Vinduesplader i bøg


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen kan du bestille dine vinduesplader i bøg på denne side, efter dine mål. Vi har også mange forskellige vinduesplader i bøg på standardmål.

Indtast dine mål på din vinduesplade i bøg med vores online beregner her på siden og vælg om du ønsker 18mm, 27mm eller 40mm tykkelse på vinduespladen. Løbende kan du se, hvordan din vinduesplade i bøg kommer til at se ud i et prewiev.

Her kan du også tilvælge kanter og hjørner eller om du ønsker fas eller tap i vinduespladen, så vinduespladen kan skubbes ind under vinduet. 

Alle vinduespladerne i bøg leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Start beregneren længere nede på siden, og beregn og design selv vores vinduesplader i bøg.

Vinduesplade bøg beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i bøg:


Illustration af vinduesplade i bøg:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i bøg:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vinduesplader bøg - overfladebehandling

Når du bestiller dine vinduesplader i bøg hos MIFApladen, leveres dine vinduesplader ubehandlede. I beregneren kan du tilvælge oliebehandling med: naturolie, hvid olie og sort olie. Her kan du se vinduesplader i bøgetræ behandlet med deforskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 

Vinduesplader bøg - ubehandletVinduesplade bøg ubehandlet
 
Vinduesplader bøg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade bøg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader bøg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidVinduesplade bøg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Vinduesplader bøg - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade bøg behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på vinduesplader i bøg

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i bøg, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i bøg i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm  3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm


Information omkring træsorten bøg:

MIFApladens bøg er regelmæssig i lyse og beige farver hvor træet har tydelige rød/brune åreaftegninger.

Stavtype: Kortstav

Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 2,8 (hård træsort)
Type: Massivt træ


Læs mere om vores træsort bøg

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering herTilbehør til vinduesplader i bøg

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i bøg hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i bøg er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig alle vinduesplader i bøg og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i bøg til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."


5 stjerner anmeldelse
Mogens Jæger - anmeldelse fra Trustpilot

"Alt perfekt"


"Alt kom til rette tid, varerne var fine og dialogen med MIFA var gennem hele forløbet hurtig og god.
"

5 stjerner anmeldelse

Hans Christian - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god pris"


"Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. "

5 stjerner anmeldelse

Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Populære vinduesplader i bøg i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i bøg. Disse vinduesplader i vores træsort bøg er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i bøg med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

109


Vinduesplader i andre træsorter


Hurtig levering på vinduesplader i bøg

MIFApladen producerer selv vores vinduesplader udfra påplader som vi importerer, og alle vores bestillinger laves efter ordre. Da vi selv producerer vores vinduesplader på egne maskiner, kan vi tilbyde en hurtig levering på alle vores vinduesplader i bøg som ubehandlede vinduesplader. Tilvælger du oliebehandling skal du regne med 14 dages ekstra leveringstid. Læs mere om vores leveringstider her

Du er også velkommen til at kontakte MIFApladen, hvis du har spørgsmål til vores vinduesplader i bøg, eller du ønsker et tilbud eller har spørgsmål til levering.


Vinduesplader i bøgetræ er en træsort med lyse og beige farver, hvor du får tydlige og rød/brune farver i årerne i træet. Alle vores vinduesplaer i bøgetræ er lavet i massivt limtræ, som er limet sammen i korte stave på stavlængder og varierer mellem 160mm og 400mm og er samlet i enderne med fingersamlinger. Breden på stavene er ca. 40mm bred, og du skal være opmærksom på, at der kan være farvevariationer i træet, da træ er et naturmateriale. 

Forskellige tykkelser på vinduesplader i bøg

Vores vinduesplader i bøg på denne side, er træplader vi har skåret op i bestemte længder og bredder og efterfølgende har fået en helt klassik og skarp kant på alle siderne, samt en pæn pudset overflade. Derfor vil der være mulighed for, at du selv kan forme vinduespladen ud fra disse standardmål, med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren. Når du køber vores vinduesplader i bøgetræ, tilbyder vi forskellige tykkelser, som du kan vælge imellem i vores online beregner: 18mm, 27mm og 40mm. Disse tykkelser er standard tykkelser i vores vinduesplader, og er beregnet til dette formål. Ønsker du andre tykkelser, skal du selv slibe vinduespladerne ned. Er du i tvivl om, hvilken tykkelse du skal vælge, så kan du altid kontakte os, så hjælper vi dig med at bestemme hvilken tykkelse, du kan bruge som vinduesplade.