Træbordplade valnød


En træbordplade i valnødetræ er kendtegnet på det flotte spil træbordpladen, som varierer meget fra lys til mørkt i stavene, og har tydelige og spændende åreaftegninger. Dog vil stavene i bordpladen ændre sig meget over tid og blive mere ensartet i farverne. Så leder du efter en ny træbordplade i valnøddetræ, så er du kommet til det rette sted. Når du køber en træbordplade i valnød hos MIFApladen, er pladen ubehandlet, og vi anbefaler altid, at du overfladebehandler en bordplade i valnøddetræ, inden du tager den i brug. Du kan læse mere om overfladebehandling af træplader her


 

Online prisberegner på træbordplader i valnødKlik på billedet og beregn prisen på træbordplader i valnød efter specialmål.


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Mahognitræ træbordplade billede af træsortMahogni

Mahogni træbordplade se mere knap

 Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Stavlimet træbordplader i valnød


Træbordpladerne i valnøddetræ hos MIFApladen er i høj kvalitet, men det kan ikke ses på vores priser, da vores priser på træbordplader er rigtig fornuftige. Alle vores træbordplader i valnød er i den højeste A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet indenfor mahonitræ i denne type af træbordplader. Vores valnød er lavet i stavlimet træ, som er korte stave, der er limet sammen med findersamlinger i bredder på ca. 40mm og med længder mellem 160mm og 400mm. Det giver dig en kratig, holdbar og massiv stavlimet træbordplade i valnøddetræ. Har du spørgsmål om vores kvaliteter, kan du altid ringe eller skrive til os.

Vi tilbyder også at underlime vaske i vores bordplader i valnøddetræ med et udvalg af vores mange forskellige køkkenvaske. Vi underlimer kun køkkenvaske som er købt hos MIFapladen, men laver gerne udskæringer til køkkenvaske i alle vores træbordplader i valnød. Kontakt os her, hvis du ønsker en bordplade i valnøddetræ med underlimet vask eller udskæringer.

Træbordplader i store og små størrelser

Som udgangspunkt tilbyder vi træbordplader i mange forskellige størrelser. Vi anbefaler dog, at du som miminum bestiller bordplader i 27mm tykkelse. Derfor kan du på denne side, kun se vores træbordplader i valnød i 27mm og 40mm tykkelse. Men du kan dog bestille bordplader i valnøddetræ i båse store og små størrelser. Du kan sortere på størrelserne i menuen, og finde de størrelser du leder efter. Ønsker du andre størrelser, end du kan se på denne side, så kan du bestille vores træbordplader efter mål her, hvor du selv kan indtaste dine mål på din bordplade, tilvælge kantprofiler og lave indhak og hjørner i bordpladen.

Her kan du også tilvælge oliebehandling, hvis du ønsker, at vi skal oliebehandle din bordplade for dig. Løbende kan du følge med i prisen bliver på din træbordplade i valnøddetræ, og hvordan det færdige resultat ser ud. Vi har på denne side lavet eksempler på, hvordan oliebehandlet valnød kan se ud.