Træplader eg


Leder du efter egetræsplader til rigtig fornuftige priser? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MIFApladen har vi nemlig et hav af forskellige mål på alle vores træplader i egetræ. Alle pladerne i eg på denne side er skåret til i standardmål med skarpe kanter og en flot pudset overflade. Kan du ikke finde du mål du er på udkig efter på denne side, så kan du altid bestille vores egetræsplader efter mål her. Her har du mulighed for at indtaste dine egne mål, og tilvælge forskellige kantprofiler, afrundinger og overfladebehandling med olie. Har du spørgsmål til vores produkter, eller skal du bruge et større antal af vores træplader, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.


 

Træplader i egetræ efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i eg efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Egetræ er et hit i indretningen


Eg er en meget slidstærk træsort. Det er holdbart og indeholder nogle stoffer, der gør træet modstandsdygtigt over for fx svamp og insektangreb. Desuden er det nemt at bearbejde og behandle. Har du derfor i sinde at overfladebehandle din nye egetræsplade, så kan du her se nogle rigtig fine eksempler på, hvordan det kommer til at se ud alt efter, hvilken olie du vælger.

Træ i indretningen er altid en god ide. Det skaber noget varme og hygge, og er en god kontrast til de ofte hvide vægge. Med din helt personlige, skræddersyede træplade kan du tilføje noget unikt til hjemmet, som ingen andre har helt magen til. Er du på jagt efter en lidt mørkere type træ, så kan det være mahogni mere er noget for dig? Her får du en varm glød i rødbrune nuancer, med tydelige aftegninger i træet. Hos MIFApladen vil vi rigtig gerne sikre, at du bliver tilfreds med dit køb. Derfor sætter vi en ære i altid at gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker. Du kan læse mere om vores vision her. Vi afsender vores varer med fragtmand hver uge – og du kan altid se opdateret leveringsinfo her. Vil du gerne blive fri for at betale for fragten, så er det naturligvis også muligt selv at afhente dem hos MIFApladen i Vinderup.

Træplader i egetræ med overfladebehandling

Når du modtagere vores plader i egetræ, som vi sender med vores egen bil, så er pladerne ubehandlet. Hvis du f.eks. skal bruge pladen til en køkkenbordplade, spisebord eller andre steder hvor der spildes f.eks. vand eller andre væsker, så skal du sørge for at overfladebehandle pladen, inden du tager den i brug. Hvis du ikke overfladebehandler, bliver træpladen modtagelig overfor vand og snavs, som gør at pladen kan revne eller slå sig. Så husk at overfladebehandle din træplade på både oversiden og undersiden. Du kan se eksempler på vores overfladebehandling af egetræ med olie her.