Træbordplader i mahogni


Her kan du bestille din træbordplade i mahogni, som du selv beregner efter mål og designer med kantprofiler og meget mere.

I beregneren her på siden kan du selv indtaste dine egne mål på din træbordplade i mahogni og tilvælge hjørner, indhak og kantprofiler m.m. Vi har også forskellige træbordplader i mahogni på standardmål.

Alle træbordpladerne i mahogni er med skarpe kanter, medmindre du vælger en anden kantprofil i beregneren.

Du har også mulighed for at tilvælge om du ønsker oliebehandling af din træbordplade. Vi tilbyder at oliebehandle med forskellige typer af olie: naturolie, hvid olie og sort olie. Du kan se eksempler på overfladebehandling længere nede på siden. 

Start beregneren ved at indtaste dine mål her på siden og beregn prisen og design selv en træbordplade i mahogni efter dine egne mål. Løbende kan du se et prewiev af hvordan, din træbordplade kommer til at se ud.

Træbordplade mahogni beregner billede efter mål


Beregn prisen på træbordplade i mahogni:

Pladestørrelser på træbordplader i mahogni


Tykkelse Max længde Max bredde
18mm 2415mm 1015mm
27mm 4545mm 1015mm
40mm 4545mm 1015mm
 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til træbordplader i mahogni


Træbordplader i andre træsorter


Træbordplade i mahogni med underlimet vask

Leder du efter træbordplader i mahogni? Så finder du træbordplader i mahogni i et stort udvalg online her hos MIFApladen. Her kan du nemlig bestille dine træordplader i mahognitræ i alle vores standardmål med klassiske skarpe kanter og pæne pudsede overflader med vores online beregner. 

Vi tilbyder også speciallavede løsninger, hvor vi underlimer køkkenvaske, med udskæringer til dette i vores mahogni træbordplader. Vi underlimer dog kun køkkenvaske, som er købt hos os pga. garanti. Du kan læse mere om underlimning af køkkenvaske og se alle vores køkkenvaske her. Så ønsker du en standardløsning eller en specialløsning, kan du altid kontakte MIFApladen, så hjælper vi dig gerne med spørgsmål, tegninger og priser, på den løsning du er på udkig efter.

Alle vores træbordplader i mahogni er i massivt limtræ, hvor træpladen er limet sammen med ca. 40mm brede stave og med stavlænger mellem 160mm og 400mm, som er limet sammen med fingersamlinger. Hvis du ønsker mahognitræ i din bordplade, får du et udseeende i årerne med tydelige og spændende åreaftegeninger. Vores træbordplader i mahogni leveres ubehandlede, med mindre du tilvælger overfladebehandling når du selv beregner prisen på din træbordplade i mahogni.

Billige træbordplader i mahogni

Ønsker du en billige løsning af vores massive træbordplader i mahogni, tilbyder vi også en gør-det-selv løsning, som er til dig, der gerne vil lave din egen bordplade i mahognitræ. Du kan se vores billige bordplader i mahognitræ her, som er træbordplader i et hav af forskellige mål, som ikke har pæne fræset kanter. Denne type af træbordplader, er perfekte til dig, som selv vil forme din bordplade i mahognitræ. Her kan du bestille i længder på helt op til 4545mm og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser. Du kan altså finde både små og store træbordplader i mahogni på denne side.