Køkkenbordplader i valnød


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Ønsker du andre mål end de standardmål vi har på vores køkkenbordplader i valnød, så kan du med vores beregner her på siden selv beregne prisen efter mål på din køkkenbordplade i valnød. 

Løbende kan du følge med i, hvordan din køkkenbordplade i valnød kommer til at se ud i et prewiev.

Køkkenbordpladerne i valnød leveres med skarpe kanter, med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren.

Skal du bruge en anden kantprofil end vores skarpe kanter - så har du mulighed for i beregneren at vælge imellem et stor antal af forskellige kantprofiler. Det er også muligt at lave forskellige udskæringer og indhak i køkkenbordpladen.

Start vores online beregner nedenunder og beregn selv din køkkenbordplade i valnød efter dine egne mål.

Køkkenbordplade valnød beregner billede


Beregn prisen på køkkenbordplade i valnød:

 


Illustration af køkkenbordplade valnød:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på køkkenbordplade valnød:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Tilvælg overfladebehandling af valnød

Her kan du se køkkenbordplader i valnød behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på valnød. Alle produkterne kan købes hos MIFApladen. Når du køber dine køkkenbordplader i valnød leveres køkkenbordpladerne ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine køkkenbordplader. 


Køkkenbordplader valnød - overfladebehandling

Når du køber dine køkkenbordplader i valnød hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine plader. Her kan du se køkkenbordplader i valnød behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 

Køkkenbordplade i valnød - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur (klik på billedet for stor størrelse)Køkkenbordplade valnød behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Køkkenbordplade i valnød - behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur (klik på billedet for stor størrelse)Køkkenbordplade valnød behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur
 
Køkkenbordplade i valnød - behandlet med Junckers rustikolie, valnød (klik på billedet for stor størrelse)Køkkenbordplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Køkkenbordplade i valnød - behandlet med Junckers rustikolie, sort (klik på billedet for stor størrelse)Køkkenbordplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Størrelser på køkkenbordplader i valnød

Vi kan levere rigtigt store og små køkkenbordplader i valnød, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på køkkenbordplader i valnød i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten valnød:

MIFApladens valnød er med tydelige åreaftegninger med meget spil hvor stavene varier fra mørk til lys, men med tiden bliver mere ensartet.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,6 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten valnød

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering herTilbehør til køkkenbordplader i valnød

 

Hvorfor købe køkkenbordplader i valnød hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader i valnød er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv din køkkenbordplade i valnød til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer dig hurtig levering.

Dorthe Larsen - kundeservice MIFApladen

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Karina Sørensen - marketing MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet"

5 stjerner anmeldelse

Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"God service"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen."

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot


Køb oliebehandling til valnød

Du skal overfladebehandle din køkkenbordplade i valnød inden du tager din nye køkkenbordplade i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Køkkenbordplade i valnød med underlimet vask

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her. Ønsker du i en helt speciel køkkenbordplade, at få underlimet en vask, eller skåret til på hele specielle mål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Bemærk at vi kun underlimer køkkenvaske som er bestilt hos MIFApladen pga. garanti.

78


Køkkenbordplader i andre træsorter


Vi laver din køkkenbordplade i valnød som du ønsker

Køkkenbordpladerne i valnød på denne side, er med skarpe kanter samt pæne pudsede overflader, men vi har også rigtigt mange kunder, som efterspørger forskellige kantprofiler og indhak i køkkenbordpladen. Måske der skal være indhak til vindueskarmen, eller måske skal du bruge flere køkkenbordplader, som skal sættes sammen af bordpladesamlinger. Så kan du tilvælge andre kantprofiler i beregneren. Alle køkkenbordpladerne i valnød kan bestilles i længder op til 4545mm og bredder op til 1015mm, og du kan vælge imellem 18mm, 27mm eller 40mm tykkelse.

Du kan hos MIFApladen få præsis den type af køkkenbordplade i valnød til køkkenet, som du ønsker. Du kan altid selv beregne prisen efter dine egne mål, men du er også velkommen til at sende os dine mål og krav til køkkenbordpladen, så sørger vores kunderservice for at både tegne og komme med den helt rigtige løsning til dig på en køkkenbordplade i valnød.

Køkkenbordplader i valnød med korte stave

En bordplade til køkkenet i valnød kan overfladebehandles på mange forskellige måder. Når du bestiller vores køkkenbordplader i valnød, er køkkenbordpladen ubehandlet, og det giver dig mulighed for selv at overfladebehandle din køkkenbordplade, på den måde du ønsker. Alle vores køkkenbordplader i valnød er lavet i massivt limtræ, som er limet sammen af korte stave i længder mellem 160mm og 400mm, hvor stavene er samlet med fingersamlinger, som giver en stærk og solid køkkenbordplade i valnød. Bredden på stavene er ca. 40mm. brede. 

Vores køkkenbordplader i valnød er en massiv køkkenbordplade med tydelige åreaftegninger og meget spil i stavene i træet. Du vil opleve at stavene i træet varierer meget imellem lyse og mørke stave. Men med tiden vil du opleve, at stavene bliver mere ensartet. Du kan læse mere om vores træsort valnød her.

pin