Vinduesplader i fyrretræ


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Du kan bestille vinduesplader i fyr efter mål med vores beregner her på siden, hvis du ønsker vinduesplader på mål, som du selv designer og beregner.

Her kan du selv indtaste længde og bredde på dine vinduesplader i fyr, samt tilvælge kantprofiler, højrner, fas, tap og indhak på vinduespladen i fyrretræ. Løbende kan du se, hvordan din vinduesplade i fyr kommer til at se ud i et prewiev.

Alle vinduespladerne i fyr leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

I beregneren kan du også tilvælge om du ønsker overfladebehandling med olie. Hos MIFApladen tilbyder vi 5 forskellige oliebehandlinger med: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Indtast dine mål nedenunder for starte vores online beregner og beregn selv prisen på dine vinduesplader i fyr efter mål.

Vinduesplade fyr beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i fyr:Illustration af vinduesplade i fyr :

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i fyr :

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vinduesplader fyr - overfladebehandling

Når du køber dine vinduesplader i fyr hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader. Her kan du se vinduesplader i fyrretræ behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 

Vinduesplader fyr - ubehandletVinduesplade fyr ubehandlet
Vinduesplader fyr - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader fyr - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidVinduesplade fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Vinduesplader fyr - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på vinduesplader i fyr

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i fyr, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i fyr i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
 18mm  3000mm  1015mm
18mm 4450mm 940mm
 27mm 3000mm   1015mm
27mm 4450mm 940mm
40mm  3000mm 1015mm
40mm 4450mm 940mm


Information omkring træsorten fyr:

MIFApladens fyr er en lys træsort, som hurtigt blive mørkere og går en mere gylden farve. 

Stavtype: Langstav
Stavlængde: Hele pladens længde
Stavbredde: Ca. 45mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 1,6 (blød træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten fyr


Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vinduesplader i fyr

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i fyr hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i fyr er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i fyr til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Populære vinduesplader i fyr i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i fyr . Disse vinduesplader i vores træsort fyr er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i fyr med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

111


Vinduesplader i andre træsorter


Ubehandlede vinduesplader i fyr

Alle vores vinduesplader i fyr på denne side, er vinduesplader med skarpe kanter og pæne pudsede overflader, med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren. Vinduespladerne i fyr er lavet i massivt limtræ med gennemgående stave, og derfor er der ingen endesamlinger midt på vinduespladen. Dermed får du en ensartet overflade, på alle vores vinduesplader i fyr.

Du får også en utrolig høj kvalitet, på alle vinduespladerne i denne træsort, da vores vinduesplader i fyr, er af den samme kvalitet som bruges i møbelindustrien. Du får dermed en højere kvalitet end hvis du f.eks. handler i et byggemarked. Farverne i træet på vinduespladerne er meget lys, men bliver hurtigt mørkere med tiden og får en mere gylden farve. Når du bestiller vinduesplader i fyr hos MIFApladen, så er alle vores vinduesplader ubehandlede. Du har derfor selv mulighed, for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader i fyrretræ, og få netop det udtryk som du ønsker. Der er altid rigtigt mange muligheder at vælge imellem, når du vælger at behandle en ubehandlet vinduesplade. Ønsker du at se eksempler på, hvordan en overfladebehandling kan se ud, hvis du behandler vores fyrretræ, kan du se eksempler på vores overfladebehandling i fyr her

Store og små vinduesplader i fyrretræ

Vinduesplader kan have rigtigt mange forskellige mål og størrelser, da vinduerne i boligen er lavet i standardmål eller efter specialmål i specialproducerede vinduer. Derfor har vi hos MIFApladen, både små og store vinduesplader på denne side, hvor du i beregneren kan indtaste hvor stor eller lille din vinduesplade skal være, og om du ønsker en tykkelse på 18mm, 27mm eller 40mm. Du kan bestille vores vinduesplader i fyrretræ i længder på helt op til 4545mm lange, så du på denne måde får en stor vinduesplade i et stort stykke træ.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores vinduesplader i fyr, eller du ønsker et tilbud på flere vinduesplader i fyr på specialmål eller med specielle udskæringer.

pin