Træbordplader i valnød


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Hos MIFApladen kan du bestille vores træbordplader efter mål i valnød, hvor du selv kan indtaste dine præcise mål på din træbordplade og beregne prisen.

Beregneren giver dig mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger og lave indhak i træbordpladen. Her har du også mulighed for at vælge en 18mm træbordplade, men vi anbefaler dog, at du som miminum bestiller træbordplader i 27mm eller 40mm tykkelse.

Alle træbordpladerne i valnød er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

I beregneren kan du også tilvælge oliebehandling, hvis du ønsker, at vi skal oliebehandle din træbordplade i valnød for dig. Vi tilbyder oliebehandling med: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olier. Nedenunder kan du se eksempler på, hvordan oliebehandlet valnød kan se ud.

Løbende kan du i beregneren følge med i hvad prisen bliver på din træbordplade i valnød, og hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.

Træbordplade valnød beregner billede


Beregn prisen på træbordplade i valnød:


Illustration af træbordplade i valnød:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade valnød:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af træbordplader i valnød

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i valnød i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten valnød.


Træbordplader valnød - overfladebehandling

Når du køber træbordplader i valnød hos MIFApladen, leveres træbordpladerne ubehandlede. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træbordplader. Her kan du se træbordplader i valnød behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på valnøddetræet.

Træbordplade valnød - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade valnød behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træbordplade valnød - behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade valnød behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur
 
Træbordplade valnød - behandlet med Junckers rustikolie, valnød (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Træbordplade valnød - behandlet med Junckers rustikolie, sort (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade valnød behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på træbordplader i valnød

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i valnød, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i valnød i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten valnød:

MIFApladens valnød er med tydelige åreaftegninger med meget spil hvor stavene varier fra mørk til lys, men med tiden bliver mere ensartet.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,6 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om træsorten valnød

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i valnød

 

Hvorfor købe træbordplader valnød hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i valnød er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i valnød til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplade i valnød

Du skal overfladebehandle din træbordplade i valnød inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i valnød

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i valnød? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i valnød i standardmål

Disse træbordplader i valnød er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i valnød med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

97


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplader i valnød i høj kvalitet

Leder du efter en ny træbordplade i valnød, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du bestille alle vores træbordplader i valnød i vores standardmål med skarpe kanter samt pæne og pudsede overflader, med mindre du selv tilvælger en anden kantprofil i beregneren.

Træbordpladerne i valnøddetræ hos MIFApladen er i høj kvalitet, men det kan ikke ses på vores priser, da vores priser på træbordplader er rigtig fornuftige i forhold til andre konkurrenter på markedet. Alle vores træbordplader i valnød er i den højeste A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor mahonitræ i denne type af træbordplader. Vores valnød er lavet i stavlimet træ, som er korte stave, der er limet sammen med findersamlinger i bredder på ca. 40mm og med længder mellem 160mm og 400mm. Det giver dig en kratig, holdbar og massiv stavlimet træbordplade i valnød. Har du spørgsmål om vores kvaliteter, kan du altid ringe eller skrive til os.

Vi tilbyder også at underlime vaske i vores træbordplader i valnøddetræ med et udvalg af vores mange forskellige køkkenvaske. Vi underlimer kun køkkenvaske som er købt hos MIFapladen, men laver gerne udskæringer til køkkenvaske i alle vores træbordplader i valnød. Kontakt os her, hvis du ønsker en bordplade i valnøddetræ med underlimet vask eller udskæringer.

En træbordplade i valnødetræ er kendtegnet på det flotte spil træbordpladen, som varierer meget fra lys til mørkt i stavene, og har tydelige og spændende åreaftegninger. Dog vil stavene i bordpladen ændre sig meget over tid og blive mere ensartet i farverne. Så Når du køber en træbordplade i valnød hos MIFApladen, er pladen ubehandlet, og vi anbefaler altid, at du overfladebehandler en bordplade i valnøddetræ, inden du tager den i brug.

pin