Køkkenbordplade i birk


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen har du har mulighed for med vores online beregner at beregne prisen på dine køkkenbordplade i birk efter specialmål og tilvælge andre kantprofiler. Vi har også mange forskellige køkkenbordplader i standardmål.

Indtast dine mål i beregneren i mm i både længde og bredde og vælg om du ønsker en 18mm, 27mm eller 40mm tyk køkkenbordplade. I beregneren har du mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler og lave hjørneafrundinger m.m.

Løbende kan du følge med i, hvordan din køkkenbordplade kommer til at se ud i et prewiev.

Køkkenbordpladerne i birk leveres med skarpe kanter, med mindre du tilvælger en anden kantprofil.

Indtast dine mål nedenunder og beregn selv prisen på din køkkenbordplade i birk efter mål.

Køkkenbordplade birk beregner billede


Beregn prisen på køkkenbordplade i birk:

 


Illustration af køkkenbordplade birk:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på køkkenbordplade birk:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Tilvælg oliebehandling af din køkkenbordplade i birk

Hos MIFApladen tilbyder vi at oliebehandle vores køkkenbordplader i birk med 3 forskellige farver af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. Du kan tilvælge oliebehandling, når du bestiller din køkkenbordplade i birk med vores beregner. Nedenunder kan se vores køkkenbordplader i birk behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet i køkkenbordpladerne i træsorten birk.

Køkkenbordplade birk - ubehandletKøkkenbordplade birk ubebehandlet
 
Køkkenbordplade birk - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturKøkkenbordplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Køkkenbordplade birk - oliebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidKøkkenbordplade birk behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Køkkenbordplade birk - oliebehandlet med Junckers rustikolie, sortKøkkenbordplade birk behandlet med Junckers rustikolie, sort


Størrelser på køkkenbordplader i birk

Vi kan levere rigtigt store og små køkkenbordplader i birk, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på køkkenbordplader i birk i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm Ring Ring
27mm Ring Ring
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten birk:

MIFApladens birk har farver der varierer mellem hvidgul og hvidlig brun med en nærmest silkeagtig overflade.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 2,7 (knap så hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten birk

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering herTilbehør til køkkenbordplader i birk

 

Hvorfor købe køkkenbordplader i birk hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader i birk er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din køkkenbordplade i birk til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer dig hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet"

5 stjerner anmeldelse

Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"God service"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen."

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot


Køb oliebehandling til birk

Du skal overfladebehandle din køkkenbordplade i birk inden du tager din nye køkkenbordplade i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Køkkenbordplade i birk med underlimet vask

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78


Køkkenbordplader i andre træsorter


Oliebehandling af køkkenbordplader i birketræ

Alle vores køkkenbordplader i birk kan bestilles online i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse og leveres ubehandlet, som giver dig mulighed for selv at behandle din køkkenbordplade i birk, inden du tager bordpladen i brug. Vi anbefaler altid, at man overfladebehandler sin køkkenbordplade for at mætte pladen, så den ikke slå revner. Alle køkkenbordpladerne i vores birk kan bestilles i længder på op til 4545mm og i op til en bredde på 1015mm. Bestiller du igennem vores online beregner, har du mulighed for at bestille oliebehandling med: naturolie, hvid olie og sort olie. 

Birketræ er en meget flot træsort, og du får en bordplade der varierer mellem de gule og brunlige farver og med næsten usynlige åreaftegninger, så du på denne måde får en meget flot og ensartet overflade i køkkenbordpladen. Vores bordplader til køkken i birk er lavet i korte stave i bredder på ca. 40mm og i blandede stavlænder mellem 160mm og 400mm. Vi producerer selv alle vores bordplader på egen maskiner i egen produktion fra råplader, som vi selv importerer. Derfor er du også sikker på, at du får en ny bordplade til en rigtigt fornuftig pris. Du kan læse mere omkring træsorten birk, eller klikke her.

Få en ny køkkenbordplade i birk hos MIFapladen i vores store udvalg her på siden af alle vores standard bordplader til køkken i birketræ. Alle bordpladerne på denne side er med de klassiske skarpe kanter og pudsede overflader og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser, men mindre du tilvælger en anden kantprofil på din køkkenbordplade i birk.

pin