Bordplader i birk


Køb din nye bordplade i massiv birk her på siden. Her finder du alle vores birkebordplader i 27mm og 40mm tykkelse og op til 4,5m lange. Alle bordpladerne på denne side, er med den klassiske skarpe kant. Ønsker du en bordplade i andre mål og størrelser, eller med specielle kanter og hjørner, kan du selv beregne prisen på din bordplade i birk med vores online beregner her. Her kan du også bestille oliebehandling af din bordplade, så slipper du selv for at gøre arbejdet. 

Alle vores bordplader i birk er massive bordplader med kortstav i længder fra 40mm til 160mm. I menuen til venstre kan du vælge, hvilken tykkelse og længde du ønsker på din birkebordplade.


 

 

Bordplader i birk billede efter specialmål

Birk bordplader efter mål

Alle bordpladerne på denne side hos MIFApladen er efter standardmål. Dvs. nogle standardmål som vi hos MIFApladen har valgt, og kan levere til dig fra uge til uge. Ønsker du at få lavet en birk bordplade efter mål, som du ikke kan finde på denne side, skal du du bruge vores online prisbereger, hvor du selv kan indtaste dine mål på din bordplade. Prisen på din birkebordplade efter mål, finder du ved at udfylde felterne med længde, bredde og tykkelse og hvis du ønsker specielle kanter, hjørner eller oliebehandling kan det tilvælges. Husk at vi anbefaler en minimums tykkelse på 27mm, hvis du f.eks. skal bruge bordpladen til køkkenet, spisebord eller skrivebord. Vælger du en mindre tykkelse, så kræver det en kraftig understøttelse af bordpladen. 

Har du spørgsmål til vores birkebordplader?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til vores bordplader, så er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores birkebordplader. Vi træffes på telefonen alle hverdage. Udenfor vores åbningstider er du også velkommen til at sendes os en mail på mail@mifapladen.dk. Vi står nemlig altid klar til hjælpe både med vejleding og gode råd. 

 

Sådan er vores bordplader i massiv birk

Birk er en meget lys træsort med en meget lys overflade og med næste usylige åretegninger, som giver vores bordplader i birk en meget ensartet overflade. Bordpladerne er lavet af ca. 40mm brede stave med en lændge på mellem 160mm og 400mm. Dette er også kaldet "kortstav". Stavene er samlet i enderne med det vi kalder fingersamlinger. Hårdheden på birk er en knap så hård træsort som f.eks. eg. Vi har birkebordplader i 27mm og 40mm tykkelse. Husk at vores bordplader i birk har både en forside og bagside. Det betyder, at der f.eks. på bagsiden af bordpladen, kan forekomme lidt flere knaster og reparationer end på forsiden af bordpladerne. Vil du gerne læse mere om vores birketræ er det muligt her.