Træbordplader i bøg


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Her på siden har du mulighed for, at selv bestille din bøgetræsbordplade på dine egne mål.

Det gør du ved at indtaste dine mål og vælge tykkelse på din træbordplade i bøg med vores online beregner. Du kan vælge imellem 18mm, 27mm og 40mm tykkelser. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Træbordpladerne i bøg er med skarpe kanter, men du kan tilvælge forskellige kantprofiler og lave forskellige indhak i træbordpladen og hjørneafrundinger med beregneren.

Ønsker du, at vi skal oliebehandle din træbordplade i bøgetræ, skal du bestille igennem beregneren - og tilvælge "overfladebehandling". 

Vi oliebehandler på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. Du kan se eksempler på oliebehandling af træbordplader i bøg her på siden.

Træbordplade i bøgetrae på mål beregner billede


Beregn prisen på træbordplade i bøg:


Illustration af træbordplade i bøg:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade bøg:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af træbordplader i bøg

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i bøg i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten bøg.

Træbordplade eg ubehandletTræbordplade eg ubehandlet
Eg træbordplade behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturTræbordplade eg behandet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
Eg træbordplade behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidTræbordplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
Eg træbordplade behandlet med Junckers rustikolie, sortTræbordplade eg behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på træbordplader i bøg

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i bøgetræ, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i bøg i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm  3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm


Information omkring træsorten bøg:

MIFApladens bøg er regelmæssig i lyse og beige farver hvor træet har tydelige rød/brune åreaftegninger.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 2,8 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om vores træsort bøg

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i bøg

 

Hvorfor købe træbordplader bøg hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i bøg er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i bøg til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplade i bøg

Du skal overfladebehandle din træbordplade i bøg inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i bøg

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i bøg? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i bøg i standardmål

Disse træbordplader i bøg er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i bøg med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

93


Træbordplader i andre træsorter


Høj kvalitet og fornuftige priser på bøgetræsbordplader

Vores bøgetræsbordplader er alle i en høj A/B kvalitet, hvor oversiden af træbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Dette er den højeste kvalitet på bøgetræsbordplader af denne type. At vi har en høj kvalitet, betyder ikke, at vores bordplader i bøgetræ er en dyr løsning. Tværtimod så kan du købe bøgetræsbordplader til rigtig fornuftige priser hos MIFApladen. Vi leverer som udgangspunkt fra uge til uge, med mindre vi skal oliebehandle din træbordplade, så skal du regne med ekstra leveringtid pga. tørretid efter oliebehandlingen.

Vores bøgetræsbordplader har rigtigt mange forskellige anvendelsesmuligheder. Vi ser ofte at træbordpladerne i bøgetræ anvendes til køkkenbordplader og spisebordsplader, men vi har også erfaring med, at flere og flere bruger vores bordplader til sofaborde, arbejdsborde, hylder og meget mere. Er du i tvivl om, hvor og hvad du kan benytte vores træbordplader i bøgetræ til, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores træbordplader i bøg er massive træbordplader hvor stavene i træet har tydlige rød/brune åreaftegninger, og farven på træet er i regelmæssige lyse og beige farver. Vi har rigtigt mange størrelser på vores træbordplader i bøg, og du kan læse mere om de enkelte størrelser her.

Oliebehandling af bøgetræsbordplader

Du kan overfladebehandle vores træbordplader i bøgetræ på rigtigt mange forskellige måder. Vi anbefaler altid, at du overfladebehandler din bøgetræbordplade, inden du tager den i brug. Alt efter hvordan du oliebehandler din træbordplade, kan du selv skabe det udtryk, du ønsker, når du oliebehandler en træbordplade i bøgetræ. Du kan selv oliebehandle din bordplade, men vi har også rigtigt mange kunder, som vælger at få oliebehandlet deres træbordplade hos MIFApladen, inden vi sender pladen afsted med vores fragtmand.

Træbordplader i bøgetræ i 27mm og 40mm

Når du er på udkig efter en ny bordplade i bøgetræ, som skal bruges til en køkkenbordplade, nyt spisebord eller sofabord, så har MIFApladen et stort udvalg af forskellige bøgetræsbordplader i 3 forskellige tykkelser. Vores træbordplader i bøg er lavet i stavlimet massivt bøgetræ med ca. 40mm brede stave og med stavlænger mellem 160mm og 400mm. Disse stave er limet sammen, som udgør hele bordpladen. Du kan bestille vores træbordplader i bøgetræ i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Ønsker du andre tykkelser, skal du selv slibe vores træordplader ned. Stavene i træbordpladen er samlet med fingersamlinger, som gør træbordpladen i bøg ekstra stærk og holdbar. 

pin