Bordplader i mahogni


Her finder du alle vores bordplader i massiv mahogni i vores standardmål med skarpe kanter. Hårdheden på bordpladerne i mahogni er på 3,4 på Brinell-skalaen, som gør mahogni til en super lækker træsort at bruge til alle typer af bordplader som f.eks. til køkkenbord, spisebord eller skrivebord. 

Mahogni bordpladerne er lavet af ca. 40mm brede stave med en længde på mellem 160mm og 400mm. Bordpladerne er med fingersamlinger i enderne som gør træet utroligt holdbart. Du kan få en fornemmelse af vores faver på mahoni bordpladerne på billederne, men du skal dog være opmærksom på, at mahogni er et naturmateriale, og dermed kan der være variationer af farverne på bordpladerne. Du kan læse mere omkring valget af mahogni som træsort her.

Ønsker du andre størrelser på din bordplade - som f.eks. efter specialmål end nedenstående bordplader og tilpassede kanter, hjørner og overflader, kan du bruge vores prisberegner her - så kan du nemlig selv beregne prisen på netop de mål du ønsker på din bordplade i massiv mahogni.


 

Mahogni bordplader efter egne mål

 

Bordplader i afrikansk mahogni

Bordpladerne i mahogni stammer fra Afrika og hedder "Sapeli" og og er en af de mest anvendte sorter indenfor mahogni, der anvedes i træindustrien som f.eks. bordplader, møbler, vinduesplader m.m. Farven på mahognien er rødbrun, og har nogle fantastiske åretegninger. Tykkelserne af Sapeli bordpladerne fra MIFApladen føres i både 27mm og 40mm i kortstav med stavlængder fra 160mm til 400mm. 

 

Behandling af bordplader i mahogni

Skal du behandle din bordplade, kan nu naturligvis selv behandle din bordplade, men med bordplader købt hos MIFApladen kan vi også tilbyde at gøre arbejdet for dig og oliebehandle din bordplade, inden du tager den i brug. Vi tilbyder nemlig oliebehandling af alle vores massive bordplader i mahogni inden afsendelse. Så står du ikke i det første stykke tid og skal behandle din bordplade. Du kan købe oliebehandling med 3 forskellige olier: natur olie, hvid olie og sort olie. Mahogni vil vi anbefale dig at behandle med en natur olie, da det fremhæver den flotte glød der er i mahogni.

 

Vi kan også hjælpe dig med specialmål

Skal du bruge en unik bordplade i mahogni efter dine egen mål, i vinkel eller med forskellige rundinger og hjørner, så kan vi hjælpe dig med dette. Med vores specialberegner kan du nemlig selv bestemme dine mål, hvis du tænker, at skulle bygge et skrivebord, en speciel bordplade, hylder, dit eget spisebord og meget mere. Hos MIFApladen står vi også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores bordplader i mahogni, så kan du nemlig altid kontakte os på mail eller på telefonen alle hverdage.