Bordplader til arbejdsbord


Står du og mangler en bordplade til dit arbejdsbord, så kan du her på siden se alle vores abejdsbordplader, som du kan bruge til dit arbejdsbord. Bordpladerne på denne side er med en skarpe kante samt pæne pudsede overflader. Her kan du bestille en bordplade til dit arbejdsbord i 27mm og 40mm tykkelse og i længder på helt op til 4550mm.

Skal du bruge andre mål på din arbejdsbordplade end de mål du kan finde i menuen? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du selv beregner og bestiller en arbejdsbordplade efter mål.

Skal du bruge en arbejdsbordplade til et gør-det-selv projekt, så anbefaler vi, at du kigger på vores gør-det-selv-træplader her - det er nemlig en helt "rå" løsning til en arbejdsbordplade, som du selv kan forme som du vil.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Køb arbejdsbordplader på mål


Bordpladerne på denne side, er lavet efter nogle standardmål, så vi hurtigt kan sende vores bordplader afsted til vores kunder.

Ønsker du en arbejdsbordplade efter dine egne mål, så kan du med vores online beregner selv beregne prisen på din arbejdsbordplade efter mål.

Her kan du købe bordplader på specialmål til f.eks. et arbejdsbord med længder helt op til 4545mm og ønsker du f.eks. rundinger, hjørner eller en arbejdsbordplade på specialmål, så kan du tilvælge dette i beregneren.

Klik på billedet eller på den grønne knap nedenunder, og beregn selv prisen og design selv din arbejdsbordplade på mål og vælg imellem en af vores mange forskellige træsorter.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til arbejdsbordplader


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Lad MIFApladen lave din arbejdsbordplade

Ønsker du, at vi skal lave en løsning til dig på en ny bordplade til dit arbejdsbord, så hjælper vi dig gerne fra start til slut. Hvis du har ideén og en tegning på hvordan du ønsker din bordplade skal være, kan du altid sende os dine tanker, tegninger og ideér til os på mail. Så vender vi gerne tilbage til dig, og om vi kan producere en bordplade til dit arbejdsbord efter dine ideeér.

Du kan få mere inspiration her omkring hvordan vi kan lave en løsning til dig på din nye arbejdsbordplade. Her har vi nemlig samlet lidt inspiration, fra nogle at de arbejdsborde vi har lavet. 

Massive arbejdsbordplader i høj kvalitet

Alle vores bordplader kan bruges som en bordplade til et arbejdsbord. Om det er i værkstedet, skuret eller det er til noget helt andet, passer de perfekt ind. Alle vores bordplader i de hårde træsorter er lavet i massivt limtræ med korte stave. Stavbredden er ca. 40mm og stavlængderne varierer fra 160mm til 400mm. Når du bruger en arbejdsbordplade med korte stave, får du en massiv bordplade, der er i høj kvalitet og kan holde til at blive brugt som arbejdsbord. I fyrretræ er stavene ca. 45mm brede og med gennemgående stave. Læs mere her omkring de enkelte træsorter hos MIFApladen: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.