Træbordplade bøg


Her finder du alle vores bordplader i bøgetræ i alle vores forskellige længder og bredder. Du kan sortere i menuen efter, hvilke mål du ønsker på din bordplade. Vores træbordplader i bøgetræ er massive bordplader hvor stavene i træet har tydlige rød/brune åreaftegninger, og farven på træet er i regelmæssige lyse og beige farver. Vi har rigtigt mange størrelser på vores bordplader i bøgetræ, og du kan læse mere om de enkelte størrelser her. Alle bordpladerne på denne side er med de helt klassiske skarpe kanter og med pudset overflader og leveret udbehandlet.


 

Online prisberegner bøgetræ bordplade efter målKlik på billedet og beregn prisen på træbordplader i bøg efter specialmål.


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Træbordplader i stavlimet bøgetræ i 27mm og 40mm


Når du er på udkig efter en ny bordplade i bøgetræ, som skal bruges til en køkkenbordplade, nyt spisebord eller sofabord, så har MIFApladen et stort udvalg af forskellige bøgetræsbordplader i 2 forskellige tykkelser. Vores træbordplader i bøg er lavet i stavlimet massivt bøgetræ med ca. 40mm brede stave og med stavlænger mellem 160mm og 400mm. Disse stave er limet sammen, som udgør hele bordpladen. Du kan bestille vores træbordplader i bøgetræ i 27mm og 40mm tykkelse. Ønsker du andre tykkelser, skal du selv slibe vores bordplader ned. Stavene i bordpladen er samlet med fingersamlinger, som gør pladen ekstra stærk og holdbar. 

Vores bøgetræs bordplader er alle i høj A/B kvalitet, hvor oversiden af bordpladen er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Dette er den højeste kvalitet på bøgetræsbordplader af denne type. At vi har en høj kvalitet, betyder ikke, at vores bordplader i bøgetræ er en dyr løsning. Tværtimod så kan du købe bøgetræsbordplader til rigtig fornuftige priser hos MIFApladen. Vi leverer som udgangspunkt fra uge til uge, men mindre vi skal oliebehandle din bordplade, så skal nu regne med ekstra leveringtid pga. tørretid efter oliebehandlingen.

Oliebehandling af bordplader i bøgetræ

Du kan behandle vores bordplader i bøgetræ på rigtigt mange forskellige måder, og vi anbefaler altid, at du overfladebehandler din bordplade, inden du tager den i brug. Alt efter hvordan du oliebehandler din bordplade, kan du selv skabe det udtryk, du ønsker, når du oliebehandler en bordplade i bøgetræ. Du kan selv oliebehandle din bordplade, men vi har også rigtigt mange kunder, som vælger at få oliebehandlet deres bordplade hos MIFApladen, inden vi sender bordpladen afsted med vores fragtmand.

Ønsker du, at vi skal oliebehandle din træbordplade i bøgetræ, skal du bestille din træbordplader efter mål her - og tilvælge "overfladebehandling". Her har du også mulighed for, at selv bestille din bøgetræsbordplade på dine egne mål. Det gør du ved at indtaste dine mål og vælge tykkelse på din bordplade. Du kan også tilvælge forskellige kantprofiler og lave forskellige indhak i bordpladen. 

Vi oliebehandler på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner med 3 forskellige typer af olie: natur olie, hvid olie og sort olie. Du kan se eksempler på oliebehandling af bøgetræ her

Vores bøgetræsbordplader har rigtigt mange forskellige anvendelsesmuligheder. Vi ser ofte at bordpladerne i bøgetræ anvendes til køkkenbordplader og spisebordsplader, men vi har også erfaring med, at flere og flere bruger vores bordplader til sofaborde, arbejdsborde, hylder og meget mere. Er du i tvivl om, hvor og hvad du kan benytte vores bordplader i bøgetræ til, så er du altid velkommen til at kontakte os.