Træplader valnød


Træpladerne i valnød som du finder her på siden i vores standardmål er en Europæisk Valnød med tydelige og spændende åreaftegninger med meget spil. Stavene i træpladerne kan variere meget fra mørk til lys, men bliver mere ensartet med tiden. Selvom alle vores træplader i valnød er af en høj kvalitet, kan det ikke ses på vores priser, som er nogle af de bedste på markedet. Du kan bestille vores plader i 18mm, 27mm og 40mm og træpladerne på denne side bliver leveret med skape kanter. Ønsker du en anden kantprofil, specialmål eller overfladebehandling skal du bestille vores træplader i valnød efter mål her. Sorter i menuen og køb din nye træplade i valnød til billige priser og med hurtig levering.


 

Træplader i valnød efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i valnød efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Husk at overfladebehandle din træplade


Når du modtager din træplade i mahogni fra MIFApladen, så leveres pladen ubehandlet. Skal du f.eks. bruge pladen til et køkkenbord eller lignende, så skal du altid overfladebehandle pladen på både forsiden og bagsiden, for at gøre pladen modstandsdygtigt overfor vand, snavs m.m. Du kan selv bestemmer hvilken overfladebehandling du ønsker, men hos MIFApladen tilbyder vi at overfladebehandle med olie, inden vi afsender træpladen til sig. Vi tilbyder overfladebehandling med 3 forskellige typer af olier: natur olie, sort olie og hvid olie. Du kan se eksempler på vores overfladebehandling af valnøddetræ

Altid til rigtige fornuftige priser

Hos MIFApladen skærer vi selv træpladerne til i egen produktion og på egne maskine ud fra råplader, som vi selv importerer. Det afspejler sig også i prisen på vores runde træplader ask lys, som kan købes til rigtig fornuftige priser. Ligesom vores priser er yderst fornuftige, så får du også træplader i en høj A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader.