Bordplader


Hos MIFApladen er vi vilde med træ. Derfor har vi specialiseret os i at producere træbordplader, som vil komplementere ethvert rum, hvad end det er en ny køkkenbordplade, en spisebordsplade eller noget helt tredje du står og mangler. Træ er et hit i indretningen, og det er der mange gode grunde til. Det bidrager nemlig til noget varme og hygge, og kan være en smuk kontrast til de ofte hvide vægge og ellers minimalistiske inventar. Men der findes et hav af forskellige træsorter og alt efter, hvordan du behandler den med olie, så kan du skabe en hel unik og personlig bordplade. Der kan være delte meninger angående træbordplader, især hvis det er som køkkenbordplade, da nogle mener det er en upraktisk bordplade. Og rigtigt nok, så kræver en bordplade af træ også mere vedligehold end fx en marmorplade. Men ikke desto mindre, så er træ utrolig smukt og er oven i købet en meget hygiejnisk og populær bordplade.

Der er flere ting du skal overveje, før du vælger en ny bordplade. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type træ, du kunne tænke dig. Her på siden tilbyder vi otte forskellige træsorter. Du kan derfor få alt fra den helt lyse ask, til den mørke europæiske valnød, og mange nuancer derimellem ved at vælge de forskellige træsorter vi har. Herefter er det vigtigt at beslutte, hvordan træet skal behandles - om det skal det have en gang sæbe eller om det skal have en gang olie eller lak. Vi vil altid anbefale en oliebehandling - olier kan fåes med forskellige farvepigmenter, så du har mulighed for at give bordpladen en lidt anden nuance. Hvis du vil have gode råd og vejledning til vedligehold af dit træ, så kan du med fordel kigge her på siden, eller se vores udvalg af behandlingsmuligheder.

Når disse ting er blevet besluttet, er det på tide at finde ud af, hvilken størrelse din nye bordplade skal have. Hvis du kender målene på forhånd og gerne bare vil have en plade hjem, der er helt klar til overfladebehandling, så kan det være du kan finde det du søger på vores side med træplader/bordplader i standardmål. Som det fremgår her, finder du bordplader i faste længder og bredder med en klassisk skarp kant.

Skal din nye bordplade have nogle lidt skæve mål, så kan vi naturligvis også skræddersy efter præcis de mål, du har behov for. Her kan du selv tilføje hjørneudskæringer, kantprofiler og oliebehandling.

Er du derimod gør-det-selv-typen, der godt kan lide at sætte dit eget præg på de ting du laver derhjemme, så bør du tage et kig på vores gør-det-selv-plader. Her får du en helt rå plade hjem, som du selv kan tilpasse i forhold til mål, kanter og overfladebehandling.

Til sidst er det også værd at nævne, at vi også har et stort udvalg af runde bordplader. Her finder du det mest populære mål, men det er absolut også muligt at få lavet et rundt bord efter præcis den diameter du ønsker.

Når nu du har set alle vores mange muligheder igennem og valgt den løsning, der passer dig og dine behov, så glem ikke, at alle bordplader bliver leveret separat og uden bordben. Derfor vil vi anbefale dig at kigge forbi vores side med bordben og -bukke – måske du finder det perfekte match til din nye bordplade her. Og overvejer du at lade os klare det hele for dig, uden at du selv behøver tage særlig meget stilling til træsorter, mål og bordben, så har vi naturligvis også et stort udvalg af færdiglavede borde i træ.

Populære bordplader lige nu:

21

 

Bordplade med skrå kanter i egetræBordplade i egetræ med skrå kanter - bordpladen er behandlet med naturolie. Bordben er skrå koniske bordben.

Bord med bordplade og ben i ask lys - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

Bordplade i fyr behandlet med sort olieBordplade i fyr behandlet med Junckers Rustik Bordpladeolie, sort. Bordplader fåes på mål og i mange træsorter.

Bordplader i mahogni behandlet med natur olie.Bordplader i mahogni behandlet med natur olie. Det er også muligt at bestille med skråt hjørne som bordpladen ovenfor. (Kundeinpsiration).

Ekstra dybe bordplader i ask lysEkstra dybe bordplader i ask lys. Giver meget bordplads. (Kundeinspiration).