mine arbejdsopgaver består bl.a. i at koordinere produktionen og sørge for, at vi får ordrerne ud til tiden og i den rette kvalitet. Jeg fungerer som bindeled mellem kontoret og produktionen. Derudover sørger jeg for, at maskinerne fungerer. Jeg har også ansvaret for produktions- og procesoptimering af arbejdsopgaverne. Jeg synes, opgaverne og dagligdagen er spændende, og jeg er glad for at kunne være med til at løfte MIFApladen til et nyt niveau.

Jeg bor i Krunderup ved Holstebro sammen med Christina og vores 2 drenge. Fritiden bruger jeg på hus, have og bil. Jeg kører også lidt motorcross sammen med mine børn engang imellem. Jeg har tidligere cyklet en del, og ellers kan jeg godt lide gåture i skoven og fisketure.

Jan Nielsen - MIFApladenJan Nielsen

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden april 2008, men har været udlært maskinsnedker siden 1996. Hos MIFApladen er min primære opgave at behandle de massive træplader efter kundens ønsker. Jeg skærer dem til, fræser kanter og giver dem lige præcis det udseende, som kunden har efterspurgt. Flere af vores maskiner bliver styret af computere, hvor jeg kan lave millimeterpræcise tegninger til produktionen. Så det er lige så meget elektronik som savsmuld, jeg har mellem hænderne, når jeg laver plader og køkkenelementer på værkstedet.

Min fritid bruger jeg gerne på hygge og samvær med min kone og vores 3 børn. Jeg godt lide at komme ud og blive mudret til på mountainbikesporet i skoven. Bagefter slapper jeg gerne af med en god fodbold- eller håndboldkamp.
 

Rasmus Svingholm Tang - MIFApladenRasmus Svingholm Tang

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden april 2019 og arbejder i produktionen. Jeg er uddannet maskinsnedker og har erfaring fra træbranchen, hvor jeg bl.a. har arbejdet med produktion af trapper. Ude i MIFApladens produktion er jeg med til at opstille og vedligeholde maskinerne. Jeg hjælper også de andre medarbejdere med at køre produktionen af kundernes ordrer. For mig er det vigtigt at producere træplader i høj kvalitet, så kundernes bliver glade for deres træprodukter. Jeg hjælper også med andre forefaldende opgaver i produktionen.

Jeg bor i Skive sammen med min kæreste Anne og vores 2 børn. I friheden nyder jeg at cykle og hygge med familien og vennerne. Hvis der er en god håndbold- eller fodboldkamp følger jeg også gerne med i det.Johnny Mejnertz - MIFApladenJohnny Mejnertz


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden november 2016 og arbejder i produktionen. Til dagligt løser jeg forskellige opgaver sammen med mine kollegaer i produktionsteamet. Jeg forarbejder og tilskærer træet ud fra kundernes ordrer på vores CNC-maskine. Jeg går meget op i at levere færdige træplader, der er i høj kvalitet, så kunderne får den træplade, som de har bestilt. Jeg kan godt lide MIFApladens principper om at det gode håndværk er i fokus. Ellers hjælper jeg til hvor det er nødvendigt, da vi er en mindre virksomhed, hvor alle hjælper hinanden, så vi kan levere kundernes ordrer til tiden.

Jeg bor i Ejsing tæt på Vinderup, og i fritiden kan jeg godt lide at gå en tur eller cykle ude i den vestjyske natur.

 

 


Maris Leismanis

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden januar 2021, og jeg arbejder i produktionen. Jeg er udlært maskinsnedker, og har erfaring fra møbelindustrien. Mine primære arbejdsopgaver er at hjælpe til i produktionen, hvor jeg står ved saven og kehleren. Derudover hjælper jeg med oliering af træplader og andre forefaldende opgaver.

Jeg er meget glad for arbejdet hos MIFApladen, da ikke to dage er ens, og der altid er nye opgaver at gå i gang med. Det er det bedste, for så flyver tiden afsted.

Jeg bor i Thorning ved Kjellerup sammen med min kone, min søn og en chinchilla. I fritiden er jeg meget aktiv, og dyrker en del sport. Jeg kan godt lide at spille ishockey, fodbold og basket. Derudover bruger jeg også fritiden på at løbe, cykle, svømme eller tage på fisketure.


Søren Olesen (Ossi)


Jeg har været i praktik hos MIFApladen siden maj 2021. Jeg hedder Søren, men mit kaldenavn er Ossi. Hos MIFApladen er jeg i praktik i forbindelse med arbejdsprøvning, og derfor har jeg nogle lidt kortere arbejdsdage. Ude i produktionen hjælper jeg med at pakke ordrerne klar til fragt. Derudover laver jeg diverse forefaldende arbejde og rengøring. Nogle gange hjælper jeg også til ved rundsaven.


Jeg er glad for at være hos MIFApladen, da det er en mindre virksomhed, hvor der er plads til alle. Det er dejligt at være en del af MIFApladen, som tager et socialt ansvar i forbindelse med min arbejdsprøvning. Jeg kan godt lide, at der sker noget i løbet af arbejdsdagen, og derfor er det godt med forskellige arbejdsopgaver hver dag.

Jeg bor i Ejsing med min kone, vores børn og mine svigerforældre. Min fritid bruger jeg bl.a. på trædrejning. Derudover kan jeg godt lide at bygge små CNC maskiner og 3D printere.


-

-

 

Chauffører hos MIFApladen:

Jens Boel - MIFApladenJens Boel


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden november 2018 og arbejder som chauffør. Tidligere har jeg arbejdet mange år ved PostNord, så derfor har jeg en del erfaring med pakkeleveringer. Flere gange i ugen kører jeg på tur i MIFApladens egen bil, hvor jeg leverer træplader direkte hjemme på kundernes adresser. På mine ture rundt på de danske veje tager jeg ofte billeder af det smukke landskab. For mig er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse, og derfor får de altid et stort smil, når jeg leverer deres ordre. Når jeg ikke kører med leveringer hjælper jeg til ude i produktionen, hvor der er behov for det.


Jeg bor i Skive. I fritiden nyder jeg at gå lange ture og spille Partners.

Mogens Kristiansen


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden juni 2021, hvor jeg arbejder som chauffør og hjælper til i produktionen, når der er behov for det. Jeg har erfaring fra møbelbranchen, hvor jeg tidligere har arbejdet som reparatør hos flere møbelfabrikker.

Hos MIFApladen består mine arbejdsopgaver i at køre ud med leveringer til kunderne i hele landet. Jeg kører primært en gang om ugen og ved travlhed flere gange om ugen. Derudover hjælper jeg til i produktionen med bl.a. at høvle, slå græs, feje udendørsarealer og oprydning. Jeg kan rigtig godt lide arbejdsmiljøet hos MIFApladen, og så har jeg nogle gode kollegaer. Jeg synes, at arbejdsopgaverne er gode arbejdsdagen er spændende og varierende.

Jeg bor i Oddense ved Salling sammen med min samlever. Fritiden bruger jeg ofte på havearbejde, og så tilbringer jeg også tiden sammen med børnebørnene.

-
-

  
 
 
 

 

 

pin