Vinduesplader i eg


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Her på siden kan du selv beregne prisen på dine vinduesplader i eg med vores online beregner. Det er både nemt og simpelt.

Nedenunder kan du indtaste dine præcise mål og tilvælge om du ønsker, kantprofiler, tap, not og meget mere på dine vinduesplader i eg. Løbende kan du se, hvordan din vinduesplade i eg kommer til at se ud i et prewiev.

Alle vinduespladerne i eg leveres med skarpe kanter, med mindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Du kan også tilvælge overfladebehandling med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Egetræet er nemt at bearbejde og behandle, og du kan dermed få en overflade på din vinduesplade i egetræ, som du ønsker ved at f.eks. selv at oliebehandle vinduespladen.

Vinduesplade eg beregner billede


Beregn prisen på vinduesplader i eg:


Illustration af vinduesplade i eg:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på vinduesplade i eg:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vinduesplader eg - overfladebehandling

Når du køber dine vinduesplader i egetræ hos MIFApladen, leveres dine vinduesplader ubehandlede. I beregneren kan du tilvælge oliebehandling på dine vinduesplader i eg med: natur, hvid, sort, antracitgrå eller dark coco olie. Her kan du se vinduesplader i egetræ behandlet med forskellige de træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på vinduespladen.

Vinduesplader eg - ubehandletVinduesplade eg ubehandlet
 
Vinduesplader eg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, naturVinduesplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Vinduesplader eg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvidVinduesplade eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid
 
Vinduesplader eg - behandlet med Junckers rustikolie, sortVinduesplade eg behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på vinduesplader i eg

Vi kan levere både store og små massive vinduesplader i eg, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores vinduesplader i eg i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille vinduesplader  efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 4545mm 1015mm
27mm 4545mm 1215mm
40mm 3545mm 1215mm
40mm 4045mm 1015mm
40mm 4545mm 815mm


Information omkring træsorten eg:

MIFApladens eg er en hård og brugervenlig træsort med spændende åretegninger i gylden-brune varme farver.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,4 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten eg


Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til vinduesplader i eg

77


 

Hvorfor købe vinduesplader i eg hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader i eg er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv dine vinduesplader i eg til i egen produktion, så snart du har bestilt dine vinduesplader. Det sikrer dig hurtig levering.

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.

Populære vinduesplader i eg i standardmål

Vi har mange forskellige vinduesplader i eg. Disse vinduesplader i vores træsort eg er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere vinduesplader i eg med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

110


Vinduesplader i andre træsorter


Flotte vinduesplader i eg

Eg er den mest populære træsort, når man vælger at få nye vinduesplader i sin bolig. Det er nemlig en brugervenlig træsort, som har tydelige og flotte åretegninger i træet, som vil passe ind i alle boliger. Farverne på egetræet er en blanding af gylden og brune farver. I selve egetræet ser man også tydeligt de flotte stave, som vinduespladen er produceret med. Her kan man se de flotte korte stave, som er limet sammen i stavlængder fra 160mm til 400mm og i bredder på ca. 40mm. Det giver et flot spil i stavene og i udtrykket på vinduespladen. Egetræ er hård træsort, og træsorten er meget stærk, er meget velvegnet til vinduesplader. Det er en meget slidstærk træsort og indeholder nogle stoffer, som også gør egetræet modstandsdygtig overfor insektangreb og svamp. Læs og se mere omkring vores træsort eg her.

Vi laver gerne dine vinduesplader i eg

Hos MIFApladen leverer vi hver uge rigtigt mange vinduesplader i vores egetræ rundt i hele landet der er bestil på vores hjemmeside. Men vi hjælper også gerne vores kunder med at tegne og beregne prisen på vores vinduesplader i eg, efter tegninger som vores kunder sender ind til vores kundeservice. Har du spørgsmål til vores træsort eg, eller spørgsmål omkring størrelser på vinduespladene i eg eller omkring levering, så er du altid velkommen til at kontakte os.

pin