Bordplader fyr


Køb din nye bordplade i fyr hos MIFApladen her på siden. I menuen kan du vælge længde, bredde og tykkelse på din bordplade i fyr. Alle vores bordplader på denne side, er med en klassisk skarpe kan og en pæn pudset overflade. Ønsker du derimod at bestille en bordplade i fyr efter mål, som du ikke kan finde her på siden, så kan du selv beregne prisen her, ved at indtaste dine egne mål på din bordplade. Her får du også mulighed for, at tilvælge hjørneafrundinger, kantprofiler og overfladebehandling af din bordplade. Du kan også se, hvordan din bordplade kommer til at se ud, når du selv beregner prisen på bordpladen. 

Alle vores bordplader i fyr er massive bordplader med ca. 45mm brede gennemgående stave, som er lige så lange som bordpladens længde. Der er derfor ingen endesamlinger midt på pladen, som man oplever på bordplader i kortstav. Du får altså en bordplade med gennemgående stave i fyr hos MIFApladen, der giver en flot ensartet overflade på bordpladen.


 

Fyr bordplade prisberegner på bordpladerKlik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade i fyr efter specialmål og tilvælg oliebehandling og kantprofiler.


Bordplader fyr - overfladebehandling

Vores bordplader i fyr leveres ubehandlede, med mindre du bestiller din bordplade igennem vores online beregner og tilvælger oliebehandling. Nedenunder kan du se bordplader i fyr behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på fyr. Alle produkterne kan købes hos MIFApladen.

Bordplade fyr - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturBordplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur

Bordplade fyr - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidBordplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid

Bordplade fyr - oliebehandlet med Junckers rustikolie, valnødBordplade fyr behandlet med Junckers rustikolie, valnød

Bordplade fyr - oliebehandlet med Junckers rustikolie, antracitgråBordplade fyr behandlet med Junckers rustikolie, antracitgrå

Bordplade fyr - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortBordplade fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort

Bordplade fyr - voksbehandlet med Trip Trap bivoks balsam, naturBordplade fyr behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur

Bordplade fyr - voksbehandlet med Trip Trap bivoks balsam, hvidBordplade fyr behandlet med Trip Trap bivoks balsam, hvid

Bordplade fyr - sæbebehandlet med Guardian træsæbe, hvidpigmentBordplade fyr behandlet med Guardian træsæbe, hvidpigment

Billederne er bordpladerne i fyr er vejledende. Vær opmærksom på, at billederne kan optræde forskelligt, alt efter hvilken enhed og skærm billederne bliver vist på.


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Lad MIFApladen hjælpe dig med din bordplade


Har du spørgsmål til vores bordplader i fyr, eller er du i tvivl om hvilen træsort og tykkelse du skal vælge eller har du selv en tegning af din bordplade som du ønsker en pris på, er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig på vej med din bordplade, og giver dig gerne et tilbud ud fra dine egne ønsker. Lige meget om du skal bruge en bordplade til køkkenet, spisebordet, som arbejdsbord eller til et skrivebord, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi hjælper dig gerne på vej fra idé til en helt færdig bordplade i fyr. Vi tilretter altså din bordplade efter dine behov, så du får netop den bordplade som du ønsker. 

Alle vores massive bordplader i fyr bliver tilrettet på egen fabrik i det vestjyske. Det betyder, at du hos MIFApladen slipper for dyre mellemled, og at vi kan tilbyde en billigere pris på vores bordplader end andre.

40mm og 27mm bordplader i fyr

Skal du bruge din bordplade til f.eks. et køkkenbord, køkkenbordplade eller til et sofabord, så anbefaler vi altid, at du som minimum bestiller din bordplade i 40mm eller 27mm tykkelse, da en bordplade i 18mm bliver for tynd til formålet pga. stabiliteten. Så kræver det, at du understøtter din bordplade med et kraftigt understel. Det mest populære valg er desuden 40mm bordplader, da det både ser lækkert og ekslusivt ud, og specielt er populært som køkkenbordplader. Alle vores massive bordplader i fyr er med gennemgående stave. Du kan se farverne på vores billeder af bordpladerne, men du skal være opmærksom på, at der kan komme variationer i træet farve, da træ er et naturmateriale. Kvaliteten er højere end de bordplader i fyr du finder f.eks. i byggemarkeder, da vores bordplader i fyr er de samme plader, som bruges til møbelindustrien til at f.eks. fyrretræsmøbler. Vil du læse mere om vores fyrretræ kan du gøre det her.

Runde bordplader i fyr

Her på siden finder du alle de almindelige bordplader i fyr. Men hos MIFApladen tilbyder vi også runde bordplade i fyr med en bordplade diameter fra 50cm. til 120cm. Skal den runde bordplade i fyr derimod have en anden diameter, eller skal pladen laves som en halvmåne eller eclipse, kan du altid kontakte os for en special-løsning på din bordplade i fyr.