Vinduesplader i kirsebær


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen tilbyder vi, at du du selv kan beregne prisen på din vinduesplade i kirsebær efter dine egne mål.

Prisen beregner du, ved at indtaste bredde og længde i vores online beregner her på siden. Her kan du også vælge en 18mm, 27mm eller 40mm tyk vinduesplade. Løbende kan du se, hvordan din vinduesplade i kirsebær kommer til at se ud i et prewiev.

Med beregneren har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, samt om du ønsker tap eller fas i vinduespladerne.

Alle vinduespladerne i kirsebær leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Du kan tilvælge overfladebehandling i vores online beregner, og vælge imellem 5 forskellige oliebehandlinger med: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Vinduesplade kirsebær beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i kirsebær:Illustration af vinduesplade i kirsebær:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i kirsebær:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vinduesplader i kirsebær - overfladebehandling

Når du køber dine vinduesplader i kirsebær hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader. I beregneren kan du tilvælge de forskellige oliebehandlinger, som du kan se her nedenunder. Her kan du se vinduesplader i kirsebær behandlet med de forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 

Vinduesplader kirsebær - ubehandletVinduesplade kirsebær ubehandlet
 
Vinduesplader kirsebær - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade kirsebær behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader kirsebær - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidVinduesplade kirsebær behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Vinduesplader kirsebær - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade kirsebær behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på vinduesplader i kirsebær

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i kirsebær, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i kirsebær i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten kirsebær:

MIFApladens kirsebær er dampet, hvilket giver træet en mørkere og varmere glæd og frembringer de rødlige nuancer.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,3 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om vores kirsebær


Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vinduesplader i kirsebær

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i kirsebær hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i kirsebær er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i kirsebær til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Populære vinduesplader i kirsebær i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i kirsebær. Disse vinduesplader i vores træsort kirsebær er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i kirsebær med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

112


Vinduesplader i andre træsorter


Hurtig levering på vinduesplader i kirsebær

Hver uge afsender vi vores vinduesplader til hele landet, så du kan altså hurtigt få leveret dine vinduesplader i kirsebær, hvis du vælger at bestille online hos MIFApladen. Du kan læse mere om vores leveringstider her. Alle vores vinduesplader  i kirsebær produceres udfra vores egne importerede træplader på egen fabrik efter ordre. Det betyder, at lige så snart du har bestilt dine kirsebær vinduesplader i træ, sætter vi din ordre i produktion. Bestiller du ubehandlede vinduesplader i kirsebær, kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge.

Alle vores vinduesplader i kirsebærtræ, er lavet i massivt træ med korte stave på lægnder mellem 160mm og 400mm og med ca. 40mm brede stave. Dermed får du en stærk vinduesplade i kirsebær i høj kvalitet. Alle vores vinduesplader er i en A/B kvalitet, for overfladen er i kvalitet A og underfladen er i kvalitet B. 

Vi tilbyder vinduesplader i kirsebær i forskellige tykkelser: 18mm, 27mm og 40mm, med længder på helt op til 4545mm. Alle vinduespladerne i kirsebær på denne side er med skarpe og klassiske kanter, så du efterfølgende selv kan behandle eller skære vinduespladen til med kantprofiler. Du kan også tilvælge andre kantprofiler i beregneren, hvis du ønsker dette.

En vinduesplade i kirsebærtræ er en virkelig flot træsort, som har en mørk og varm glød i træet med rødlige nuancer. Med en vinduesplade i kirsebær, får du naturen ind i dit hjem, som du kan selv sætte dig præg på, hvis du bestiller vores vinduesplader i kirsebær på denne side. Er du i tvivl om hvilken vinduesplade du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

pin