Skamler i træ


En skammel fra MIFApladen bliver helt sikkert et af dine mest brugte møbler. Vi har valgt et enkelt og stærkt design til vores skamler, så de passer ind i alle sammenhænge. Om du mangler en ekstra siddeplads i køkkenet, et natbord i soveværelset eller du skal have noget at stå på for at nå den øverste hylde i pulterrummet. Vores skamler kan udfylde alle behov.

Skamlerne er 460mm høje og 355mm brede. De består af 40 mm tykke massive træplader, der sammen med et flot design giver skamlerne den stabilitet og robusthed, der er nødvendigt for et så alsidigt møbel.

Har du brug for en skammel i andre mål, er du velkommen til at sende os en mail. Så kan vi mod et mindre tillæg i prisen sammensætte det møbel, du har brug for. Se også vores bænke i børnestørrelse på siden med børnemøbler.

Pladerne er sat sammen med vores Bellevue-samling, der er en enkel men meget stærk samling. I denne samlemetode bliver der kun brugt dele af træ, så man undgår forstyrrende metaldele, der tager fokus fra det stilrene træ-møbel.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter i den grå menu.


 
pin