Træplader til hylder


Skal du lave dine egne hylder i træ, så kan du her hos MIFApladen finde et kæmpe udvalg af træplader til hylder i alle vores forskellige standardmål. Vi fører 8 forskellige træsorter på alle vores træplader, som kan bruges til hylder, og som leveres med skarpe kanter og pæne pudsede overflader.

Kan du ikke finde du mål du leder efter her på siden? Så læs mere længere nede på siden hvordan du kan lave træhylder efter specialmål.


 

Træplader til hylder efter mål beregner billede

Køb træplader til hylder efter mål


Start vores online beregner og beregn selv prisen på dine svævehylder efter dine helt egne mål. Vælg imellem et stort udvalg af forskellige træsorter og tykkelser. Her kan du selv indtaste mål og kantprofiler på dine træplader, samt tilvælge om du ønsker skjulte hyldebærringer.

Tilvælg også oliebehandling med 3 typer af forskellige oliebehandlinger: naturolie, hvid olie eller sort olie. 

Du har også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger eller lave indhak i træpladerne. 

Design og lave dine egne svævehylder i træ ved at klikke på den grønne knap nedenunder.

Knap træplader efter mål


Køb træplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mathias Bjerg - kundeservice MIFApladen
Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen
Karina Sørensen - MIFApladen
Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Tilbehør til træplader til hylder


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Træplader til hylder til rigtige fornuftige priser

Hos MIFApladen skærer vi selv træpladerne til i egen produktion og på egne maskine ud fra råplader, som vi selv importerer. Det afspejler sig også i prisen på vores træplader til hylder, som kan købes til rigtig fornuftige priser. Ligesom vores priser er yderst fornuftige, så får du også træplader i en høj A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader. 

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores træplader, eller skal bruge tegninger til dit projekt eller hvis du har spørgsmål til vores kvalitet og størrelser på træpladerne.

Husk at overfladebehandle din træplade

Når du modtager din træplade fra MIFApladen, så leveres træpladen ubehandlet. Skal du f.eks. bruge træpladen til et hylder, køkkenbord, skrivebord eller lignende, så skal du altid overfladebehandle træpladen på både forsiden og bagsiden, for at gøre træpladen modstandsdygtigt overfor vand, snavs m.m. Du kan selv bestemmer hvilken overfladebehandling du ønsker, men hos MIFApladen tilbyder vi at overfladebehandle med olie, inden vi afsender træpladen til sig. Vi tilbyder overfladebehandling med 3 forskellige typer af olier: naturolie, sort olie og hvid olie. Du kan se eksempler på vores overfladebehandling her.

pin