Bordplader eg


Når det kommer til bordplader i eg, er vores populære massive eg, den helt fortrukne træsort hos vores kunder. Det er den træsort, vi producerer flest bordplader i. Her på siden finder du alle vores bordplader i massiv eg i tykkelserne 27mm og 40mm. Skal du bruge pladerne til en bordplade, anbefaler vi nemlig ikke at bruge en 18mm tyk bordplade, da bordpladen er for tynd til den funktionm som bordpladen skal anvendes til. I menuen kan du sortere på længden, tykkelsen og bredden på din bordplade i eg, så du kan finde præsis den størrelse, du ønsker på din bordplade. Disse bordplader kan anvendes til alle slags bordplader, om det er til spisebordet, i køkkenet eller som skrivebord gør ingen forskel. 

Kan du ikke finde størrelsen på din bordplade her på siden, så kan du selv beregne prisen på din bordplade i eg med vores online beregner her. Her kan du også tilpasse din egebordplade således, at du selv kan bestemme udseendet på kanter og hjørner og evt. tilvælge oliebehandling.


 

Billede bordplade eg beregner specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade i eg efter egne mål og tilvælg kantprofiler og overfladebehandling med olie.


Bordplader eg - overfladebehandling

Når du modtager dine bestilte bordplader i eg fra MIFApladen, så leveres bordpladerne ubehandlede. Dermed kan du selv bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Nedenunder kan du se bordplader i eg behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på egetræet. Vi anbefaler altid, at du overfladebehandler din bordplade i eg, inden du tager den i brug.

Bordplade i eg - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturBordplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Bordplade i eg - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidBordplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Bordplade i eg - oliebehandlet med Junckers rustikolie, valnødBordplade eg behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Bordplade i eg - oliebehandlet med Junckers rustikolie, antracitgråBordplade eg behandlet med Junckers rustikolie, antracitgrå
 
Bordplade i eg - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortBordplade eg behandlet med Junckers rustikolie, sort

Bordplade i eg - voksbehandlet med Trip Trap bivoks balsam, naturBordplade eg behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur

Bordplade i eg - voksbehandlet med Trip Trap bivoks balsam, hvidBordplade eg behandlet med Trip Trap bivoks balsam, hvid
Bordplade i eg - sæbebehandlet med Guardian træsæbe, hvidpigmentBordplade eg behandlet med Guardian træsæbe, hvidpigment


Billederne af bordpladerne i eg er vejledende. 
Vær opmærksom på, at billedernes farver kan optræde forskelligt, alt efter hvilken skærm eller enhed de bliver vist på.


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Bordplader i eg efter dine helt egne mål

Hvis du ikke her på siden kan finde, de mål du ønsker på din bordplade, så kan du altid selv beregne din pris på din bordplade i massiv eg, ved at indtaste dine mål på din bordplade med vores online prisberegner. Du er natuligvis også velkommen til at sende din egen tegning af din bordplade, med dine egne mål til os, så giver vi dig et tilbud på din bordplade efter dine helt egne mål.

Høj kvalitet på alle vores bordplader i eg

Vores bordplader i eg er i høj kvalitet og vores plader er nøje udvalgt hos vores leverandører. Derfor er du altid sikker på, at få bordplader af høj kvalitet når du handler med MIFApladen. Bordpladerne er fra egen prodution, hvor vi selv saver dem på mål og fræser kanter m.m. på bordpladerne på vores CNC maskine. Vi pakker også alle vores bordplader forsvarligt ind, inden vi sender afsted med vores fragtmand.  Hvis du skulle være i tvivl om kvaliteten på vores bordplader i eg, kan du altid få en fornemmelse for vores træsort i eg ved at bestille en vareprøve her. 

Vores standard bordplader i eg, kan du købe online i helt op til 4,5m lange og ned til 1 meter i lænden og du kan vælge en bredde på bordpladerne fra 50cm til 121,5cm. Eg er en træsort med tydelige åretegninger i træet og har gylden-brune farver, og benyttes til rigtigt mange ting og møbler som. f.eks. bordplader, hylder, reoler, skabe, låger, trappetrin, vinduesplader og meget mere. Det er netop perfekt til dette, da hårdhedsgraden på vores ege bordplader er 3,4 på Brinell-skalaen.  Dvs. at alle vores massive bordplader, kan anvendes alle steder i hjemmet, og er det mest bæredygtige og natulige valg af materialer. Dermed er du også sikker på, at få naturen ind i dit hjem og samtidig  har du et produkt som holder i mange år fremover, og som du også kan sætte dit helt eget naturlige præg på.

27mm og 40mm bordplader i eg

Vores bordplader i 27mm og 40mm eg er de bordpladetyper, som er rigtig populær hos vores kunder, og størrelsen er efterhånden en kendt klassisker, når bordpladen f.eks. skal bruges til en ny køkkenbordplade i eg. Det er også disse tykkelser, vi anbefaler til bordplader, da en 18 mm bordplade vil være for tynd til at bruge som bordplade, og kræver en del understøttelse. 27mm og 40mm giver nemlig også et ekstra stærkt udseende på bordpladen, og ser både lækker og indbydende ud til både at spise og lave med mad på. De bordplader i eg, du ser her på siden er skåret til i standardmål, og er givet den helt klassiske skarpe kant. Ønsker du specielle kanter eller hjørner på din bordplade, skal du bestille din bordplade igennem vores online prisberegnerAlle vores 27mm og 40mm bordplader i eg er lagerførte, dvs. at vi kan sende afsted fra uge til uge. Ønsker du dog, at vi skal behandle din bordplade for dig, skal du regne med ekstra leveringstid, da bordpladen skal olieres og tørre.

Oliebehandling og overfladebehandling

Ønsker du f.eks. at få overfladebehandlet din bordplade med en lys eller mørk olie, skal du bestille din bordplade igennem vores online beregner, så beregner den prisen på din oliebehandling af bordpladen. Så behøver du nemligt ikke at bekymre dig om, at du skal stå med arbejdet med at få oliebehandlet din nye bordplade i eg. Vi tilbyder at oliebehandle med tre forskellige typer af olie: natur olie, hvid olie og sort olie. Hvis du vælger at få behandlet med en sort olie, vil du stadigt kunne se åretegningerne i bordpladen.

Massive bordplader i eg med kort stav

Massive bordplader betyder, at alt i bordpladen er i ren træ. Dvs. du undgår savsmuld, lamintat og andre tilsætninger i bordpladen, du du får et helt rent naturprodukt og at bordpladen er i høj kvalitet. På alle vores bordplader i eg er det med korte stave i bordpladen, som gør at din bordplade bliver billigere i forhold til, hvis du skulle vælge en bordplade i eg med langstav. Vores bordplader i kortstav findes i forskellige længder, som også betyder, at vi kan tilbyde vores massive bordplader i eg i helt op til 4,5m i længden. MIFApladens bordplader i eg er lavet af ca. 40mm brede stave med en længde på mellem 160mm og 400mm. På vores billeder af de enkelte bordplader i eg, kan du få en fornemmelse af farven og åretegningerne på bordpladerne. Der vil dog altid være forskel i farven og åretegningerne på stavene i træet, da bordpladen er et rent naturprodukt, og kommer fra forskellige træer og råplader. Læs mere om vores egetræ her.