Vinduesplader i valnød


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Ønsker du en speciel kantprofil på dine vinduesplade i valnød? Så tilbyder MIFApladen, at du selv kan designe din vinduesplade efter egne mål her med forskellige kantprofiler som tilvalg.

I vores online beregner her på siden, kan du indtaste dine helt præcise mål, og tilvælge tap, kantprofiler, indhak og om du ønsker en overfladebehandling på din vinduesplade. Løbende kan du se, hvordan din vinduesplade i valnød kommer til at se ud i et prewiev.

Alle vinduespladerne i valnød leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

I beregneren kan du tilvælge at få oliebehandlet med: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie samt om du ønsker 1 eller 2 oliebehandlinger.

Start beregneren ved at indtaste dine mål her på siden og beregn selv prisen på dine vinduesplader i valnød.

Vinduesplade valnød beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i valnød:Illustration af vinduesplade i valnød:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i valød:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vinduesplader valnød - overfladebehandling

Når du køber dine vinduesplader i valnød hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader Nedenunder du se vinduesplader i valnød behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 

Vinduesplader valnød - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade valnød behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader valnød - behandlet med Trip Trap bivoks balsam, naturVinduesplade valnød behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur
 
Vinduesplader valnød - behandlet med Junckers rustikolie, valnødVinduesplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Vinduesplader valnød - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på vinduesplader i valnød

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i valnød, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i valnød i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten valnød:

MIFApladens valnød er med tydelige åreaftegninger med meget spil hvor stavene varier fra mørk til lys, men med tiden bliver mere ensartet.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,6 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten valnød


Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vinduesplader i valnød

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i valnød hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i valnød er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i valnød til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Populære vinduesplader i valnød i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i valnød. Disse vinduesplader i vores træsort valnø er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i valnød med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

114


Vinduesplader i andre træsorter


Behandling af vinduesplader i valnød

Massive vinduesplader i valnød hos MIFApladen er fremstillet af massivt limtræ med korte stave i A/B kvalitet. Overfladen er en A kvalitet og bagsiden er en B kvalitet, som ikke vil være nær så pæn som forsiden. Alle vinduespladerne i valnød leveres ubehandlede, og du skal derfor behandle din vinduesplade, inden du monterer disse i vindueskarmen. Derfor anbehandler vi, at du giver din vinduesplade en behandling, så pladen bliver mere modstandsdygtig overfor sollys, vand og snavs. Der findes flere forskellige typer af behandlinger, som du kan give dine vinduesplader. Du kan f.eks. sæbebehandle, lakere eller give en overfladebehandling med olie, alt efter hvordan du ønsker, udseendet på valnødden skal være. 

Hos MIFApladen tilbyder vi at oliebehandle din vinduesplader, så du selv slipper for besværret. Vi behandler op til 2 gange på både forsiden og bagsiden af vinduespladerne. Du kan læse mere omkring, hvordan det kan se ud, når du behandler din vinduesplade i valnød her.

Meget mere end blot vinduesplader i valnød

MIFApladen er meget mere end vinduesplader i valnød. Hos MIFApladen finder du også massive bordplader, træplader i standardmål som du selv kan forme som du vil, eller et stort udvalg af bordben, træmøbler og runde bordplader. Så ønsker du f.eks. at matche dine vinduesplader, men en bordplade i valnød - kan du tage et kig på vores bordplader i valnød her. Her finder du nemlig alle vores bordplader i valnød i vores standardmål, som du også kan bestille efter mål. MIFApladen producerer alle vores trævarer fra egen produktion ud fra træplader, som vi selv importerer.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores vinduesplader i valnød, størrelser eller hvis vi skal beregne prisen for dig.

Alle vinduespladerne i valnød på denne side, er vinduesplader som vi har skåret til i bestemte mål, og efterfølgende fået en klassisk skarp kant samt en pæn pudset overflade, hvis du ikke tilvælger en anden kantprofil.

Europæisk valnød er den træsort, som du kan bestille vores vinduesplader i på denne side. Træsorten valnød er yderst flot med tydelige åretegninger med rigtigt meget spil i vinduespladen. Her vil du også opleve, at stavene i træet varierer meget imellem lys og mørk. Med tiden vil du dog opleve, at stavene bliver mere ensartet. 

pin