Bordplader til arbejdsbord


Står du og mangler en bordplade til dit arbejdsbord, så kan du her på siden se alle vores massive arbejdsbordplader, som du sagtens kan bruge til dit arbejdsbord. Bordpladerne på denne side er med en skarp kant, og ønsker du f.eks. rundinger, hjørner eller en arbejdsbordplade på specialmål, så skal du bruge vores online bordpladeberegner her

Skal du bruge en arbejdsbordplade til et gør-det-selv projekt, så anbefaler vi, at du kigger på vores træplader her - det er nemlig en helt "rå" løsning til en arbejdsbordplade, som du selv kan forme som du vil. Her kan du bestille en bordplade til dit arbejdsbord i 27mm og 40mm tykkelse og i længer på helt op til 4550mm.


 

Arbejdsbordplader i træ efter specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din arbejdsbordplade på dine egne mål.


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Tilbehør til bordplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Bordplader i andre træsorter


Lad MIFApladen lave en løsning til dig

Ønsker du, at vi skal lave en løsning til dig på en ny bordplade til dit arbejdsbord, så hjælper vi dig gerne fra start til slut. Hvis du har ideén og en tegning på hvordan du ønsker din bordplade skal være, kan du altid sende os dine tanker, tegninger og ideér til os på mail. Så vender vi gerne tilbage til dig, og om vi kan producere en bordplade til dit arbejdsbord efter dine ideeér.

Du kan få mere inspiration her omkring hvordan vi kan lave en løsning til dig på din nye arbejdsbordplade. Her har vi nemlig samlet lidt inspiration, fra nogle at de arbejdsborde vi har lavet. 

Massive arbejdsbordplader i høj kvalitet

Alle vores bordplader kan bruges som en bordplade til et arbejdsbord. Om det er i værkstedet, skuret eller det er til noget helt andet, passer de perfekt ind. Alle vores bordplader i de hårde træsorter er lavet i massivt limtræ med korte stave. Stavbredden er ca. 40mm og stavlængderne varierer fra 160mm til 400mm. Når du bruger en arbejdsbordplade med korte stave, får du en massiv bordplade, der er i høj kvalitet og kan holde til at blive brugt som arbejdsbord. I fyrretræ er stavene ca. 45mm brede og med gennemgående stave. Læs mere her omkring de enkelte træsorter hos MIFApladen: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Arbejdsbordplade på specialmål

Bordpladerne på denne side, er lavet efter nogle standardmål, så vi hurtigt kan sende vores bordplade afsted til vores kunder. Ønsker du en arbejdsbordplade efter dine egne mål, så vil vil gerne hjælpe dig med dette. Vi tilbyder at lave bordplader i specialmål til f.eks. et arbejdsbord med længder helt op til 4545mm.