Individuelt køkkendesign med mange smarte detaljer

- vi tror ikke på standardløsninger...


Funktionaliteten er alt i et køkken. Derfor skal et køkken også byde på mere, end øjet umiddelbart ser. I MIFApladen kan vi godt lide at få så mange smarte detaljer ind i køkkenet som muligt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med robusthed, kvalitet og vores enkle design.

Herunder kan du se nærmere på de funktionelle og gennemtænkte detaljer, der gemmer sig bag vores køkkeners naturlige og stilrene udseende. Se også siden "Køkkener", hvor der er flere billeder.

På de fleste af billederne ser du et køkken i egetræ, men vores detaljer og tilbehør kan bygges ind uanset hvilken træsort køkkenet er lavet af.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste køkkenprojekt. Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk 

 

Køkkenskuffe - flot elegant designKøkkenskuffe trukket ud, så man kan se det elegante design med de sorte sider (ny udgave).
Køkken i eg med gaskogeplade og ovnKøkken i eg med gaskogeplade og ovn.

 

Vinkelkøkken i egVinkelkøkken i eg. Vasken har praktisk bakke. Bordpladen er kørt helt ud i vinduet for optimal udnyttelse.
Køkkenmodul med skuffer og skab - produceres efter ønskeKøkkenmodul med 4 skuffer og 1 låge. Smart med ekstra høje skuffer.

 

Bellevue-samling ved gavlene og udskæringer i skufferne, så du undgår grebBellevue-samling ved gavlene og udskæringer i skuffefronter, så du undgår greb.
Elegant design af skuffer - mange muligheder for indretningElegant design af skuffer - mange muligheder for indretning.

 

Gaskogeplade monteret i køkkenbordpladenGaskogeplade monteret i køkkenbordpladen.
Kogeplade monteret i køkkenbordpladenKogeplade monteret i køkkenbordpladen.

 

Køkken i eg med udnyttet hjørne - se på de næste 2 billeder, hvordan det ene modul kan køres ud, så du får adgang til hjørnetKøkken i eg med udnyttet hjørne - se på de næste 2 billeder, hvordan det ene modul kan køres ud, så du får adgang til det "blinde" hjørne.
Det "blinde" hjørne i køkkenet bliver optimalt udnyttet ved denne smarte detaljeDet "blinde" hjørne bliver optimalt udnyttet ved denne smarte detalje. Skuffemodulet kan trækkes ud, så man udnytte hjørnet til opbevaring.

 

Skuffemodul i køkkenet der kan trækkes ud, så man kan have hylder med opbevaring i det "blinde" hjørneHer er skuffemodulet trukket helt ud og man se hylderne i det "blinde" hjørne. Optimal udnyttelse af køkkenets m2. Genialt til de ting der ikke bruges i køkkenet hver dag.
Fronter i massiv eg på 2 køleskabeFronter på 2 køleskabe.

 

Køkkenø i eg på hjul, så den er nem at vende og drejeKøkkenø i eg på hjul, så den er nem at vende og dreje, så det giver et mere fleksibelt køkken.
Køkkenbordplader i eg samlet i vinkel med bordpladesamlebeslagBordplader samlet i vinkel med bordpladesamlebeslag.

 

Smart smalt overskab med åben hylde i midtenSmart smalt overskab med åben hylde i midten.
Tophængt lågeTophængt låge.

 

Sidehængt to-delt lågeSidehængt to-delt låge.
Utrolig flot, stilrent og enkelt overskabUtroligt flot, silrent og enkelt udseende når lågen er lukket.

 

Smart detale i køkkenet er sokkelskuffe, så pladsen udnyttes optimaltEndnu en praktisk detalje... Sokkelskuffer, så pladsen udnyttes optimalt. Det er svært at se når skuffen er lukket at det er en skuffe og ikke bare en sort sokkel.
Bordplade med underlimet vask der støder op til et højskabBordplade med underlimet vask der støder op til et højskab med køleskab og ovne.

 

Udsnit af køkken i egUdsnit af køkken i eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
 

 

Højskab med skuffer - kan tilpasses efter ønsker/behovHøjskab med skuffer - kan tilpasses efter ønsker/behov.
Køkkenvask planlimet i granitbordpladeKøkkendetalje... Køkkenvask planlimet i granitbordplade. 

 

pin