Træbordplader i valnød


Hos MIFApladen kan du bestille vores træbordplader efter mål i valnød, hvor du selv kan indtaste dine præcise mål på din træbordplade og beregne prisen. Vi har også forskellige træbordplader i valnød på standardmål.

Beregneren giver dig mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger og lave indhak i træbordpladen. Her har du også mulighed for at vælge en 18mm træbordplade, men vi anbefaler dog, at du som miminum bestiller træbordplader i 27mm eller 40mm tykkelse.

Alle træbordpladerne i valnød er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

I beregneren kan du også tilvælge oliebehandling, hvis du ønsker, at vi skal oliebehandle din træbordplade i valnød for dig. Vi tilbyder oliebehandling med: naturolie, hvid olie og sort olie. Nednunder kan du se eksempler på, hvordan oliebehandlet valnød kan se ud.

Løbende kan du i beregneren følge med i hvad prisen bliver på din træbordplade i valnød, og hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.

Træbordplade valnød beregner billede


Beregn prisen på træbordplade i valnød:

Pladestørrelser på træbordplader i valnød

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i valnød, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i valnød i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm
 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i valnød


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplader i valnød i høj kvalitet

Leder du efter en ny træbordplade i valnød, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du bestille alle vores træbordplader i valnød i vores standardmål med skarpe kanter samt pæne og pudsede overflader, med mindre du selv tilvælger en anden kantprofil i beregneren.

Træbordpladerne i valnøddetræ hos MIFApladen er i høj kvalitet, men det kan ikke ses på vores priser, da vores priser på træbordplader er rigtig fornuftige i forhold til andre konkurrenter på markedet. Alle vores træbordplader i valnød er i den højeste A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor mahonitræ i denne type af træbordplader. Vores valnød er lavet i stavlimet træ, som er korte stave, der er limet sammen med findersamlinger i bredder på ca. 40mm og med længder mellem 160mm og 400mm. Det giver dig en kratig, holdbar og massiv stavlimet træbordplade i valnød. Har du spørgsmål om vores kvaliteter, kan du altid ringe eller skrive til os.

Vi tilbyder også at underlime vaske i vores træbordplader i valnøddetræ med et udvalg af vores mange forskellige køkkenvaske. Vi underlimer kun køkkenvaske som er købt hos MIFapladen, men laver gerne udskæringer til køkkenvaske i alle vores træbordplader i valnød. Kontakt os her, hvis du ønsker en bordplade i valnøddetræ med underlimet vask eller udskæringer.

En træbordplade i valnødetræ er kendtegnet på det flotte spil træbordpladen, som varierer meget fra lys til mørkt i stavene, og har tydelige og spændende åreaftegninger. Dog vil stavene i bordpladen ændre sig meget over tid og blive mere ensartet i farverne. Så Når du køber en træbordplade i valnød hos MIFApladen, er pladen ubehandlet, og vi anbefaler altid, at du overfladebehandler en bordplade i valnøddetræ, inden du tager den i brug.