Bordplader valnød


Her finder du vores bordplader i valnød i tykkelserne 27mm og 40mm. Vores bordplader i massiv valnød, er europæisk valnød og har skarpe kanter og pudsede overflader. Bordpladerne har en hårdhed på 3,6 på Brinell-skalaen som betyder at valnødden er hård. På billederne nedenfor kan du få en fornemmelse af vores bordplader i valnød med de spændende åretegninger, som giver et livligt og meget spil i bordpladen. I europæisk valnød er der store kontraster i farvespillet og derfor stor forskel på lyse og mørke stave, hvilket giver et flot liv og spil i bordpladen. Har du spørgsmål til vores bordplader i valnød, er du altid velkommen til at ringe til MIFApladen alle hverdage, eller skrive til os på mail@mifapladen.dk


 

Bordplader i valnød efter specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade i valnød på specialmål og tilvælg f.eks. kantprofiler og oliebehandling.


Bordplader valnød - overfladebehandling

Her kan du se bordplader i valnød behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på valnød. Alle produkterne kan købes hos MIFApladen. Når du køber dine bordplader i valnød leveres bordpladerne ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. 

Bordplade i valnød - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturBordplade valnød behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Bordplade i valnød - voksbehandlet med Trip Trap bivoks balsam, naturBordplade valnød behandlet med Trip Trap bivoks balsam, hvid
 
Bordplade i valnød - oliebehandlet med Junckers rustikolie, valnødBordplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Bordplade i valnød - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortBordplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, sort
 

Billederne af de behandlede bordplader i valnød er vejledende. Vær opmærksom på, at farverne kan optræde forskelligt, alt efter hvilken skærm de bliver vist på.


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Bordplader efter specialmål - lad MIFApladen hjælpe dig

En bordplade i valnød kan laves efter mange forskellig mål. Her på siden finder du alle vores massive bordplader i valnød i vores standardmål med klassiske skarpe kanter. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en bordplade efter helt specielle mål, kanter, hjørner og meget mere. Så er du velkommen til at sende din tegning af din bordplade til os, eller sende dine mål så vi kan hjælpe dig med en helt færdig løsning på en lækker bordplade i massiv valnød. Husk vi tilbyder også at skære ud til underlimning af vaske og armaturer. Så får du nemlig en løsning, der passer til dit hjem, og netop der hvor du skal bruge din nye bordplade. 

Valnød bordplader i 27mm og 40mm

Når du er på udkig efter en ny bordplade i valnød til dit hjem, eller der hvor du skal bruge bordpladen, så kan du hos MIFApladen bestille din bordplade i helt op til 40mm tykkelse. Pga. stabiliteten på din bordplade, så anbefaler vi dig som minumim, altid at bestille en bordplade i 27mm tykkelse, da det ellers vil kræve en form for understøttelse at din bordplade hvis du vælger en tynderere bordplade som i f.eks. 18mm tykkelse. Alle vores bordplader i valnød på denne side, kan du bestille i helt op til 4545mm lange. Vores bordplader i 27mm og 40mm, er lavet i kortstav med stavlængder fra 16cm i bredden til 40cm .

Vi laver også runde bordplader i valnød

Er du på udkig efter en rund bordplade? Så har vi hos MIFApladen også massive runde bordplader i valnød i tykkelserne 18mm, 27mm og 40mm. Du kan finde alle vores runde bordplader her - hvor vi har størrelser på pladediamer fra ø500mm til ø1200mm Ønsker du andre størrelser på din runde bordplade i valnød, kan du selv beregne prisen på bordpladen ved at indtaste dine mål i vores beregner her. Du er natuligtvis også velkommen til sende os tegninger af din bordplade, hvis du f.eks. ønsker en bordplade med halvmåne-form eller som en ellipse.

Bordplader i Europæisk valnød

Alle vores bordplader i massiv valnød hos MIFApladen, er det man kalder Europæisk valnød, og har tydlige åretegninger med meget spil i bordpladen, hvor stavene i bordpladen kan variere meget fra mørke til lyse stave. Dog vil du opleve over tid, at farverne på en valnød bordplade bliver mere ensartet. Du kan få en fornemmelse af farverne på vores bordplader på billederne her på siden. Dog skal du være opmærksom på, at valnød er et 100% naturmateriale, og der kan derfor forekomme forskellige farver på bordpladerne. Du kan læse mere om vores valnød her. Alle vores bordplader i valnød er massive og lavet af korte stave med længder på mellem 160mm og 400mm. Bredden på stavene er ca. 40mm. En bordplade i valnød ændrer sig over tid, selvom farverne på en ny bordplade godt kan variere lidt. Med tiden vil stavene i træet blive lidt mere ensartet. Der kan dog på nye bordplader i valnød godt forekomme variationer i træet farve, da træ er et 100% rent naturprodukt, og aldrig vil være helt ens i stavene/farverne.