Massive træplader


Leder du efter den flotte, unikke løsning til din bordplade i køkkenet eller spisestuen, eller mangler du den tidsløse og holdbare overflade til dine trappetrin, vindueskarme eller hylder? Så er massive træplader den fornuftige og bæredygtige løsning. 

Der er tusindvis af muligheder med massive træplader, og hos MIFApladen står vi klar til at finde den rigtige for dig. Vi tilbyder flere forskellige træsorter: ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød.

Alle træpladerne på denne side er med skarpe pudsede kanter, og er sat sammen af brede træstave, hvilket giver en flot og stærk massiv træplade, der kan tilpasses lige efter dit hjem og dine behov.

Skal du bruge massive træplader på specialmål? Så kan du længere nede på siden, se hvordan du bestiller massive  træplader efter mål.


 

Træplader efter mål beregner billede

Køb massive træplader på mål


Skal du bruge massive træplader efter nogle helt bestemte mål og størrelser? Så kan du klikke på billedet eller den grønne knap nedenunder og selv beregne prisen på vores massive træplader, efter mål som du selv indtaster i vores online beregner. 

Her har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler og løbende følge med i hvordan din massive træplade kommer til at se ud. 

Beregneren giver dig også mulighed for at tilvælge overfladebehandling med olie og mulighed for at vælge imellem alle vores forskellige træsorter.
 

Knap træplader efter mål


Køb træplader i disse træsorter

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til massive træplader


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Hos MIFApladen kan du købe massive træplader på din måde

En massiv træplade er ikke bare det smukkeste, men også det mest hygiejniske valg. Teknisk Institut har nemlig bevist, at bakterier har meget sværere ved at leve på bordplader og skærebrætter af træ sammenlignet med kunststof og stål. Instituttet har lavet pjecen “God hygiejne starter på et skærebræt af TRÆ”, som fortæller mere om træets gode hygiejneegenskaber.

Du bestemmer, hvor meget vi skal gøre ved pladerne - og hvor meget du selv ønsker at gøre. Vores massive træplader kan du købe i 3 forskellige typer, alt afhængingt af hvad du skal bruge vores massive træplader til. Vi har Gør-det-selv-plader" - Som er træpladerne hvor kanterne ikke er forarbejdede - disse plader er særdeles velegnede, hvis du selv skal arbejde videre med dem. Vi tilbyder også også "Træplader i standardmål- Som er massive træplader i vores standardmål - alle pladerne er med skarpe kanter.

Du kan også bestille vores 
"træplader efter mål" - Hvor vores egen snedker tilpasser dine massive træplader præcis efter de mål, du ønsker. Her kan du tilvælge forskellige udskæringer og kantprofiler og selv beregne prisen. Tilpasningen foregår på vores snederværksted i Vinderup ved Limfjorden.

pin