Træplader ask lys


Skal du bruge en massiv asketræsplade, så finder du her hos MIFApladen alle vores træplader i ask lys i alle de forskellige bredder og længder, som er skåret til i et hav af forskellige mål. Alle træpladerne på denne side er i standardmål, og har pæne pudset og skarpe kanter. Ønsker du andre kanter, hjørneafrundinger eller specialmål, skal du bestille vores træplader i asketræ under træplader efter mål her. Har har du nemlig selv mulighed for, at lave dine træplader som du ønsker det. Du kan også tilvælge overfladebehandling med 3 forskellige slags olier. Så om træpladen er til et gør-det-selv projekt, arbejdsbord, køkkenbord eller lignende, kan du altid hos MIFApladen få tilpasset dine træplader i vores træsort ask lys. 


 

Træplader i asketræ efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i ask lys efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Husk at overfladebehandle din træplade


Når du modtager din træplade i ask lys fra MIFApladen, så leveres pladen ubehandlet. Skal du f.eks. bruge pladen til et køkkenbord eller lignende, så skal du altid overfladebehandle pladen på både forsiden og bagsiden, for at gøre pladen modstandsdygtigt overfor vand, snavs m.m. Du kan selv bestemmer hvilken overfladebehandling du ønsker, men hos MIFApladen tilbyder vi at overfladebehandle med olie, inden vi afsender træpladen til sig. Vi tilbyder overfladebehandling med 3 forskellige typer af olier: natur olie, sort olie og hvid olie. Du kan se eksempler på vores overfladebehandling af ask lys her.

Altid til rigtige fornuftige priser

Hos MIFApladen skærer vi selv træpladerne til i egen produktion og på egne maskine ud fra råplader, som vi selv importerer. Det afspejler sig også i prisen på vores runde træplader ask lys, som kan købes til rigtig fornuftige priser. Ligesom vores priser er yderst fornuftige, så får du også træplader i en høj A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader.