Træbordplader i mahogni


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Her kan du bestille din træbordplade i mahogni, som du selv beregner efter mål og designer med kantprofiler og meget mere.

I beregneren her på siden kan du selv indtaste dine egne mål på din træbordplade i mahogni og tilvælge hjørner, indhak og kantprofiler m.m.

Alle træbordpladerne i mahogni er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Du har også mulighed for at tilvælge om du ønsker oliebehandling af din træbordplade. Vi tilbyder at oliebehandle med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. Du kan se eksempler på overfladebehandling længere nede på siden. 

Start beregneren ved at indtaste dine mål her på siden og beregn prisen og design selv en træbordplade i mahogni efter dine egne mål. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Træbordplade mahogni beregner billede efter mål


Beregn prisen på træbordplade i mahogni:


Illustration af træbordplade i mahogni:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade mahogni:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Oliebehandling af træbordplader i mahogni

Du kan tilvælge oliebehandling af vores træbordplader i mahogni i beregneren. Vi tilbyder oliebehandling med forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. På billederne nedenunder kan du få en fornemmelse for de enkelte behandlinger af vores træbordplader i træsorten mahogni.


Træbordplader mahogni - overfladebehandling

Når du køber træbordplader i mahogni hos MIFApladen, leveres træbordpladerne ubehandlede. Du har selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træbordplader. Her kan du se bordplader i mahognitræ behandlet med forskellige træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på mahognitræet. 

Træbordplader mahogni - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade i mahogni behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur
 
Træbordplader mahogni - behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade i mahogni behandlet med Trip Trap bivoks balsam, natur
 
Træbordplader mahogni - behandlet med Junckers rustikolie, valnød (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade i mahogni behandlet med Junckers rustikolie, valnød
 
Træbordplader mahogni - behandlet med Junckers rustikolie, sort (klik på billedet for stor størrelse)Træbordplade i mahogni behandlet med Junckers rustikolie, sort
 


Pladestørrelser på træbordplader i mahogni

Vi kan levere både store og små massive træbordplader i mahogni, men vi har dog vores begrænsninger. Her ser du de forskellige størrelser på vores træbordplader i mahogni i 18mm, 27mm og 40mm, hvor du i beregneren kan bestille træbordplader efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller.

Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm


Information omkring træsorten mahogni:

MIFApladens mahogni er med spændende og tydelige åreaftegninger og træet har en varm glød i rød-brune farver.

Stavtype: Kortstav
Stavlængde: Mellem ca. 160mm og ca. 400mm.
Stavbredde: Ca. 40mm.
Kvalitet: A/B
Hårdhed: 3,4 (hård træsort)
Type: Massivt træ

Læs mere om vores træsort mahogni

 

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her

 


Tilbehør til træbordplader i mahogni

 

Hvorfor købe træbordplader mahogni hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader i mahogni er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader i mahogni til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplade i mahogni

Du skal overfladebehandle din træbordplade i mahogni inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træbordplader i mahogni

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade i mahogni? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til din træbordplade

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Mest solgte træbordplader i mahogni i standardmål

Disse træbordplader i mahogni er populære hos MIFApladen. Men du kan bestille mange flere træbordplader i mahogni med pæne skarpe kanter og pudsede overflader i standardmål her.

96


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplade i mahogni med underlimet vask

Leder du efter træbordplader i mahogni? Så finder du træbordplader i mahogni i et stort udvalg online her hos MIFApladen. Her kan du nemlig bestille dine træordplader i mahognitræ i alle vores standardmål med klassiske skarpe kanter og pæne pudsede overflader med vores online beregner. 

Vi tilbyder også speciallavede løsninger, hvor vi underlimer køkkenvaske, med udskæringer til dette i vores mahogni træbordplader. Vi underlimer dog kun køkkenvaske, som er købt hos os pga. garanti. Du kan læse mere om underlimning af køkkenvaske og se alle vores køkkenvaske her. Så ønsker du en standardløsning eller en specialløsning, kan du altid kontakte MIFApladen, så hjælper vi dig gerne med spørgsmål, tegninger og priser, på den løsning du er på udkig efter.

Alle vores træbordplader i mahogni er i massivt limtræ, hvor træpladen er limet sammen med ca. 40mm brede stave og med stavlænger mellem 160mm og 400mm, som er limet sammen med fingersamlinger. Hvis du ønsker mahognitræ i din bordplade, får du et udseeende i årerne med tydelige og spændende åreaftegeninger. Vores træbordplader i mahogni leveres ubehandlede, med mindre du tilvælger overfladebehandling når du selv beregner prisen på din træbordplade i mahogni.

Billige træbordplader i mahogni

Ønsker du en billige løsning af vores massive træbordplader i mahogni, tilbyder vi også en gør-det-selv løsning, som er til dig, der gerne vil lave din egen bordplade i mahognitræ. Du kan se vores billige bordplader i mahognitræ her, som er træbordplader i et hav af forskellige mål, som ikke har pæne fræset kanter. Denne type af træbordplader, er perfekte til dig, som selv vil forme din bordplade i mahognitræ. Her kan du bestille i længder på helt op til 4545mm og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser. Du kan altså finde både små og store træbordplader i mahogni på denne side.

pin