Bordplader i ask lys


Køb din nye bordplade i massiv ask lys i vores standardmål her på siden. Her finder du længder på vores bordplader i ask fra 1000mm til 4545mm og bredder fra 500mm til 1215mm. Alle bordpladerne kommer med en klassisk skarp kant. Ønsker du andre mål på din bordplade i ask, eller en anden kantprofil, udskæringer eller oliebehandling, kan du benytte vores online prisberegner her.

Vores bordplader i ask er alle massive og er lavet af ca. 40mm brede stave med længder på imellem 160mm og 400mm. Alle vores bordplader er i kortstav, som er noget billgere end langstav. Hvis du er intresseret i hårdheden på vores bordplader i ask lys, så ligger de på 4,1 på Brinell-skalaen og træsorten er kendetegnet som en meget hård træsort. Skal du bruge en bordplade med lange stave skal du vælge vores bordplader i fyr her.

På alle produkterne kan du se billleder af vores bordplader i ask lys, så du kan få en fornemmelse af farverne og åretegniger. Husk at træ er et naturmateriale, og der kan forekomme forskelle og variationer i asketræets farver fra bordplade til bordplade. 


 

 

Bordplader lys ask efter egne mål

Bordplade ask 40mm

Leder du efter en bordplade i lys ask i 40mm tykkelse - altså 4cm tyk - så kan alle vores bordplader hos MIFApladen bestilles i 40mm tykkelse. Både som "Gør-det-selv plader" som du selv kan skære til, som du selv ønsker, eller du kan vælge en 40mm tykkelse på din bordplade igennem vores online prisberegner. Alle vores standard bordplader er på lager, og sendes direkte fra egen produktion med levering fra uge til uge. Vi kan også på vores CNC maskine, skære din 40mm bordplade i ask til efter dine helt egne mål og med specielle kanter og hjørner m.m. som du ønsker det. Det er bare at kontakte os, så finder vi en løsning der passer til dig. Skal vi f.eks. også lave udskæringer til en vask, tilbyder vi også dette.

Bordplader i ask i høj kvalitet

Når du køber en ny bordplade hos MIFApladen i ask lys, så er du sikker på at kvaliteten er høj. Det kan vi garantere, da alle vores bordplader er nøje udvalg hos vores leverandører, og fordi vi selv forarbejder vores bordplader direkte på egen fabrik. Det betyder også, at du slipper for dyre mellemled, som kan ses på vores priser, og derfor får du bordplader i ask til en konkurrencedygtig pris, men også i høj kvalitet. Vil du læse mere om vores ask lys kan du gøre det her.

Få MIFApladen til at hjælpe dig

Hos MIFApladen er vi altid klar til at hjælpe dig med din nye bordplade i lys ask. Vi har nemlig altid flere uddannede personer i kundeservice som er klar til at svare på dine spørgsmål, eller til at tegne eller give dit et specielt tilbud din bordplade. Det er bare at kontakte os, så svarer vi dig hurtig på din henvendelse.