Bordplader i fyr


Køb din nye bordplade i fyr hos MIFApladen her på siden. I menuen til venstre kan du vælge længde og bredde på din bordplade i fyr. Alle vores bordplader på denne side, er med den klassiske skarpe kant. Ønsker du derimod at bestille en bordplade i fyr efter mål, som du ikke kan finde her på siden, så kan du selv beregne prisen her, ved at indtaste dine egne mål på din bordplade. Her får du også mulighed for, at vælge hjørner, kanter og overfladebehandling af din bordplade. Du kan også se, hvordan din bordplade kommer til at se ud, når du selv beregner prisen på bordpladen. Så kan du nemlig se det færdige resultat, inden du bestiller din bordplade.

Alle vores bordplader i fyr er massive bordplader med ca. 45mm brede gennemgående stave, som er lige så lange som bordpladens længde. Der er derfor ingen endesamlinger midt på pladen, som man oplever på bordplader i kortstav. Du får altså en bordplade med gennemgående stave i fyr hos MIFApladen, der giver en flot ensartet overflade på bordpladen. 


 

Fyr bordplade prisberegner på bordplader

 

Runde bordplader i fyr

Her på siden finder du alle de almindelige bordplader i fyr. Men hos MIFApladen tilbyder vi også runde bordplade i fyr med en bordplade diameter fra 50 cm. til 120 cm. Skal den runde bordplade i fyr derimod have en anden diameter, eller skal den laves som en halmåne eller ellipse, kan du altid kontakte os for en special-løsning på din bordplade i fyr.

40mm og 27mm bordplader i fyr

Skal du bruge din bordplade til f.eks. et køkkenbord, køkkenbordplade eller til et sofabord, så anbefaler vi altid, at du som minimum bestiller din bordplade i 40mm eller 27mm tykkelse, da en bordplade i 18mm bliver for tynd til formålet pga. stabiliteten. Så kræver det, at du understøtter din bordplade med et kraftigt understel. Det mest populære valg er desuden 40mm bordplader, da det både ser lækkert og ekslusivt ud, og specielt er populært som køkkenbordplader. Alle vores massive bordplader i fyr er med gennemgående stave. Du kan se farverne på vores billeder af bordpladerne, men du skal være opmærksom på, at der kan komme variationer i træet farve, da træ er et naturmateriale. Kvaliteten er højere end de bordplader i fyr du finder f.eks. i byggemarkeder, da vores bordplader i fyr er de samme plader, som bruges til møbelindustrien til at f.eks. fyrretræsmøbler. Vil du læse mere om vores fyrretræ kan du gøre det her.

 

Lad MIFApladen hjælpe dig med din bordplade

Har du spørgsmål til vores bordplader i fyr, eller er du i tvivl om hvilen træsort og tykkelse du skal vælge eller har du selv en tegning af din bordplade som du ønsker en pris på, er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig på vej med din bordplade, og giver dig gerne et tilbud ud fra dine egne ønsker. Lige meget om du skal bruge en bordplade til køkkenet, spisebordet, som arbejdsbord eller til et skrivebord, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi hjælper dig gerne på vej fra idé til en helt færdig bordplade i fyr. Vi tilretter altså din bordplade efter dine behov, så du får netop den bordplade som du ønsker. 

Alle vores massive bordplader i fyr bliver tilrettet på egen fabrik i det vestjyske. Det betyder, at du hos MIFApladen slipper for dyre mellemled, og at vi kan tilbyde en billigere pris på vores bordplader end andre.