Bordplade til spisebord


Giv dit spisebord et helt nyt liv med en ny spisebordsplade efter dine helt egne ønsker og mål fra MIFApladen. Her få siden kan du finde alle vores spisebordsplader i vores standardmål i alle vores forskellige træsorter. Bordpladerne har vi givet en skarp kant. Ønsker du en ny bordplade til spisebordet efter nogle specialmål eller med runde kanter og runde hjørner - så kan du selv bestille en ny bordplade til et spisebord igennem vores online bordplade beregner her. Her kan du selv indtaste dine mål, vælge træsort og om du ønsker en speciel fas på kanterne af bordpladen. Dermed kan du få din spisebordsplade 100%, som du ønsker den skal se ud, så den passer ind sammen med resten af din boligindretning. Vi kan også tilbyde at oliebehandle din spisebordplade, inden vi sender den afsted til dig. Så slipper du selv for arbejdet, og får en færdig bordplade til dit spisebord, der er klar til at benytte med det samme, du modtager den.


 

 

Spisebordsplade efter mål

Er du på udkig efter en helt unik løsning på at få lavet et nyt spisebord, eller ønsker du at give dit nuværende spisebord et nyt liv, hvor du f.eks. vil montere din nye spisebordsplade på dine nuværende bordben? Så kan vi tilbyde at lave en spisebordsplade til dig på dine egne mål. Vi tilbyder også et bredt udvalg af bordben til spiseborde. Dermed får du en færdig løsning på et spisebord i massiv træ hos MIFApladen. Ønsker du en spisebordsplade efter egne mål, kan du sende dine mål og evt. en tegning af din bordplade til mail@mifapladen.dk, så vender vil tilbage med forslag og en pris på din spisebordsplade. 

Du kan også se vores færdige løsninger af vores massive spiseborde i træ her, som kommer i standardmål med længer fra 71cm til 240cm.

Massive spisebordsplader i 27mm og 40mm

En bordplade til et spisebord skal kunne klare at blive brugt flittigt i hverdagen. Derfor anbefaler vi som minimum, at man vælger sin bordplade i 27mm eller 40mm tykkelse. Ved 27mm bordplader anbefaler vi at du montere revler/stivere under bordpladen. Du kan derfor på denne side ikke bestille vores spisebordsplader i mindre end 27mm tykkelse. Alle vores spisebordplader er i massivt træ med korte stave. Det er stave, der er limet sammen i ca. 40mm brede stave og stavlænger på op til ca. 400mm lange. Denne form for bordplader er yderst kraftig, og kan uden problemer benyttes som en bordplade til f.eks. et spisebord. 

Vil tilbyder at lave massive spisebordsplader i følgende træsorter, som du kan læse mere om her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni - Valnød. Den mest anvendte og populære træsort, som anvendes til et spisebord, er vores populære egetræ, som vi også kan tilbyde at oliebehandle, for at gøre bordpladen mørkere eller lysere.

Runde bordplader til spiseborde

Nogle gange vil man gerne have et rundt spisebord i sit køkken eller i stuen. Det er lidt mere anderledes end de normale rektangulære spiseborde, og giver et helt andet look i hjemmet. Hos MIFapladen laver vi også runde bordplader til spiseborde efter dine egne mål eller efter standardmål. Du kan finde alle vores runde bordplader her - hvor vi har bordplader, som kan bruges til som en spisebordsplade med pladediameter på op til ø120cm. Har du brug for en anden diameter på vores runde bordplader, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Brug for en ekstra plade til dit spisebord?

Skal dit spisebord være størrere, og har du brug for ekstra siddeplads til gæster eller lignende? Så kan du også bestille ekstra plader til dit spisebord hos MIFApladen. Ofte vil det være en helt speciel løsning, med specielle mål på den ekstra plade, og derfor kan du selv beregne prisen her ved at bestille en massiv træplade efter mål. Er du mere til en "gør-det-selv løsning", kan vi anbefale en lidt billigere løsning på vores gør-det-selv træplader, som du selv kan forarbejde, som du vil, for at få træpladen til at passe som en ekstra plade til dit spisebord. Disse træplader kan f.eks. også benyttes til at få lavet tillægsplader til spisebordet.