Bordplader mahogni


Her finder du alle vores bordplader i mahogni i vores standardmål med skarpe kanter. Hårdheden på bordpladerne i mahogni er på 3,4 på Brinell-skalaen, som gør mahogni til en super lækker træsort at bruge til alle typer af bordplader som f.eks. til køkkenbord, spisebord eller skrivebord. Mahogni bordpladerne er lavet af ca. 40mm brede stave med en længde på mellem 160mm og 400mm og er med fingersamlinger i enderne som gør træet utroligt holdbart. Ønsker du andre størrelser på din bordplade -end nedenstående bordplader og tilpassede kanter, hjørneafrundinger og overfladebehandling, kan du benytte vores prisberegner her - her kan du selv beregne prisen på netop de mål, du ønsker på din bordplade i mahogni.


 

Mahogni bordplader efter egne målKlik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade i mahogni efter specialmål og tilvælg oliebehandling og kantprofiler.


Bordplader mahogni - overfladebehandling

Når du køber dine bordplader i mahogni hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede. Du har selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Nedenunder kan du se 4 forskellige bordplader i mahogni behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på mahogni. 

Bordplade mahogni - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturBordplade mahogni behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Bordplade mahogni - voksbehandlet med Trip Trap bivoks balsam, naturBordplade mahogni behandlet med Trip Trap bivoks balsam, hvid
 
Bordplade mahogni - oliebehandlet med Junckers rustikolie, valnødBordplade mahogni behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Bordplade mahogni - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortBordplade mahogni behandlet med Junckers rustikolie, sort
 

Billederne af de behandlede bordplader i mahogni er vejledende. Vær opmærksom på, at billedernes farver kan optræde forskelligt, alt efter hvilken enhed og skærm de bliver vist på.


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Vi kan også hjælpe dig med specialmål


Skal du bruge en unik bordplade i mahogni efter dine egen mål, i vinkel eller med forskellige rundinger og hjørner, så kan vi hjælpe dig med dette. Med vores specialberegner kan du nemlig selv bestemme dine mål, hvis du tænker, at skulle bygge et skrivebord, en speciel bordplade, hylder, dit eget spisebord og meget mere. Hos MIFApladen står vi også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores bordplader i mahogni, så kan du nemlig altid kontakte os på mail eller på telefonen alle hverdage. 

Behandling af bordplader i mahogni

Skal du behandle din bordplade, kan nu naturligvis selv behandle din bordplade, men med bordplader købt hos MIFApladen kan vi også tilbyde at gøre arbejdet for dig og oliebehandle din bordplade, inden du tager den i brug. Vi tilbyder nemlig oliebehandling af alle vores massive bordplader i mahogni inden afsendelse. Så står du ikke i det første stykke tid og skal behandle din bordplade. Du kan købe oliebehandling med 3 forskellige olier: natur olie, hvid olie og sort olie. Mahogni vil vi anbefale dig at behandle med en natur olie, da det fremhæver den flotte glød der er i mahogni.

Bordplader i afrikansk mahogni

Bordpladerne i mahogni stammer fra Afrika og hedder "Sapeli" og og er en af de mest anvendte sorter indenfor mahogni, der anvedes i træindustrien som f.eks. bordplader, møbler, vinduesplader m.m. Farven på mahognien er rødbrun, og har nogle fantastiske åretegninger. Tykkelserne af Sapeli bordpladerne fra MIFApladen føres i både 27mm og 40mm i kortstav med stavlængder fra 160mm til 400mm. Du kan få en fornemmelse af vores faver på mahoni bordpladerne på billederne, men du skal dog være opmærksom på, at mahogni er et naturmateriale, og dermed kan der være variationer af farverne på bordpladerne. Du kan læse mere omkring valget af mahogni som træsort her.