Bordplade til bryggers


Står du og mangler en ny bordplade til dit bryggers? Her hos MIFApladen tilbyder vi massive bordplader i træ til dit bryggers. Bordpladerne du finder her på siden er alle i standardmål med skarpe kanter, og kan bestilles med hurtig levering. Alle vores bordplader er i massiv træ med korte stave i 40mm bredde og med stavlængder på op til 400mm. Vælger du fyr er det med gennemgående stave og stavbredden er ca 45mm. Vi tilbyder bryggers bordplader i 27mm og 40mm tykkelse, da det efter vores anbefaling, de bedste tykkelser til en bordplade. 

Vi fører forskellige træsorter på alle vores bordplader til dit bryggers - her finder du: ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød. Vi kan også tilbyde, at underlime vaske på vores bordplader. Hvis du ønsker en bordplade til dit bryggers i andre mål eller efter egne ønsker, kan du beregne prisen ved at benytte vores online bordpladeberegner her.


 

 

Bordplade med vask til bryggers

Går du med overvejelser om at få lavet dit bryggers om? Så har du nok også tænkt på at få en vask i dit bryggers, så nu nemt kan klare hverdagens strabadser, der kræver en håndvask lige ved hånden. Hos MIFApladen kan du få underlimet en vask i din bordplade til dit bryggers, hvis du køber en bordpladen hos os. Vi kan underlime en af vores vaske, som du kan vælge imellem her - så får du nemlig en komplet bordplade til bryggerset med vask. Vi fører f.eks. de populære vaske fra Blanco og Eico. Hvis du gerne vil have en vask med i din bordplade, kræver det bare at du sender os en tegning af din bordplade, der viser hvor vasken skal sidde. Husk er der altid skal være minmum 50mm fra vasken og til forkant og bagkant af pladen - fra enden af pladen og ind til vasken skal der være minimum 300mm. Vi underlimer kun vaske i bordplader der er 27mm og 40mm tykke til bryggers. 

Bestil bryggers bordplade efter egne mål

Et brygges kan være indrettet på mange forskellige måder. Derfor kræver det ofte, at man ikke bare kan købe en ny bordplade til sit bryggers efter de helt normale standardmål. Der kan både være vinkler og specialmål på dine skabe, der gør at, det kræver noget ekstra for at få monteret en bordplade i sit bryggers. Hos MIFApladen kan du bestille din bryggersbordplade, på de mål du ønsker. Du skal blot indtaste dine mål, kantprofiler og træsort i vores online bordpladeberegner. Så beregner den selv prisen for dig, og giver dig et færdigt billede af dit bordplade.

Husk, at du altid kan ringe til os, eller sende en tegning med dine ønsker om hvordan, du ønsker at din nye bordplade i dit bryggers skal se ud. 

8 forskellige træsorter at vælge imellem

Hos MIFApladen har vi forskellige træsorter, som du kan vælge imellem hvis du går og overvejer at få lavet en ny bordplade til dit bryggers. Vi har f.eks. det kendte egetræ, som rigtigt mange benytter, men ønsker du en mørkere bordplade kan du også vælge imellem kirsebær, mahogni og valnøddetræ. Inden du tager din bordplade i brug, anbefaler vi, at du overfladebehandler bordpladen med olie, så den bliver godt mættet, og er modstandsdygtig overfor snavs og vand. Vi kan også oliebehandle din bordplade for dig. På den måde kan du få en helt færdig bordplade til dit bryggers - med eller uden vask. 

Lad MIFApladen hjælpe dig med din bryggers bordplade

Hos MIFApladen kan vi altid hjælpe dig med en løsning, hvis du går og leder efter et sted af købe din nye bordplade. Du kan enten ringe til os, eller skrive til os med dine ønsker, eller sende en tegning af hvordan du ønsker, at din bryggers bordplade skal se ud. 

Vi laver altid kun bordplader til bryggerset i høj kvalitet, men også til konkurrencedygtige priser. Vi køber pladerne direkte hos producenten og forarbejder dem på egen fabrik - dermed sparer vi dyre mellemled.