Træplader kirsebær


Når du finder en af vores massive træplader i kirsebærtræ hos MIFApladen, er det i en høj kvalitet til nogle rigtige fornuftige priser. Her på siden finder du alle vores træplader i kirsebær i et hav af forskellige mål, som kan bestilles i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Alle pladerne er med skarpe kanter og en pæn pudset overflade. MIFApladens kirsebærtræ er dampet, hvilket giver træet en mørkere og varmere glød, og frembringer den rødlige nuance i træet. Med tiden bliver træets farve mere ensartet og mørk. Ønsker du andre mål, eller en anden kantprofil og afrundinger på hjørner, så kan du bestille dine træplader efter mål her.


 

Træplader i kirsebær efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i kirsebær efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Altid til fornuftige priser og høj kvalitet


Hos MIFApladen mener vi ikke, at det skal være dyrt at købe sine træplader i kirsebærtræ. Vi tilbyder nemlig træplader i alle vores forskellige træsorter til rigtige fornuftige priser. Grunden til at vi kan holde priserne nede, er at vi selv skærer vores træplader til i egen produktion på egne maskiner fra råplader, som vi selv importerer. Selvom vores priser er i den lave ende, så kan du også være sikker på, at du får en høj A/B kvalitet på alle vores træplader i kirsebær, som er den højeste kvalitet på vores træplader.

Få lavet din træplade præsis som du ønsker

Træpladerne på denne side er skåret til i mange forskellige standardmål, og kommer som udgangspunkt med skarpe kanter. Hvis f.eks. ønsker andre mål, eller få underlimet en køkkenvask, en speciel kantprofil eller hjørneafrundinger eller indhak i træpladen, så kan du kontakte MIFApladen her, eller selv beregne prisen på din træplade i kirsebær her.