Trappetrin på mål - bestil online i dag


Vores trappetrin på mål er velegnet til alle typer af indendørs trapper, og du kan med MIFApladen selv bestemme, hvordan du ønsker, at dine trappetrin skal se ud, samt tilpasse vores trappetrin efter dine helt egne mål. Med vores online prisberegner på denne side, kan du selv beregne prisen på dine trappetrin. Det er nemlig blot at indtaste dine mål, vælge hvilken træsort du ønsker, og tilvælge om du ønsker specielle indhak, hjørner eller kantprofiler. Du kan også tilvælge overfladebehandling af dine trappetrin hvis du ønsker dette. Her kan du vælge imellem følgende olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. 

Beregn prisen på trappetrin efter mål her:


Illustration af trappetrin:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på trappetrin:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små massive trappetrin fter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige pladestørrelser til trappetrin her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores trappetrin efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til trappetrin på mål

76

 

Hvorfor købe trappetrin på mål MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores trappetrin på mål er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine nye trappetrin på mål - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores trappetrin til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din trappetrin. Det sikrer dig hurtig levering på trappetrin.

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."


5 stjerner anmeldelse
Mogens Jæger - anmeldelse fra Trustpilot

"Alt perfekt"


"Alt kom til rette tid, varerne var fine og dialogen med MIFA var gennem hele forløbet hurtig og god.
"

5 stjerner anmeldelse

Hans Christian - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god pris"


"Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. "

5 stjerner anmeldelse

Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Få inspiration til dine trappetrin


trappetrin 40mm massivt fyrretræ med lys olie40mm trappetrin udført i massivt fyrretræ.

trappe i fyrretræ og bøgetræTrappe fremstillet af fyrretræ og bøgetræ købt hos os.

Trappetrin i 40mm asketræ lys med hvidpigmentTrappetrin udført i 40mm ask lys og behandlet med Guardian træsæbe med hvidpigment.

Bordplade med sargkant og skrå kanterTrappetrin i egetræ hvor kunden selv har udskiftet trappetrin med vores massive egetræsplader.

Køb trappetrin i disse træsorter

Trapper kan varieres i det uendelige, og derfor kan du hos MIFApladen købe trappetrin til dine trapper i 8 forskellige typer træ. Det er altså helt op til dig og din familie, hvilken løsning i vælger, og hvilken type træ i synes bedst om til jeres trappetrin. Langt de fleste ønsker i dag en individuel trappeløsning, og den kan du få ved hjælp af flotte trappetrin fra MIFApladen. På denne måde er du selv med til at give din trappe et personligt præg. Hvis ikke standardmålene på trappetrin fra MIFApladen passer til dine behov, har du altid mulighed for at bestille trappetrin på specialmål.Trappetrin på mål - nemt hurtigt og præsis

Med MIFApladens løsning af vores trappetrin på mål, er du selv med til at sætte dit personlige præg på din trappe, for du kan nemt og hurtigt lave dine trappetrin, præsis som du ønsker dine trappetrin, og hurtigt se hvad dine trappetrin skal koste. Vi mener heller ikke, at det skal være dyrt, at få lagt nye trin på sin trappe, derfor kan du også altid være sikker på, at du får nogle fordelagtige priser, når du bestiller dine trappetrin på mål igennem MIFApladen. Du kan tilmeld se, hvordan dine trappetrin kommer til at se ud på vores preview øverst, som vises når du indtaster dine mål. Når du har bestilt dine trappetrin, bliver du kontaktet af en af vores medarbejdere, for at sikre at du har valgt de rigtige mål, og for at dine trappetrin er, som de skal være. Her vil du også blive kontaktet omkring leveringstider. Vi sætter en ære i at levere de helt rigtige trappetrin til dig med DIT personlige præg. Derfor kontakter vi dig efter, at du har bestilt dine nye trappetrin på mål hos MIFApladen.

Vi mener ikke, at det skal være dyrt at bestille sine trappetrin på mål online. Derfor kan du købe dine trappetrin hos MIFApladen til rigtige fornuftige priser. Alle vores trappetrin på mål er i massivt træ og produceres direkte efter ordre. Vi tilbyder som udgangspunkt hurtig levering på alle vores trappetrin, som du bestiller efter dine egne mål. Tilvælger du overfladebehandling, skal du regne med ca. 14 dages ekstra leveringstid pga. tørretiden efter behandlingen. Når du bestiller vores trappetrin på mål, så er kvaliteten en A/B kvalitet.

pin