Butiksindretning


I butikslokaler er det vigtigt med en unik indretning, der kan afspejle butikkens stil og sikre maksimal udnyttelse af pladsen. Det vil vi i MIFApladen gerne hjælpe dig med.

Vores massive træ kan fremstå med et naturligt og enkelt udseende, der danner en god kontrast til små, fine dele som f.eks. smykker eller briller. Træet kan behandles på forskellig måde, så det bliver lige som du ønsker det. Du får dermed et stilrent og eksklusivt look lige som du ønsker det til fremvisning af f.eks. tøj eller sko.

Vi rådgiver gerne om, hvilke træsorter og hvilken træpleje der giver lige præcis det udseende og de egenskaber, som du har brug for i din butik.

Hos MIFApladen kan du være designer og indretningsarkitekt i din egen butik, og så hjælper vi med at udfylde de rammer, som du sætter. Vi kommer selvfølgelig også gerne med et udkast til, hvordan man kan få mest muligt hyldeplads ud af dit butikslokale, eller hvordan en helt unik disk kan bygges op af massivt træ. Hos os er ingen udfordringer for store, og vi præsenterer altid en løsning, der er skræddersyet efter lige præcis din forretning og dine behov.

Herunder kan du se et eksempel på de specialbyggede løsninger, vi kan tilbyde. På billederne er det en blomsterforretning, vi har lavet et reolsystem til, men en butiksindretning i massivt træ vil også gøre sig godt til f.eks. tøj eller smykker.

Hvis du har en god ide til indretningen i din butik, så ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

 

Væg i butik opbygget med rum i forskellige størrelseButikdsindretning hos Blomst Design i Aarhus. Den ene væg er opbygget med en specialfremstillet reol med rum i forskellige størrelser perfekt til at vise varer frem og stadig give liv i butikken.
 
Butiksdisk - front lavet med trælamellerButiksdisk i træ med små lameller hele vejen rundt.

 

Butiksdisk fremstillet i massivt træButiksdisk i fyrretræ - hele vejen rundt er sat træstave i forskellige træsorter. Giver et fantastisk spil i butikken.
 
Reolsystem i butiksvindueNærbillede af reol i butikken.

 

Butiksdisk beklædt med træstaveStemningsbillede fra Blomst Design, så man virkelig kan fornemme de lange stave der er monteret på disken.
 
Butiksvæg indrettet med specialfremstillet reolUdsnit af den lange reol hos Blomst Design. Reolen er i fyrretræ og behandlet med lud og hvid sæbe.