Træbordplader i bøg


Her på siden har du mulighed for, at selv bestille din bøgetræsbordplade på dine egne mål. Vi har også forskellige træbordplader i bøg standardmål.

Det gør du ved at indtaste dine mål og vælge tykkelse på din træbordplade i bøg med vores online beregner. Du kan vælge imellem 18mm, 27mm og 40mm tykkelser. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Træbordpladerne i bøg er med skarpe kanter, men du kan også tilvælge forskellige kantprofiler og lave forskellige indhak i træbordpladen og hjørneafrundinger med beregneren.

Ønsker du, at vi skal oliebehandle din træbordplade i bøgetræ, skal du bestille igennem beregneren - og tilvælge "overfladebehandling". 

Vi oliebehandler på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner med 3 forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. Du kan se eksempler på oliebehandling af træbordplader i bøg her på siden.

Træbordplade i bøgetrae på mål beregner billede


Beregn prisen på træbordplade i bøg:

Pladestørrelser på træbordplader i bøg


Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm  3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm

 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i bøg


Træbordplader i andre træsorter


Oliebehandling af bøgetræsbordplader

Du kan overfladebehandle vores træbordplader i bøgetræ på rigtigt mange forskellige måder. Vi anbefaler altid, at du overfladebehandler din bøgetræbordplade, inden du tager den i brug. Alt efter hvordan du oliebehandler din træbordplade, kan du selv skabe det udtryk, du ønsker, når du oliebehandler en træbordplade i bøgetræ. Du kan selv oliebehandle din bordplade, men vi har også rigtigt mange kunder, som vælger at få oliebehandlet deres træbordplade hos MIFApladen, inden vi sender pladen afsted med vores fragtmand.

Træbordplader i bøgetræ i 27mm og 40mm

Når du er på udkig efter en ny bordplade i bøgetræ, som skal bruges til en køkkenbordplade, nyt spisebord eller sofabord, så har MIFApladen et stort udvalg af forskellige bøgetræsbordplader i 3 forskellige tykkelser. Vores træbordplader i bøg er lavet i stavlimet massivt bøgetræ med ca. 40mm brede stave og med stavlænger mellem 160mm og 400mm. Disse stave er limet sammen, som udgør hele bordpladen. Du kan bestille vores træbordplader i bøgetræ i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Ønsker du andre tykkelser, skal du selv slibe vores træordplader ned. Stavene i træbordpladen er samlet med fingersamlinger, som gør træbordpladen i bøg ekstra stærk og holdbar. 

Høj kvalitet og fornuftige priser på bøgetræsbordplader

Vores bøgetræsbordplader er alle i en høj A/B kvalitet, hvor oversiden af træbordpladen er i kvalitet A og undersiden er i kvalitet B. Dette er den højeste kvalitet på bøgetræsbordplader af denne type. At vi har en høj kvalitet, betyder ikke, at vores bordplader i bøgetræ er en dyr løsning. Tværtimod så kan du købe bøgetræsbordplader til rigtig fornuftige priser hos MIFApladen. Vi leverer som udgangspunkt fra uge til uge, med mindre vi skal oliebehandle din træbordplade, så skal du regne med ekstra leveringtid pga. tørretid efter oliebehandlingen.

Vores bøgetræsbordplader har rigtigt mange forskellige anvendelsesmuligheder. Vi ser ofte at træbordpladerne i bøgetræ anvendes til køkkenbordplader og spisebordsplader, men vi har også erfaring med, at flere og flere bruger vores bordplader til sofaborde, arbejdsborde, hylder og meget mere. Er du i tvivl om, hvor og hvad du kan benytte vores træbordplader i bøgetræ til, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores træbordplader i bøg er massive træbordplader hvor stavene i træet har tydlige rød/brune åreaftegninger, og farven på træet er i regelmæssige lyse og beige farver. Vi har rigtigt mange størrelser på vores træbordplader i bøg, og du kan læse mere om de enkelte størrelser her.