Træplader bøg


Køber du din nye bøgetræsplade her hos MIFApladen.dk, så er du sikret en træsort i højeste kvalitet. Vi skræddersyrer også din træplade i bøgetræ præcis efter de mål, du kunne tænke dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om selv at skulle igang med at tilpasse træpladen, men du får pladen, så den passer perfekt til formålet. Hvis du vil have gode råd og vejledning til, hvordan du plejer din træbordplade på bedste vis, så den holder sig pæn i mange år frem, så kan du med fordele kigge her. Vælger du at få din nye bøgeplade leveret til døren, så kan du se prisen på fragten, når du klikker på din fyldte indkøbskurv. Prisen afhænger nemlig af, hvad der er i kurven. Vi ser frem til at modtage din ordre og håber på, at du blive glad for din nye bøgetræsplade.


 

Træplader i bøgetræ efter målKlik på billedet og beregn prisen på træplader i bøg efter specialmål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Den optimale overfladebehandling af bøgetræsplader


Bøgetræ bruges rigtig meget indendørs til inventar, legetøj, gulve og papir, og egner sig ikke særlig godt til udendørs brug, da træarten har ringe holdbarhed i udemiljø. Uanset hvad, du skal bruge bøgetræ til, anbefaler vi naturligvis at du behandler træet. For at give din nye træbordplade den optimale behandling, har vi her lavet en guide, som viser præcis, hvordan du får den farvenuance og holdbarhed ud af træet, som du ønsker. Bøgetræ er en smuk træsort, som ubehandlet står helt lys, men som behandlet kan blive både helt hvid, selvfølgelig stadig med den naturlige struktur i træet, og mere gylden og endda grålig. Træ er et populært materiale til indretning i hjemmet, og hvad end du skal bruge en ny træplade til køkkenet, eller et nyt spisebord, så går du aldrig galt i byen med en god, solid træplade.

Høj kvalitet og fornuftige priser

Når du bestiller vores træplader i bøgetræ, så er pladerne i en A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor vores træplader i bøgetræ. Vi mener heller ikke, at det skal være dyrt at bestille en ny træplade i birk, og derfor er vores priser rigtig fornuftige i forhold til andre forhandlere på markedet. Vi kan nemlig holde priserne nede, da vi selv skærer træpladerne til i egen produktion og på egne maskiner ud fra råplader, som vi selv importerer.