Træplader fyr


Skal du bruge træplader i fyrretræ? Så kan du hos MIFApladen købe vores massive fyrretræsplader, som er i den samme høje kvalitet som møbelindustrien bruger til at lave fyrretræsmøbler. Derfor får du hos MIFApladen en langt bedre kvalitet på fyrretræsplader, end hvis du handler i et normalt byggemarked. Selvom kvaliteten er høj hos MIFApladen, kan du købe vores plader til rigtige fornuftige priser. Vi leverer fra uge til uge i hele Danmark med vores egen bil. Skal du bruge specielle fyrretræsplader på specialmål, så kan du bestille fyrretræsplader efter mål her. Her har du også mulighed for at tilvælge kantprofiler, afrundinger og overfladebehandling.


 

Træplader i fyrretræ efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i fyr efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Massive træplader med gennemgående stave


Når du køber vores træplader i fyrretræ, så er vores fyrretræ modsat vores andre træsorter med gennemgående stave, som er limet sammen til en stor plade af ca. 45mm brede stave, der er lige så lange som pladens længde. Derfor er der heller ingen endesamlinger inden midt på pladen. Så får du altså en flot og ensartet overflade. Du kan læse mere om vores fyrretræ hos MIFApladen her.

Fyrretræsplader med hurtig levering og lave priser

Alle vores fyrretræsplader er plader, som vi selv skærer til efter mål udfra råplader, som allerede ligger klar til at blive savet til efter de mål du bestiller. Når du har lavet din ordre, sættes ordren i produktion og leveres med egen bil hver uge i hele Danmark. Hvis du ikke bestiller med overfladebehandling, så kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge. Da vi selv skærer vores fyrretræsplader til og selv importerer råpladerne, så kan vi også sælge vores fyrretræsplader til lave priser i forhold til andre på markedet.