Vinduesplader i mahogni


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen kan du bestille vinduesplader i mahogni efter dine egne specialmål på denne side. Vi har også mange vinduesplader i mahogni på standardmål.

Med vores beregner kan du selv lave en vinduesplade i mahogni efter dine egne mål. Ønsker du en speciel kantprofil, tap eller fas, så kan du selv designe din egen vinduesplade i mahogni igennem vores online beregner.

Løbende kan du se hvordan din vinduesplade i mahogni kommer til at se ud i et prewiev.

Alle vinduespladerne i mahogni leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Her har du også mulighed for at tilvælge en overfladebehandling med olie, hvor du kan vælge 1 eller 2 oliebehandlinger med: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Start med at beregne prisen på dine vinduesplader i mahogni ved at indtaste dine mål i beregneren nedeunder.

Vinduesplade mahogni beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i mahogni:Illustration af vinduesplade i mahogni:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i mahogni:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vinduesplader mahogni - overfladebehandling

Når du køber dine vinduesplader i mahogni hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader. Her kan du se vinduesplader i mahognitræ behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 

Vinduesplader mahogni - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade mahogni behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader mahogni - behandlet med Trip Trap bivoks balsam, naturVinduesplade mahogni behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur
 
Vinduesplader mahogni - behandlet med Junckers rustikolie, valnødVinduesplade mahogni behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Vinduesplader mahogni - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade mahogni behandlet med Junckers rustikolie, sort


Pladestørrelser på vinduesplader i mahogni

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i mahogni, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i mahogni i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten mahogni:

MIFApladens mahogni er med spændende og tydelige åreaftegninger og træet har en varm glød i rød-brune farver.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,4 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om vores træsort mahogni


 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vinduesplader i mahogni

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i mahogni hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i mahogni er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i mahogni til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Populære vinduesplader i mahogni i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i mahogni. Disse vinduesplader i vores træsort mahogni er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i mahogni med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

113


Vinduesplader i andre træsorter


Mahogni vinduesplader med kortstav

Når vi producerer vores vinduesplader i mahogni, er det direkte fra egen produktion på egne maskiner udfra importerede træplader, som vi skærer til efter bestemte mål og længder. De mahogniplader som vi importerer, er alle lavet i massivt limtræ, som er limet samen af stave på stavlængder mellem 160mm og 400mm i bredder på ca. 40mm stave. Disse stave er fingersamlet i enderne, som giver en utroligt stærk vinduesplade. Vinduespladerne i mahogni på denne side, har du selv mulighed for sætte dit helt egen præg, da vi har skået vinduespladerne til i bestemte mål med en klassisk skarp kant og efterfølgende pudset. Dermed kan du selv lave din kantprofil, eller overfladebehandle din vinduesplade i den type du gerne vil, da alle vores vinduesplader i mahogni som standard leveres ubehandlede. 

Her kan du bestille vinduesplader i mahogni i bestemte mål og længder, som du selv indtaste i beregneren. Vinduespladerne i mahogni alle fået en klassisk skarp kant og er pudset på overfladen, med mindre du tilvælger andre kantprofiler i beregneren. Alle vores vinduesplader i mahogni, er massive vinduesplader i træ, som du kan bestille i 3 forskellige tykkelser: 18mm, 27mm og 40mm.

En vinduesplade i mahognitræ er en yderst spændende træsort med tydlige åreaftegninger, og som er over i de røde og brune farver i træet. På billederne af produkterne her på siden, kan du få en fornemmelse af farven på vinduespladerne i mahognitræ, men du skal være opmærksom på, at mahognitræ er et naturligt materiale, så der vil altid forekomme variationer i træet farve.

Vi hjælper dig gerne med vinduesplader i mahogni

Skal du bruge nogle vinduesplader i mahogni med specielle udskæringer, eller ønsker du større leverancer eller har du spørgsmål til træsorten eller størrelser på vinduespladerne, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tegner og beregner gerne prisen på dine vinduesplader i mahogni efter dine mål, hvis du sender os en tegning af vinduespladerne.

pin