Bordplade til spisebord


Giv dit spisebord et helt nyt liv med en ny spisebordsplade efter dine helt egne ønsker og mål fra MIFApladen. Her få siden kan du finde alle vores spisebordsplader i vores standardmål i alle vores forskellige træsorter. Bordpladerne har vi givet en skarp kant og en pæn pudset overflader. Ønsker du en ny bordplade til spisebordet efter nogle specialmål eller med runde kanter og runde hjørner - så kan du selv bestille en ny bordplade til et spisebord igennem vores online bordplade beregner her. Her kan du selv indtaste dine mål, vælge træsort og om du ønsker en speciel kantprofil på kanterne af bordpladen. Dermed kan du få din spisebordsplade 100%, som du ønsker den skal se ud, så den passer ind sammen med resten af din boligindretning. Vi kan også tilbyde at oliebehandle din spisebordplade, inden vi sender den afsted til dig. Så slipper du selv for arbejdet, og får en færdig bordplade til dit spisebord, der er klar til at benytte med det samme, du modtager den.


 

Bordplader til spiseborde efter målKlik på billedet og beregn selv prisen på din spisebordsplade efter mål og tilvælg oliebehandling og forskellige kantprofiler.


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Spisebordsplade efter mål


Er du på udkig efter en helt unik løsning på at få lavet et nyt spisebord, eller ønsker du at give dit nuværende spisebord et nyt liv, hvor du f.eks. vil montere din nye spisebordsplade på dine nuværende bordben? Så kan vi tilbyde at lave en spisebordsplade til dig på dine egne mål. Vi tilbyder også et bredt udvalg af bordben til spiseborde. Dermed får du en færdig løsning på et spisebord i massiv træ hos MIFApladen. Ønsker du en spisebordsplade efter egne mål, kan du sende dine mål og evt. en tegning af din bordplade til mail@mifapladen.dk, så vender vil tilbage med forslag og en pris på din spisebordsplade. 

Du kan også se vores færdige løsninger af vores massive spiseborde i træ her, som kommer i standardmål med længer fra 71cm til 240cm.

Massive spisebordsplader i 27mm og 40mm

En bordplade til et spisebord skal kunne klare at blive brugt flittigt i hverdagen. Derfor anbefaler vi som minimum, at man vælger sin bordplade i 27mm eller 40mm tykkelse. Ved 27mm bordplader anbefaler vi at du montere revler/stivere under bordpladen. Du kan derfor på denne side ikke bestille vores spisebordsplader i mindre end 27mm tykkelse. Alle vores spisebordplader er i massivt træ med korte stave. Det er stave, der er limet sammen i ca. 40mm brede stave og stavlænger på op til ca. 400mm lange. Denne form for bordplader er yderst kraftig, og kan uden problemer benyttes som en bordplade til f.eks. et spisebord. 

Vil tilbyder at lave massive spisebordsplader i følgende træsorter, som du kan læse mere om her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.  Den mest anvendte og populære træsort, som anvendes til et spisebord, er vores populære egetræ, som vi også kan tilbyde at oliebehandle, for at gøre bordpladen mørkere eller lysere.

Runde bordplader til spiseborde

Nogle gange vil man gerne have et rundt spisebord i sit køkken eller i stuen. Det er lidt mere anderledes end de normale rektangulære spiseborde, og giver et helt andet look i hjemmet. Hos MIFapladen laver vi også runde bordplader til spiseborde efter dine egne mål eller efter standardmål. Du kan finde alle vores runde bordplader her - hvor vi har bordplader, som kan bruges til som en spisebordsplade med pladediameter på op til ø120cm. Har du brug for en anden diameter på vores runde bordplader, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Brug for en ekstra plade til dit spisebord?

Skal dit spisebord være størrere, og har du brug for ekstra siddeplads til gæster eller lignende? Så kan du også bestille ekstra plader til dit spisebord hos MIFApladen. Ofte vil det være en helt speciel løsning, med specielle mål på den ekstra plade, og derfor kan du selv beregne prisen her ved at bestille en massiv træplade efter mål. Er du mere til en "gør-det-selv løsning", kan vi anbefale en lidt billigere løsning på vores gør-det-selv træplader, som du selv kan forarbejde, som du vil, for at få træpladen til at passe som en ekstra plade til dit spisebord. Disse træplader kan f.eks. også benyttes til at få lavet tillægsplader til spisebordet.