Træbordplade mahogni


Leder du efter træbordplader i mahogni? Så finder du det i et stort udvalg online her hos MIFApladen. Her kan du nemlig bestille din bordplader i mahognitræ online i alle vores standardmål med klassiske skarpe kanter og pudset overflade. Du kan sortere på bredde, længde og tykkelse i menuen, for at finde de bordplademål du leder efter. Alle vores træbordplader i mahogni er i massivt limtræ, hvor træpladen er limet sammen med ca. 40mm brede stave og med stavlænger mellem 160mm og 400mm, som er limet sammen med fingersamlinger. Hvis du ønsker mahognitræ i din bordplade, får du et udseeende i årerne med tydelige og spændende åreaftegeninger. Vores bordplader i mahognitræ leveres ubehandlede.


 

Online prisberegner træbordplader i mahogniKlik på billedet og beregn prisen på træbordplader i mahogni efter specialmål.


Træbordplader i andre træsorter

Træsort af træbordplade i asketræ lysAsk lys

Se mere knap asketræ lys træbordplade

Billede af træbordplade i birketræBirk

Se mere knap træbordplader i birketræ

Billede af træbordplade i bøgetræBøg

Se mere knap træbordplade bøgetræ

Billede af træbordplade i massiv egetræEg

Se mere knap træbordplade i massivt egetræ

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap træbordplade i fyrretræ

Træplader i kirsebærKirsebær

Kirsebær træbordplade se mere knap

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap træbordplade i massiv valnødHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Få speciallavede løsninger hos MIFApladen


Hos MIFApladen elsker vi træ og tilbyder standardløsninger, men kan også lave træbordplader i mahognitræ som specialløsninger. Vi har nemlig en træbordplade efter mål beregner, hvor du selv kan lave en specialløsning på din bordplade. Her kan du selv indtaste dine egne specialmål på din træbordplade og tilvælge hjørner, indhak og kantprofiler. Du har også mulighed for at bestille runde træbordplader i mahonitræ. Ligeledes kan du tilvælge, om du ønsker oliebehandling af din træbordplade. Du kan læse mere om vores oliebehandling her og se eksempler på oliebehandlinger.

Vi tilbyder også speciallavede løsninger, hvor vi underlimer køkkenvaske, med udskæringer til dette i vores mahogni træbordplader. Vi underlimer dog kun køkkenvaske, som er købt hos os pga. garanti. Du kan læse mere om underlimning af køkkenvaske og se alle vores køkkenvaske her. Så ønsker du en standardløsning eller en specialløsning, kan du altid kontakte MIFApladen, så hjælper vi dig gerne med spørgsmål, tegninger og priser, på den løsning du er på udkig efter.

Billige træbordplader i mahognitræ

Ønsker du en billige løsning af vores massive bordplader i mahognitræ, tilbyder vi også en gør-det-selv løsning, som er til dig, der gerne vil lave din egen bordplade i mahognitræ. Du kan se vores billige bordplader i mahognitræ her, som er bordplader i et hav af forskellige mål, som ikke har pæne fræset kanterne. Denne type af træbordplader, er perfekte til dig, som selv vil forme din bordplade i mahognitræ. Her kan du bestille i længder på helt op til 4545mm og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser. Du kan altså finde både små og store bordplader i mahognitræ på denne side.