Træplader mahogni


Køb dine træplader i mahognitræ her på siden i et hav af forskellige standardmål i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Pladerne på denne side er med skarpe kanter og en pudset overflade, som gør træpladerne perfekte til, hvis du selv skal lave en ny bordplade, hylde, reoler og meget mere. Vores træplader i mahognitæ er en mellemhård træsort med tydelige og spændende åreaftegninger. Mahognitræet har en varm glød i de rød-brune farver. Ønsker du nogle specialmål på vores træplader i mahogni, så skal du bestille dine træplader efter mål her. Her kan selv indtaste de nøjagtige mål og tilvælge forskellige kantprofiler, afrundinger på hjørner og overfladebehandling med olie. 


 

Træplader i mahogni efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i mahogni efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Vi hjælper dig gerne med dine træplader


Vi har mange års eftering i træ og med specialitet i vores træplader, som vi blandt andet laver til bordplader og træmøbler. Vi har gennem tiden hjulpet rigtigt mange kunder med specialløsninger indenfor netop bordplader. Så skal du bruge vores træplader i mahogni og leder efter en specialløsning, så kan du altid kontakte os her, og se hvordan vi også kan hjælpe dig.

Altid til rigtige fornuftige priser

Hos MIFApladen skærer vi selv træpladerne til i egen produktion og på egne maskine ud fra råplader, som vi selv importerer. Det afspejler sig også i prisen på vores træplader i mahogni, som kan købes til rigtig fornuftige priser. Ligesom vores priser er yderst fornuftige, så får du også træplader i en høj A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader.